Kabullenmek, kendi mezarına toprak atmak gibidir bazen”

judas_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2011
78
0
96
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Son düzenleme:
Yaşadıklarınız kötü olaylar evet. Ama şöyle düşünün 1 musibet 1000 nasihatten iyidir. Bu olayla gerçekleri gördünüz, sizi asıl seven, asıl değer vereni gördünüz. Sanırım sevgiliniz için bakirelik önemli bir konu. Şu an sorun olmasa bile ki ufak çaplı da oluyor sanırım evlenince daha fazla sorun etmez mi ? Yani belki dediği gibi diktirseniz yaşanmamış o bilmiyomuş gibi olsa daha mı farklı olur ? O bu değil de ne yapmak istiyorsunuz sizin içinizden ne geçiyor kalbinizden gönlünüzden ?

judas öncelikle geçmiş olsun zor bir durumdasın yaşın kaç bilmiyorum ama eski sevgiline dönmen yaşadığın olumsuz şeylerden ve pişmanlıktan dolayı kendinde yazmışsın abi gibi sığındığını.. onu gerçekten sevdiğini şuan için zannetmiyorum. bu olumsuzlukları yaşayan ne ilksin nede sonuncu (kimsenin başına gelmemesini dilerim) kendine biraz zaman tanı önce eski sevgilini gerçekten sev zor durumda olduğun için değil ondan sonra ona ümit ver derim

Dün buluştuğumuzda konu bir yerlerden yine açıldı. Bunu öğrendiğim ilk gün artık her şey bitmişti sen yoktun benim için dedi. Sonra olmadı yapamadım seviyorum seni gidemem dedi. Beş dk ayrılık düşünsem beş dk sonra evlenince kitaplığımıza alacağımız kitapları düşünüyorum dedi. Bigün ayrılmaya ramak kalmıştı. Seni böyle gözlerimin önünde erirken görmeye dayanamıyorum. Ben olmasam azabın bitecek ben gidiyorum dedi izin vermedim tuttum kolundan oturttum. Ben gitmesini istemiyorum. O da istemiyor. Ve o ilişkiye girmemiş daha önce kimseyle. Bende bakirelik araması hakkı. Ama yavaş yavaş kabulleniyor gibi. Ben seviyorum güvendiğim insan o. Bitmesin. Ama ameliyat işi ne olacak. Ondan sonra unutabilecek mi onu bilmiyorum. Sanmıyorum pek.

--
judas öncelikle geçmiş olsun zor bir durumdasın yaşın kaç bilmiyorum ama eski sevgiline dönmen yaşadığın olumsuz şeylerden ve pişmanlıktan dolayı kendinde yazmışsın abi gibi sığındığını.. onu gerçekten sevdiğini şuan için zannetmiyorum. bu olumsuzlukları yaşayan ne ilksin nede sonuncu (kimsenin başına gelmemesini dilerim) kendine biraz zaman tanı önce eski sevgilini gerçekten sev zor durumda olduğun için değil ondan sonra ona ümit ver derim

Böyle bi yorum geleceğini tahmin etmiştim. Benim hissettiğim şeyin adı sevgi. Ben seviyorum şüphem yok sevgimden. Bundan sonra ne olacak bilmiyorum. O ve ben eskisi gibi bunlar hiç yaşanmamış gbi konuşabilecek miyiz. Olmuyor işte. O açmasa bile ben açıyorum yazıyorum pişmalığımı

Son düzenleme:

Unutmak elbette zor fakat hatırlanmama olasılığı da var... Zaman geçtikçe hafifleyecektir. Diğer konuya gelince gidemediğine göre gerçekten seviyordur. Az önce de dediğim gibi zaman zaman zaman...

mesela bi oyuncağın parçası yerinden çıkar, kırık/bozulma yoktur, yerine takar/oturtursun, düzelir... kırılan birşey ise asla eskisi gibi olmaz, sevgilinin olaya bakışı bu ikinci türden... hiç devam etme derim... ama birkaç ay, ama birkaç yıl... belki evlendikten sonra bi kavga anında bunu yüzüne tokat gibi çarptığında geç olmasındansa en başta bitir... ve kızlığı önemsemeyen birini bul... asla diktirme, bundan daha saçma birşey olamaz çünkü

Sen herşeyi bilerek isteyerek yaşamışsın sabaha kadar eğlenmeler içki içip ebinde kalmalar defalarca ilişkiye girmeler yani ne yaparsan yap bana demişsin ki bu senin hayatın istediğini yaşarsın ama diktirmek gibi saçma kendini küçük düşürücü eylemlere girme pişmansan bir daha defalarca ilişkiye girmezsin.

