kaburga bilezik ve set

"Böbreklerimi mi satim leennnnnn" de !

yazık sana..........

Ahh ahh bedavaya evlenmişiz şakası bir yana gerçekten zevksizmiş senin hatun enişte. Ben olsam şöyle en kalınından 22 ayar bir trabzon hasırı isterdim. Peşine de sıra sıra bilezikler ama bilemedik işte

biraz erkeğol .Kaburgalarınızı kırdırtmayın lan bana de çek restini (görümce rolündeyim)

Hey yavrum benim ev var araba var
dayak istiyor bu kız
sen de tamam alıcam de
gir borca al evlendikten sonra paşa paşa öde
o da girsin zahmete sonra bozduralım da rahat edelim der
bence bu yüzden ayrıl kızdan seviyorsa zaten gelir bulur
altınsız da kabul eder seni

balayı olayıda varda girmeyim mevzuya dedim ona dhaa var diye bizde takılar nişanda takılır adet düğündede gelenler takar

Biz kk olarak alalım kaburga şeysini olurmu,senide masraftan kurtarırız kardeş
Hadi balayıda bizden olsunn

Anında vınnnnnn

Ahh ahh bedavaya evlenmişiz şakası bir yana gerçekten zevksizmiş senin hatun enişte. Ben olsam şöyle en kalınından 22 ayar bir trabzon hasırı isterdim. Peşine de sıra sıra bilezikler ama bilemedik işte
zevksiz değildir gösterdiği modeller bunlar değildi gayet hoştuda birazda inat var bu işte ama direk karşıda çıkmadım oysa ki

Forumda erkek muhabbetine girmeyeceğim şimdi, biri mi doldurdu kendi fikri mi bilemem, ama o dönemler de akıl verenler çok olur. Ben 2. bir oda döşemeyeceğim diyorum teyzemler; e boşuna mı kira vereceksiniz diyor? E o eşyaları alırken kirayı zor verirsek? Düşünen yok, teyzemler de şu kadar bilezik demişlerdi inanamamıştım! Bizim adetlerimiz de mikat belirtilmez çünkü, gücünüzün yettiğince denir, yani insanlar bambaşka bir hale bürünebiliyor o dönemler de sırf millete şunu yapmışlar vs. gösteriş için, bazılarını da anlamıyorum ne demek kız ne isterse yap, yapacaksın? Yapacak durum yoksa ne ile yapılacak?

Adama niye "kadın gururu" aşılıyonuz lan.
Ayrılmasın. Karşıdaki de kadın olunca gururlar çakışır, gelip bulmaz falan. Öyle kalır bu beyzade de ortada.
Ayrılmasın, cık.

Bugüne kadar hiçbir erkeke bukadar yardımcı olmadıl.dugunese cagırda bi görelim gelin kızı

zevksiz değildir gösterdiği modeller bunlar değildi gayet hoştuda birazda inat var bu işte ama direk karşıda çıkmadım oysa ki

Sen ver dizginleri eline ver ! Evlendikten sonra gelip konu açarsın buraya "Elimi verdim, kolumu kurtaramıyorum" diye.

Bunu satsan para etmez ki ,al 3-5 tane normal bilezik tamamdır .
Tak bir tane tek taş olsun bitsin ..
Ocağına incir ağacı dikecek hatun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…