Ya herkes necmiden bahsediyor bi ben mi bilmiyorumo kim? Ne derdi varmış zavallının.?
Eskiden olsa anında giderdi erkek üye. Şimdi deli gibi akıl veriyoruz
Bizlerde de var bir değişiklik.
Bu da onların Arkadaşı Olmasın kafamda deli sorularBunlar hep Necmi ve Sadıktan sonra oldu
Yalnız bu da sosyolojik deneyse çıkaracağınız sonuç; evet kadınlar k.valide ile oturmaktan korkuyor
Ya herkes necmiden bahsediyor bi ben mi bilmiyorumo kim? Ne derdi varmış zavallının.?
“Korkuyor mu?”
Bence bu kelimenin içi çok boş ya da çok kibar kalıyor tarifteki oturma için.
Resmen kabus başka açıklaması yok.
ha ha, Allah iyiliğini versin.erkek adamsan her ikisinide alcan tabi
tek taş aldınmı hem ?
onunda böyle bir derdi vardı, garibim geliyor akıllı akıllı sorusunu sorup banlanıyor sonra 3 ay sonra geri geliyoryakında yine işi düşer buraya
onunda böyle bir derdi vardı, garibim geliyor akıllı akıllı sorusunu sorup banlanıyor sonra 3 ay sonra geri geliyoryakında yine işi düşer buraya
Yavaştan erkek forumu mu olacak yoksa?hiç kimliklerini söylemekten çekinmiyorlar bile açık açık erkeğim diyorlar
bize nazar değdi sanırımne oldu bu kkye
Evet ya kim bunlar bende merak ettimYa herkes necmiden bahsediyor bi ben mi bilmiyorumo kim? Ne derdi varmış zavallının.?
kimseye giydirmedim ki gayet normal yazdıklarım yanlış anlaşılmayımYa şu açıdan haklısınız aslında. Yani ben istemem bana kaburga al bilmem ne diye. Ayıp buluyorum. Ama konu sahibi giydiriyor kvye, eş adayına. Buraya konu açana kadar, açık açık kızla konuşsaydı. Çoğu erkek iki yüzlü, işlerine gelmedi mi hemen suçlayacak bir kv, baldız buluyorlar yani.
Arada kaynayanlar var nasılsaYavaştan erkek forumu mu olacak yoksa?
sende de ki,bizde de adet damada ağırlığınca altın takarlar,siz de bana takınbalayı olayıda varda girmeyim mevzuya dedim ona dhaa var diye bizde takılar nişanda takılır adet düğündede gelenler takar
kimseye giydi
kimseye giydirmedim ki gayet normal yazdıklarım yanlış anlaşılmayım
Tam üstüne bastın ayağını çek. Bizim kızlarda adama ne kadar çok para harcatırsam o kadar kardır, o kadar değerli olurum gibi bir mantık var. Yani beyaz altından sade ve şık bir bilezik yerine, böyle altın gününe giden teyze takılarını sırf daha pahalı diye tercih ediyorlar. Benim arkadaşım da kendine Trabzon hasır seti aldırttı. Şimdi hiçbir yere takamıyorum, yakıştıramıyorum diye şikayet ediyor.Böyle kaburgadır hasırdır ne diye istiyorlar bunları biri bana açıklayabilir mi? Taksan takılmaz bence çok çirkin, yatırım desen öyle yatırım olmaz zarar edersin bir kere. Yani nedir bunun mantığı yalvarırım biri aydınlatsın napıyorsunuz bu takıları? Sırf millete hava olsun diye mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?