Keşke diktirseydin söylemeseydin diyebiliyorsa bu adam emin ol ileri de sorun yaşarsın büyük ihtimal ile bence bu adam ile olmaz.

Sendeki sevgimi bunu da iyice düşün zamanında sevmediğin biri birden bire nasıl sevgiye aşka dönüştü yoksa kurtuluş kapısımı ? İyi düşün iyi karar ver hayatını karartma.

Son düzenleme:
Erkek arkadaşınızın sürekli bu konuyu açması, sizden uzaklaşmaya çalışması bu durumu kabullenemeyeceğinin göstergesi bana göre... Kızlık zarı ya önemlidir ya değildir... Bu durumu kabullenmeye çalışmak insanın kendinden,karakterinden,kişiliğinden,fikirlerinden ödün vermesi demektir...Maalesef verilen ödünler ne zaman olursa olsun pişmanlığı,yargılamayı getirir... Bence uzaklaşın o kişiden... Bu ilişki size zarardan,üzüntüden başka bir şey getirmez.

Mrb canım kararın ne olursa olsun saygı duymak gerekir, Ama söylemek istediğim birşeyler var..Sen bunları ne ilk yaşayan insansın ne de son olacaksın..Ben yaşadıklarımı uzun uzun anlatmayayım bir konum var zaten zamanın olunca okursun..Ben de çok üzüldüm, çok pişman oldum ölmeyi bile düşündüm ama asla diktirmeyi düşünmedim..Yaşadık sonuçta bunu, ne yaparsan yap değiştiremezsin, zamanı geri alamazsın ..Yaşadığını sen biliyorsun, Allah gördü, kulu neden kandırasın..Bir klinik, beyaz bir önlük, dikiş malzemeleri arındıracak mı seni, hiç yaşamamış gibi eski masumiyetinle mi kalkacaksın o muayene masasından? sanmıyorum...

Demem o ki arkadaşım zaten dürüst olmuşsun sevgiline-ki en zor kısmı da burası..Onu kandırmamayı seçmişsin, başarmışsın bunu,, peki şimdi kendini kandırmak niye ??

sen kızlık zarın için mi kahroluyorsun hapisanedeki adam için mi yani ona kandığın için mi? normalde ben böyle bi adamı nasıl sevdim diye kahrolman gerekirde bence

bence hayat bi zarar bağlanacak kadar ucuz olmamalı, diktirdim diktirmedim gül gibi oldum olmadım falan ve bunların sürekli dillendirilmesi bana pek arabesk geldi açıkcası, tabii benim düşüncem yargılamak için yazmıyorum. olan olmuş 4 aydır neyin yası bu, gerekirse psikologa git

bence sen şuan kimseyi sevmemelisin, kimseyle beraber olmamalısın, bi ara vermelisin bu işlere, bu aradan sonra, daha önce hiç tanımadığın biriyle beraber olmalısın, bu zar takıntısındanda kurtulmalısın bence

Son düzenleme:
Ders niteliğinde olmuş resmen bu yazdıkların...
Bazı şeyleri yaşamanın pişmanlığı nasıl ağır olur bilirim, ama yanında seni seven bir erkek var. Bunları yaşayıp bir de yapayalnız kaldığını, sana kötü davrandığını düşünsene? İnsan ölmek istiyor.
Ona olan sevginle unutturacaksın bu olanları. Kızlık zarını falan da kafana takma, önemli olan bu değil ki.. Önemli olan sevdiğin insanın dışında biriyle birlikte olmuş olman. Üstelik o seni beklemişken... Ama gelecekte yüzüne vurur mu bunu, bilmiyorum... Unutma hep böyle kalmayacak. Ne aşık erkekler gördük, birkaç ay sonra düşman olurlar, ağzına geleni sayarlar...
Ama ne güzel bir şey, daha önce kimseyle birlikte olmamış. Sevdiği insanı beklemiş, doğru insanı beklemiş. Bunun için mutlu olmalısın. Keşke tüm erkekler böyle olsa, çok şanslısın... Üzme kendini...

