Merhaba hanımlar,foruma uzun süredir üyeyim fakat hiç yazmadım ama yazdıklarınızdan her zaman yararlandım ve şimdi de sıra bende yaşadıklarımı anlatmak boynumun borcudur.Yaklaşık 15 aydır bebek denemesi yapıyorduk, bu süreçte uzun uzun anlatmayacagım hepimizin başvurduğu yöntemleri denedim misal; soğan kürü,incir kürü,ilişkiden sonra ayakları dikmek vs. vs. Hiç biri ise yaramadı,sürekli aklımdan atmaya çalıştım fakat bir türlü beceremedim. Düzenli olan adetlerim duzensizlesti,psikolojim altüst oldu.1 seneyi bu şekilde doldurdum..Temmuz ayına geldik ve ramazana girdik..Ramazan ayı boyunca elimden geldiğince dua ettim, özellikle kadir gecesinde saatlerce ağlayarak dua ederek istedim Rabbimden..Ve o ay yine kırmızı kartı gördüm.Ama kararliydim ve vazgeçmeyecektim, öncelikle Ayetel kürsiyi ezberledim ve bulduğum her fırsatta okumaya başladım,gece yatarken,sabah uyandığımda,özellikle Cuma günleri Yasin ve Ayetel Kürsiyi elimden geldiğince okuyarak günleri gecirmeye başladım.Bu arada doktorada gittim hormon testi sonucu Prolaktin ve tsh yüksek çıktı,Prolaktin için dostinex kullanmaya başladım..Ayetel kürsinin yanında 4444 salavat okumayada başladım 450 kez okumustumki hamilelik haberimi aldım. O ay adet günüme 1 hafta kala açık kahverengi akıntım başladı ve adet günüme kadar devam etti ve bitti.Adet günümden 3 gün geçti test yaptım pozitifti ve kan testinde 1000 çıktı ve suan ikizlerime hamileyim 7. Haftamiza girdik,ama hafiften lekelenmem var umarım bebeklerim beni birakmaz, dualarinizi eksik etmeyin,sormak istediğiniz bir şey olursa cevaplamaya hazırım :)
hayırlı olsun bebegın cnm ınsallah sagsalım kucağına alırsın
bana ve benım gıbı ugrasan arkadaşlara da duanı eksık etme ınsallah en hayırlı zamanda bende hamıle kalabılırım
Cnm çok sağol Allah razı olsun güzel dileklerin için :) dualarim sizlerle ben yaşadım ve çok iyi anlıyorum bu yüzden isteyen herkese Rabbim bu mutluluğu yasatsin Inş.Sizlerde dualarinizi eksik etmeyin bebeklerim ins benimle kalır ve kalp atışlarını duyarım.Cnm ne ailemde nede eşimin ailesinde ikiz yok bizimkisi tamamen mucizeCanim benim rabbim sag salim kucaguna almayi nasip etsin bende 13 yildir evlat hasretiyle yaniyorum cok zor birsey bu rabbim dayanma gucu versin dua et bizler icinde canimikiz olmasi mucize ailenizde varmiydi ikiz
aynıymışız canım ya allahım bızıde güldürur bır gün inş...bende 14 yıl oldu...Canim benim rabbim sag salim kucaguna almayi nasip etsin bende 13 yildir evlat hasretiyle yaniyorum cok zor birsey bu rabbim dayanma gucu versin dua et bizler icinde canimikiz olmasi mucize ailenizde varmiydi ikiz
Cnm çok sağol Allah razı olsun güzel dileklerin için :) dualarim sizlerle ben yaşadikizleriniyi anlıyorum bu yüzden isteyen herkese Rabbim bu mutluluğu yasatsin Inş.Sizlerde dualarinizi eksik etmeyin bebeklerim ins benimle kalır ve kalp atışlarını duyarım.Cnm ne ailemde nede eşimin ailesinde ikiz yok bizimkisi tamamen mucizeama dua ederken ikiz istemiştim [/QU
