kaburga bilezik ve set

kimseye giydi
kimseye giydirmedim ki gayet normal yazdıklarım yanlış anlaşılmayım

Bak kardeşim, madem evleneceksiniz, söyleyeyim. Evliliğinin hiçbir evresinde, karına annen seni dolduruyor demeyeceksin. Başkalarından akıl alıyorsun demeyeceksin. Bu düşünceleri aklından geçirmeyeceksin. Ailesini asla ama asla lafla da olsa kavgalarınıza, anlaşmazlıklarınıza karıştırmayacaksın. Kendi aileni de asla ama asla evliliğine sokmayacaksın. Eşit ve dengeli bir şekilde görüşeceksiniz ailenizle.

Madem sorun var, sen direk eş adayını muhatap alıp, bu sorunu, onun ailesine gönderme yapmadan çözeceksin. Sizinki aile de o ağaç kabuğundan mı çıktı? Kıçı kırık bir bilezik için, kvne giydiriyorsun kızı dolduruyor diye. Utan biraz yahu.

Ee son karar be alınıyor mu bilezik? Pardon kaburga bilezik. Bilezik demek hakaret olur buna.
O nassı bir şeymiş ya? Ne gördüm ne de duydum. Trabzon hasırından daha mı okkalıymış da mübağla olsun diye kaburga demiş konu sahibi şehzade?

hiç kimliklerini söylemekten çekinmiyorlar bile açık açık erkeğim diyorlar

bize nazar değdi sanırımne oldu bu kkye
Canım biz o kadar eğleniyoruz, o kadar güzel akıl alışverişi yapıyoruz ki, erkekler kıskanır oldu. Aramıza karışmaya çalışıyorlar.
Yaw bilmezler mi ki onlar olmazsa dert olmaz, dert olmazsa KK'da BDV olmaz.

Ona durumunun buna yettiğini makul olmasını istediğini,maddi bir konu için onu üzmek istemediğini ama buna Gücü'nün olmadığını,buna diretirse ikisini birden aldığı takrirde diğer harcamalara paranın eksik kalacağını bu eksiğin mutlaka bir yerden çıkacağını söyleyin

maddi durumum bu kadarına yetiyor deyin, açık açık söyleyin. o da neymiş öyle hem bilzeik hem set, vay be daya neler duyacağız. çok meraklıysa zengin bir damat adayı bulsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…