Son düzenleme:
yaşadıkların çok zor şeyler..her insan hata yapar..önemli olan ders almak tekrarlamamak..sen yaptığın hatanı anlamışsın ve pişmansın..artık seni seven insana dört elle sarıl ama dikkatli ol yinede artık kimsenin seni kandırmasına izin verme..güçlü ol..ben bi hata yaptım de kabul et..ve bunu değiştirebilmek için elinden gelen herşeyi yap..Allah yardımcın olsun..

selam,

yaşadıkların kolay şeyler değil, eyvallah
ama yanlıştan yanlışa sürüklenmenin de bir manası yok güzel kardeşim

hemen aklını başına devşir
bir psikiyatra git, önce bir ruh sağlığını düzelt

gelelim olaylara
bir erkeğin sadece şefkatine sığınma sevgisi, kaliteli bir sevgi değildir. o çocuğa tutku duysan, başkası için onu terk etmezdin. şu an elbette seviyorsun onu. ama dediğin gibi bir abi gibi. erkeğin gibi değil. ve bu hiç bir zaman olmayacak. hiç bir zaman erkeğin gibi bakamayacaksın ona. yarın birgün aşık olacağın biri çıkarsa karşına, unutacaksın onu yine bırakacaksın. yok çıkmaz da evlenirseniz, hayat boyu mutsuz olacaksın, başkalarının tutkulu aşklarına özeneceksin.

o merhamet timsali çocuğa gelirsek..
şu an yuttuğu, sindirmeye çalıştığı bazı şeyleri, emin ol yarın yüzüne vuracak
ben ondan o elektriği aldım
ne demek ameliyat ol herşeyi ilk gibi yaşayalım tırıvırıları?
sindiremiyor da şu an sana aşık olduğu için sindiririm sanıyor

o abi gibi sevdiğin çocuğu bırak
özgür kal
psikolojik destek al
bu süreci sağlıcakla geçir
hata üstüne hata yapma

her gecenin sabahı,
her kışın baharı var..
çok gençsin üzülme

merhaba arkadaşım,
senin durumunu benzer şekilde yaşamış ve aynı acılar çekmiş arkadaşlarım, tanıdıklarım oldu... erkek çok sevdiği için ayrılamadı, ağladı, acı çekti, ayrılmayı denedi ama olmadı olmadı...aşkı ağır bastı...kabullendi bu gerçeği ve kızla evlendi... ama meğer kabullenmemiş...kabullenememiş...içine atmış, bastırmış sadece... evlendikten sonra aşk yavaş yavaş kaybolup evliliğin stresi sorumluluğu bastırmaya başladıkça da erkek bu kez bastırdığını sandığı şeyleri gün yüzüne çıkarıp kızın yüzüne vurmaya başladı... bu şey erkeğe hep koz verdi... kızdığında onu sindirmek için, ona laf söyletmemek için, kendi egosunu şişirip evin tek söz sahibi olması için hep bunu kullandı... kız da bu konu bi daha açılmasın diye erkeğe tam itaat ediyor... herşeyi alttan alıyor...çünkü erkeğe karşı eksikliği varmış gibi hissediyor... maalesef bu böyle...bence erkek arkadaşında bunu kabullenememiş...kabullenebilmiş olsaydı kızlık zarı dikimi gibi bir "herşeyi yok sayma oyununa" kalkışmazdı... sindiremediği için sindirebilmek için yollar arıyor.... ben şahsen kızlık zarı dikimine karşı değilim..çünkü erkekler bu şekilde kandırılmayı hak ediyor ( genel konuşuyorum ) sonuçta bunca kızın hayallerini çalıp ortada bırakan da o erkekler değil mi!!!!! ama senin durumunda herşey çok geç artık... bence o adamla evlenme...zamana bırak... ileride bu konuyu takmayacak bir insanla tanışırsın belki daha mutlu olursun

Ben dikime kesinlik ile karşıyım olmadığın bir gibi niye davranayım ki ? Kendimi bir et parçası gibi niye göreyim arkadaşa zorla yapıkan bir şey yok kendi rızası var bakire evlenen kızlar hiç mi sevip güvenmedi ? Diktirmek o bahsettiğiniz erkeklerden farklı kılmaz ki kişiyi sonuçta bu kadınlık onuruna hakarettir. Kişi ailesini, toplumunu kendi benliğinde kaldırabiliyor ise cinselliği yaşamalıdır. Arkadaşın yaşı kaç ama eminim neyin ne olduğunu biliyordur ve o erkeğe cinsellik için her türlü ortamı sağlamış.

Konu sahibi arkadaşıma tekrar cevap vereceğim bak sen bu insana hayat arkadaşı gözü ile bakmıyorsun yaşadığın pişmanlık ile çıkış kapısı olarak görüyorsun bu adamdan eş olmaz ettiği laflara bak. Bir yerde ayrılırsınız zaten ilerisi olacağını sanmıyorum ve güvenme bu kadar senle cinselliğini yaşamak içinde yanında olabilir. Bu şekilde ona anlattıysan olayları gözünde nasıl bir yerdesindir şimdi ? Bundan sonra attığın adıma dikkat et ve hayatında kimse olmasın şuan yalnız kal.

