kaburga bilezik ve set

Kaburga bileziğinde modelleri var. 22 ayar yerine, 22 ayar görünümlü 18 ayar alabilirsiniz. Zaten yatırım bileziği değil bu. Set olmazsa olmaz. Yağmurdan kaçayım derken doluya tutulursun. Şimdi almayacağın bir bilezik, yıllarca başına kakılabilir :) Yıllar sonra alacağın el pahalı set, düğünde takacağın setin asla yerini tutmaz. Nişanlını tak koluna, bütçem bu gel gidip bakalım de. Ha birde, annesi dolduruyor falan deme. Biz kadınlar erkekler gibi onun bunun sözüne bakmayız. Misal, benim ailem tek bir çeyrek bile istemedi, ama ben gayette sette istedim bilezikte, ailem bile hayret etti Ha bir de, kuyumcuya yalnızca siz gidin.

Neden bu erkekler işgal ediyor kk yı kaç gündür anlamadım hain planlara kurban mı gidiyoruz yoksa?

Gerçi erkek kafası o kadarına çalışmaz ancak 2 gülmek için açmışlardır en fazla.

hiç kimliklerini söylemekten çekinmiyorlar bile açık açık erkeğim diyorlar

bize nazar değdi sanırımne oldu bu kkye

onunda böyle bir derdi vardı, garibim geliyor akıllı akıllı sorusunu sorup banlanıyor sonra 3 ay sonra geri geliyor yakında yine işi düşer buraya

Hiii yazık çocuğa

Bir de yusuf vardı :) kk dan birini sokmuştu hatta araya

kimseye giydi
kimseye giydirmedim ki gayet normal yazdıklarım yanlış anlaşılmayım

balayı olayıda varda girmeyim mevzuya dedim ona dhaa var diye bizde takılar nişanda takılır adet düğündede gelenler takar
sende de ki,bizde de adet damada ağırlığınca altın takarlar,siz de bana takın

ben oğullarıma öyle isteyeceğim kız tarafından

Tam üstüne bastın ayağını çek. Bizim kızlarda adama ne kadar çok para harcatırsam o kadar kardır, o kadar değerli olurum gibi bir mantık var. Yani beyaz altından sade ve şık bir bilezik yerine, böyle altın gününe giden teyze takılarını sırf daha pahalı diye tercih ediyorlar. Benim arkadaşım da kendine Trabzon hasır seti aldırttı. Şimdi hiçbir yere takamıyorum, yakıştıramıyorum diye şikayet ediyor.
Kendi zevki o yönde olup, o şekilde takıları tercih edenleri tenzih ediyorum tabi ama yukarıda dediğim kadın türünden çok var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…