Kabul olmuş duam.. Çok dua ile başardım..

barca

ikizlerin annesi..
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2013
18
26
88
Merhaba hanımlar,foruma uzun süredir üyeyim fakat hiç yazmadım ama yazdıklarınızdan her zaman yararlandım ve şimdi de sıra bende yaşadıklarımı anlatmak boynumun borcudur.Yaklaşık 15 aydır bebek denemesi yapıyorduk, bu süreçte uzun uzun anlatmayacagım hepimizin başvurduğu yöntemleri denedim misal; soğan kürü,incir kürü,ilişkiden sonra ayakları dikmek vs. vs. Hiç biri ise yaramadı,sürekli aklımdan atmaya çalıştım fakat bir türlü beceremedim. Düzenli olan adetlerim duzensizlesti,psikolojim altüst oldu.1 seneyi bu şekilde doldurdum..Temmuz ayına geldik ve ramazana girdik..Ramazan ayı boyunca elimden geldiğince dua ettim, özellikle kadir gecesinde saatlerce ağlayarak dua ederek istedim Rabbimden..Ve o ay yine kırmızı kartı gördüm.Ama kararliydim ve vazgeçmeyecektim, öncelikle Ayetel kürsiyi ezberledim ve bulduğum her fırsatta okumaya başladım,gece yatarken,sabah uyandığımda,özellikle Cuma günleri Yasin ve Ayetel Kürsiyi elimden geldiğince okuyarak günleri gecirmeye başladım.Bu arada doktorada gittim hormon testi sonucu Prolaktin ve tsh yüksek çıktı,Prolaktin için dostinex kullanmaya başladım..Ayetel kürsinin yanında 4444 salavat okumayada başladım 450 kez okumustumki hamilelik haberimi aldım. O ay adet günüme 1 hafta kala açık kahverengi akıntım başladı ve adet günüme kadar devam etti ve bitti.Adet günümden 3 gün geçti test yaptım pozitifti ve kan testinde 1000 çıktı ve suan ikizlerime hamileyim 7. Haftamiza girdik,ama hafiften lekelenmem var umarım bebeklerim beni birakmaz, dualarinizi eksik etmeyin,sormak istediğiniz bir şey olursa cevaplamaya hazırım :)

hayırlı olsun bebegın cnm ınsallah sagsalım kucağına alırsın
bana ve benım gıbı ugrasan arkadaşlara da duanı eksık etme ınsallah en hayırlı zamanda bende hamıle kalabılırım

hayırlı olsun bebegın cnm ınsallah sagsalım kucağına alırsın
bana ve benım gıbı ugrasan arkadaşlara da duanı eksık etme ınsallah en hayırlı zamanda bende hamıle kalabılırım

Teşekkür ederim cnm, zaten dualarim hep isteyen herkes adinaydi halende devam ediyorum Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin..

Kızlar buarada yazımda unutmuşum bahsetmeyi.. Biraz özel bir konu ama bebek yolunda herşey mubahtir diyerek yaziyorum..bir de bu ay şunu denemiştim işe yaramış olabilir..ilişkide eşinizle birlikte yada eşinizden sonra orgazm olun.Yani eşiniz sperm göndermeden siz orgazm olmayın..Biliyorum kadının orgazmı zor oluyor ama yumurtlama günlerinizdeki ilişkilerinizde bir de buna dikkat ederek deneyin derim.

Canim benim rabbim sag salim kucaguna almayi nasip etsin bende 13 yildir evlat hasretiyle yaniyorum cok zor birsey bu rabbim dayanma gucu versin dua et bizler icinde canimikiz olmasi mucize ailenizde varmiydi ikiz

Canim benim rabbim sag salim kucaguna almayi nasip etsin bende 13 yildir evlat hasretiyle yaniyorum cok zor birsey bu rabbim dayanma gucu versin dua et bizler icinde canimikiz olmasi mucize ailenizde varmiydi ikiz
Cnm çok sağol Allah razı olsun güzel dileklerin için :) dualarim sizlerle ben yaşadım ve çok iyi anlıyorum bu yüzden isteyen herkese Rabbim bu mutluluğu yasatsin Inş.Sizlerde dualarinizi eksik etmeyin bebeklerim ins benimle kalır ve kalp atışlarını duyarım.Cnm ne ailemde nede eşimin ailesinde ikiz yok bizimkisi tamamen mucize ama dua ederken ikiz istemiştim

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ikizlerini.Rabbim isteyince veriyor.

aynıymışız canım ya allahım bızıde güldürur bır gün inş...bende 14 yıl oldu...