Canim kalbin ne kadar temizmis ki rabbim sesini duymus insallah devame eder ve yavrularin seninle kalir ben de bundan 14 ay once ikizlerime hamileydim 21 haftalil malesef erken dogum oldu insallah meleklerimin yerine tekrar uzun omurlu hayirli saglikli meleklerim gelir hepimize cumlemize
Kalbinin temizligi canim rabbim duymus sesini canim ne mutlu bende tup bebekle hamile kalmistim meleklerime kizim ve ogluma ama rabbim daha cok sevmis benden uctular gittiler 21 haftalikken biraktilar beni erken dogum oldu insallah nasip olur hayirlisi ile annelik cumlemize banadaCnm çok sağol Allah razı olsun güzel dileklerin için :) dualarim sizlerle ben yaşadım ve çok iyi anlıyorum bu yüzden isteyen herkese Rabbim bu mutluluğu yasatsin Inş.Sizlerde dualarinizi eksik etmeyin bebeklerim ins benimle kalır ve kalp atışlarını duyarım.Cnm ne ailemde nede eşimin ailesinde ikiz yok bizimkisi tamamen mucizeama dua ederken ikiz istemiştim
Merhaba hanımlar,foruma uzun süredir üyeyim fakat hiç yazmadım ama yazdıklarınızdan her zaman yararlandım ve şimdi de sıra bende yaşadıklarımı anlatmak boynumun borcudur.Yaklaşık 15 aydır bebek denemesi yapıyorduk, bu süreçte uzun uzun anlatmayacagım hepimizin başvurduğu yöntemleri denedim misal; soğan kürü,incir kürü,ilişkiden sonra ayakları dikmek vs. vs. Hiç biri ise yaramadı,sürekli aklımdan atmaya çalıştım fakat bir türlü beceremedim. Düzenli olan adetlerim duzensizlesti,psikolojim altüst oldu.1 seneyi bu şekilde doldurdum..Temmuz ayına geldik ve ramazana girdik..Ramazan ayı boyunca elimden geldiğince dua ettim, özellikle kadir gecesinde saatlerce ağlayarak dua ederek istedim Rabbimden..Ve o ay yine kırmızı kartı gördüm.Ama kararliydim ve vazgeçmeyecektim, öncelikle Ayetel kürsiyi ezberledim ve bulduğum her fırsatta okumaya başladım,gece yatarken,sabah uyandığımda,özellikle Cuma günleri Yasin ve Ayetel Kürsiyi elimden geldiğince okuyarak günleri gecirmeye başladım.Bu arada doktorada gittim hormon testi sonucu Prolaktin ve tsh yüksek çıktı,Prolaktin için dostinex kullanmaya başladım..Ayetel kürsinin yanında 4444 salavat okumayada başladım 450 kez okumustumki hamilelik haberimi aldım. O ay adet günüme 1 hafta kala açık kahverengi akıntım başladı ve adet günüme kadar devam etti ve bitti.Adet günümden 3 gün geçti test yaptım pozitifti ve kan testinde 1000 çıktı ve suan ikizlerime hamileyim 7. Haftamiza girdik,ama hafiften lekelenmem var umarım bebeklerim beni birakmaz, dualarinizi eksik etmeyin,sormak istediğiniz bir şey olursa cevaplamaya hazırım :)
İhayırlı olsun... herkese iyi gelen bir dua var demek ki.. benimde duam başka.. ne zaman sıkıntıya düşsem, bir isteğim olsa okurum çok şükür daha ben duayı bitirmeden kabul eder Rabbim..
Canim benim rabb dualarimizi kabul etsin sen hangi duayi okuyorsun
İ
Canim benim rabb dualarimizi kabul etsin sen hangi duayi okuyorsun
İ
Ben Kenzül Arş duasinı okurum cok şükür cok faydasini da gördüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?