Not: Evlilik öncesi cinselliğe karşı değilim.

yaşadıkların çok zor şeyler.. büyük büyük sabırlar diliyorum ve en kısa zamanda bunları atlatmanı. naçizane düşüncem şu ki, şuanda hayatına birini almak senin için hata olur. çünkü zaten büyük bir yıkımdan çıkmışsın. evet o bahsettiğin kişi seni koşulsuz seviyor ve istiyor gibi görünüyor ama şimdilik bu böyle. sen şimdi ona tutunup tam yeniden huzuru yakaladığın anda karşı taraftan ikinci bir darbe yiyebilirsin. bekaret çok hassas bir konu. kaldı ki diktirmeni ve hiçbir şey olmamış gibi davranmanı istiyor. bu ne büyük bir kandırmaca! burdan bile anla ki içine sindirememiş. şuanda sana bütün sevgisini sunan bu insan çok yakın bir zamanda seni üzebilir. bence bu kötü dönemleri bir erkeğin duygusal yakınlığı olmadan atlatman senin için en doğrusu. arkadaşlarınla ol, sevdiğin şeylerle zaman geçir, kafanı oyalamaya çalış. çivi çiviyi her zaman sökmüyor. bak ben bu satırları yazarken aslında hiç de güllük gülistanlık değilim. ben de çok sancılı bir ilişkiden çıktım ve her günüm mutsuzluk içinde geçiyor. biraz iyi oldum sanıyorum ama bir an sonra ölücem gibi hissediyorum. üstelik o o kadar gamsız ki..hepimiz hayal kırıklıkları yaşıyoruz dibe vuruyoruz.

yalnız değilsin..

Söylenmesi gereken her şey söylenmiş aslında. Sen kesinlikle bu süreci yalnız atlatmalısın bir müddet aşktan meşkten uzak kalmalısın ve psikolojik destek almalısın. Sevgilin bu konuyu kabullenemez aslında onun yaptığı da bencillik şimdi seni çok seviyor, çok aşık ayrı kalmayı o yüzden istemiyor, kabullenmiş gibi yapıyor ve aslında o sana değil sen ona iyilik yapıyorsun ona ayrılık acısı yaşatmıyorsun ama duygular geçici bir gün aşkı tükendiğinde gözünün yaşına bakmaz, içine attığı her şeyi yüzüne tokat gibi çarpar.

hayatta her insan hata yapar . kimse kimseyi yargılayamaz . sadece erkek arkadasın için üzüldüm . birini gerçekten severken ona kıyamazken birinin ona dokundugunu bilerek yasamak ... onu eger gercekten sevseydin diğerine gitmezdin . o senin için sıgınacak bi liman ...şimdi kabul ediyo belki ama emin ol yaralanacak . her aklına geldiğinde bişeyler eksilcek . zor bi durum ... kalbini dinle . hayırlısı olsun ...

Ona bu benim seçimimdi kendi hatamdı dediğimde çok sinirleniyor.
ama ben böyle kabul etmek istiyorum.
Sanki ben istememişim gibi çok masummuşum gibi kendimi kandırıp yaşamaya devam edemem. Tamam yaptım bir daha zaten olmaz. O böyle kabul etmek istemiyor.
Hayır hiç olmadı olamaz sen yapmadın diyor.
Bana kimsenin acımasını istemiyorum en başta sevgilimin.
Beni bu halde kabullensin istiyorum.
Bana kıyamadığı için mi böyle davranıyor bilmiyorum ama akıllanıp bi daha yapmamam için canımı sözleriyle yaktığını söylüyor.
Onu hiç umursamıyordum eskiden şimdi ise umursumuyorum.
Sadece bu değişime sevgi adını vermem ne kadar doğru bilemiyorum.
Onun beni laflarıyla üzmesi hoşuma gidiyor haketmişim cezamı çekiyormuşum gibi ama sonra sen bedeninden ibaret değilsin neden kendine acı çektiriyorsun. Bunca şeyden sonra sev sevil unut mutlu ol. Ne hayatlar var üzme artık kendini diyorum. Bilmiyorum. Hastalıklı bir ilişki bu. Kopan bir halata düğüm atmak gibi.

Son düzenleme:

Canım sen yalnız kalmalısın bu insanı sevmiyordun sadece seni seviyor ve böyle kabul edeceğini düşündüğün için onunlasın kendinide karşındakinide üzme. Emin ol o e kadar sevsede senin hakkında bir çok olumsuz düşünceler kurmuştur. Şuan ki durumu fazla sürmez zaten ileri de ayrılırsınız ya o kendine geldiğimde ya da sen kendine geldiğinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…