abla bu kaburga 4 bilezik oluyo dimiAnnemle beraber oturcaz de,imkanın yok de,bak nasıl topuklayıp kaçar yengemiz
arkadaşlar baştan belirteyim ben erkeğim nette araştırma yaparken rast geldim ve gerçekten burda bi beyin fırtınası dönüyor kadınları anlamanın yakınından geçmek istiyorsam buraya yazmam gerektiğini düşündüm. ben evliliğin eşiğinde bir gencim müstakbel eş adayım benim imkanım olsa onun için herşeyi yapacağımı biliyor ama bana diretiyor kaburga bilezik ve set diye daha bunun bileziği var osu var busu var imkanım el verse önüne sereyim. onuda çok iyi tanıyorum bunun arkasında ablası yada annesi var diye düşünüyorum. kaburga bilezik yada set alalım diyorum yok illa ikiside olacak bir akıl verin nasıl bir konuşma yapayım yada bir tavır sergileyim çünkü akıl onun aklı değil biliyorum onu kırmak istemiyorum
trabzon istese setini alacam bu hem set hem kaburga bi bileziğe yazık ya bunuda durumumuz var normalde ondan istiyodur omu ailesimi arrtık anlamadım ama işte ev araba bir kaçta kendime yatırım yaptım borç var açılmak istemiyorum bunları anlattım ama öyle gevşek bi adam değilim herşeyi söyleyemem
biraz erkeğol .Kaburgalarınızı kırdırtmayın lan bana de çek restini (görümce rolündeyim)trabzon istese setini alacam bu hem set hem kaburga bi bileziğe yazık ya bunuda durumumuz var normalde ondan istiyodur omu ailesimi arrtık anlamadım ama işte ev araba bir kaçta kendime yatırım yaptım borç var açılmak istemiyorum bunları anlattım ama öyle gevşek bi adam değilim herşeyi söyleyemem
Hey yavrum benim ev var araba vartrabzon istese setini alacam bu hem set hem kaburga bi bileziğe yazık ya bunuda durumumuz var normalde ondan istiyodur omu ailesimi arrtık anlamadım ama işte ev araba bir kaçta kendime yatırım yaptım borç var açılmak istemiyorum bunları anlattım ama öyle gevşek bi adam değilim herşeyi söyleyemem
Ben daha kaburga bilezigi bilmiyorum yaa cok cahil kalmisim bu konuda
balayı olayıda varda girmeyim mevzuya dedim ona dhaa var diye bizde takılar nişanda takılır adet düğündede gelenler takar
hahaha gerçekten abla, buna kimse dayanamaz
konu sahibi de ki nişanlına, ben bunları alırım ama ciddi bir ekonomik kriz yaşayacağımızdan şimdilik süresiz annemlerle yaşayacağız de.. bak bakalım ne kaburga, ne set, ne de antrikot istiyor
ya ne biliyim kurgu bi hikaye yazıp bi arkadaşımın erkek arkadaşı felan diye girmeyim dedim24 dakikadır kk da kalma rekoru kırıyosun abicim haberin olsun
zevksiz değildir gösterdiği modeller bunlar değildi gayet hoştuda birazda inat var bu işte ama direk karşıda çıkmadım oysa kiAhh ahh bedavaya evlenmişizşakası bir yana gerçekten zevksizmiş senin hatun enişte. Ben olsam şöyle en kalınından 22 ayar bir trabzon hasırı isterdim. Peşine de sıra sıra bilezikler ama bilemedik işte
abla bu kaburga 4 bilezik oluyo dimi
arkadaşımın erkek arkadaşı falanya ne biliyim kurgu bi hikaye yazıp bi arkadaşımın erkek arkadaşı felan diye girmeyim dedim
zevksiz değildir gösterdiği modeller bunlar değildi gayet hoştuda birazda inat var bu işte ama direk karşıda çıkmadım oysa ki
zevksiz değildir gösterdiği modeller bunlar değildi gayet hoştuda birazda inat var bu işte ama direk karşıda çıkmadım oysa ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?