Kabullenemiyorum çok zor geliyor

Konuyu okurken 19-20 yaşındasınız diye düşündüm en sonunda 32 görünce şok oldum.
Yaptığınız şeyin ismi taciz. Tedavi olun.

Anlam veremiycek birşey yok sizi kullanmak hoşuna gidiyor. Arkadaşlarına anlatıyordur sizi, egosu tatmin oluyor. Azcık ümit veriyim modu.

Anlam veremiycek birşey yok sizi kullanmak hoşuna gidiyor. Arkadaşlarına anlatıyordur sizi, egosu tatmin oluyor. Azcık ümit veriyim modu.
Belki de. Ama artık buna izin vermeyeceğim. Ne onun ulaşmasına izin vereceğim ne de ben ulaşacağım. Dünden beri bir kutu ağrı kesici içtim

Şu hayatta aşkından öldüğüm insan dahi oldu öperken kalbimin ağzıma geldiği de ama onur ve gurur hep en ön sıradaydı hiçbirinin peşine düşmedim aramadım sormadım ben uzak oldukça hatta onlar kaç kere dönüp yalvardı hiçbir erkek için kendinizi bu konuma düşürmeyin derim

Bugünden sonra yapmayacağım. Askından öldüğümden değil. Kendime yediremiyorum sanırım. Ben kendimi geri çekince bu sefer o gel buluşalım dedi. Ama kendime söz verdim bitireceğim

Yani ben bu yorumu yazmaktan usandım ama bu denli acil ve zaruri olanını ilk kez diyorum: terapi alın

Bugünden sonra yapmayacağım. Askından öldüğümden değil. Kendime yediremiyorum sanırım. Ben kendimi geri çekince bu sefer o gel buluşalım dedi. Ama kendime söz verdim bitireceğim
Sanırım geçmişinizde ailenizde hić sevgi,ilgi görmediğiniz için bu adamda bu kadar takilmissiniz, hatta durum taciz boyutuna ulaşmiş.

Bu sadece nefis vazgeçilmek olmak istiyorsun ama ilk önce vazgeçmen lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…