- Konu Sahibi VanessaRinki
Evlen. Bir öpüşsen seversin aşıkta olursun. Evlensen düşün artık. Evlilikte keramet vardır……
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hala ona aşığım vallahi
ağzı tuvalet fırçası gibi olsa da öpşüştüm ve çok da zevk aldım
Bunu da buraya sormazsın yav. Zorla sev mi diyelim?2 yıldır forumdan tnıştığım ve uzun süredir discorddan konuştuğum biri var normalde arkadaştık ama son 3 aydır aramız çok tuhaf.
en sonunda birbirimize numalarımızı verdik ve baya flört etmeye başladık.
sorun şu ki ben bu çocuğu gram çekici bulmuyorum kendisi online pc desteğinde .aşıyor ve ön lisans mezunu
dgs ile ceng e geçmeye çalışyor
cidden bana trip atıyor pragagraflar yazıp bir şans istiyor ama içimde 1 tane kelebek yok ona karşı
ne yapayım sizce hanmlar?
Kız susDişlerinin arasında birikip yeterince çoğaldıgında kendiliğinden oynayıp çıkan tartarlarına. Lezzetli oluyorsa demek.
Öyle deme arkadaşım! Düşünsene konusunda bahsettiği insan erkek ve nefes alıyor..bu bahsettiğim özelliklerÇekici bulmadığınız, 1 tane artısını bile yazmadığınız adamı kabul edip ne yapacaksınız?
Gram çekici bulmuyorum, kelebek yok diyorsunuz şimdi de aşığım diyorsunuz anlamadım gerçekten.hala ona aşığım vallahi
ağzı tuvalet fırçası gibi olsa da öpşüştüm ve çok da zevk aldım
Allah aşkına, dişleri çürük, pis kokan , akşama kadar PC başında gtü düzleşmış hentaici bebe mi bad boy ?Kız susKonu sahibi bad boylardan, gizemli erkeklerden hoşlanmak için yaşınız biraz büyük değil mi? Lisede olsak neyse.
Ne tuhafsiniz mantiklk ol.2 yıldır forumdan tnıştığım ve uzun süredir discorddan konuştuğum biri var normalde arkadaştık ama son 3 aydır aramız çok tuhaf.
sorun şu ki ben bu çocuğu gram çekici bulmuyorum kendisi online pc desteğinde .aşıyor ve ön lisans mezunu
cidden bana trip atıyor pragagraflar yazıp bir şans istiyor ama içimde 1 tane kelebek yok ona karşı
Kelebek olmadan mı?Evlen.
Aşığım dediği öteki. Bu konudaki değil.Gram çekici bulmuyorum, kelebek yok diyorsunuz şimdi de aşığım diyorsunuz anlamadım gerçekten.
beğenmemiş ki bu adamı.illa da sarı dişli yarim diyorSöyle istemeye gelsin
Biz de düğüne geliriz
Evlenin.2 yıldır forumdan tnıştığım ve uzun süredir discorddan konuştuğum biri var normalde arkadaştık ama son 3 aydır aramız çok tuhaf.