K
Kalbinin temizligi canim rabbim duymus sesini canim ne mutlu bende tup bebekle hamile kalmistim meleklerime kizim ve ogluma ama rabbim daha cok sevmis benden uctular gittiler 21 haftalikken biraktilar beni erken dogum oldu insallah nasip olur hayirlisi ile annelik cumlemize banada

hayırlı olsun... herkese iyi gelen bir dua var demek ki.. benimde duam başka.. ne zaman sıkıntıya düşsem, bir isteğim olsa okurum çok şükür daha ben duayı bitirmeden kabul eder Rabbim..

oyy bide ikizmii hemde doğal yoldan Allah kucağına almayı nasip etsin
bende çok dua ediyorum kabul olur inşallah bi gün benimde bebeğim olur

Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Dua herşeyin başıdır tabiki. 2 yıldır bende bu hasretle bekliyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim, Allah razı olsun ve Allah'ım evlat hasretiyle yanan herkesin yanında olsun tek dileğim..Kabul olacağına inanarak ve hevesle edin dualarınızı, bu ay olmadı mı vazgeçmeyin, hevesiniz sönmesin inatla ısrarla isteyin ve edin duanızı.. Kalpten inanarak isteyin ve diyinki "Allah'ım elimden geleni yapıyorum ve tevekkül ediyorum, sana inanıyor ve güveniyorum" namazlarınızı kaçırmamaya çalışın, en azından cuma günlerini boş geçirmemeye çalışın. Sakın unutmayın ; Dua ederken düşünün verende alanda "O" yaratmak ve ol demek yalnızca "Ona" mahsus .. Eğer olmuyorsa vardır bir bildiği isyan etmeyin ama istemekten ve duanızdan da asla vazgeçmeyin ısrarla devam edin.. Ve eşinizi çok sevin

Canim benim rabb dualarimizi kabul etsin sen hangi duayi okuyorsun
hayırlı olsun... herkese iyi gelen bir dua var demek ki.. benimde duam başka.. ne zaman sıkıntıya düşsem, bir isteğim olsa okurum çok şükür daha ben duayı bitirmeden kabul eder Rabbim..
İ

Canim benim rabb dualarimizi kabul etsin sen hangi duayi okuyorsun

İ

Amin cnm .. Ben Ayetel Kürsiyi okuyorum sürekli..Kurandan da salavat duaları surelerı var bır çok, onlardan okuyorum, yasin ve cuma günleri cuma suresi okumaya calısıyorum. Hamile kaldığım ay da 4444 salatı tefriciye ye başlamıştım 450 tane okumuştumki hamile kaldığımı öğrendim, fırsat buldukça onu tamamlamaya çalışıyorum Allah kabul derse

hayırlı uğurlu olsun ..

darısı başımıza,dua eder,dua bekleriz ..

Hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Hasretle iki çizgiyi bekleyenlere de kısmet olsun inşallah.
Bende 15aydir bekliyorum bizde erkek infertilite var. Bir tüp bebek tedavisi malesef olumsuz sonuçlandı 3 ay önce. Şimdi bitkisel ilaçlar kullanıyoruz yurt dışından istedik. Bakalım bi ay sonra test sonuçlarına göre tekrar tüp veya aşılama yaptıracaz. Çok zor bi dönem buraya yıllardır bekleyenler yazıyor hepinize dua ediyorum.. olumlu gelişme olursa yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…