kaburga bilezik ve set

ne cahilmişim beee kabuğalar, su yolları, tam turlar hepsini yeni yeni böyle konulardan öğreniyorum

evlenirken hiç bişey istemedim hatta düğün zamanı ben bile para koydum ortaya

Yazık ya elin adamı sanki, kocası olacak neticede. Bari karlı bir şeyler isteseler de değse. Hisse senedi isteyeceğim ben.

Dolma akılla hareket eden kızdan,altın diye direten kızdan çok fazla bir şey bekleme.Bu arada kaburga bilezik nedir.

bilmem ki ona sormak lazım

şaka bir yana içimiz erkek kaynıyor kızlar ne olacak bu işin sonu

yok necmi yok sadık yok yusuf derken kahvehaneye döndü bura
Ve bilmediğimiz kimler acaba..

Boşuna değil şu ziyaretçiler. Bugün bakanlar yarın “ahh ben neden yazmıyorum” diye üyelik alırsa şaşırmayın. Sonuçta biz kadın olarak bile önce bir süre okuduk sonra üye olduk.

Aynen aynen. Evlilik mi yapıyorlar iş anlaşması mı belli değil.

Valla biz nişanlımla her şeyi kendimiz yapıyoruz. Bi set alcam bi künye o kadar. Elalem ne derse desin, takmayacağım şeye para vermem. Ne yapayım bileziği, ne gerek var diye bakıyorum olaya. Ama bunları okuyunca da hayret ediyorum. Ya ben salağım, ya başkaları çok işgüzar.

Sosyal bir deney ize lutfiin sunuda yaz cinimmm

karilar kocalari tarafından korunmak istiyor
ozel gunlerde hediye istiyor
erken bosalan erkeklerin farkindayiz
ayrica suprizde yaparlarsa oh süper

Biz de kendimiz yaptık her şeyimizi. Bir setim var benim de bir de incecik kolyeciğim. Düğünde takılanların hepsi bir ay sonra bozdurulup borçlar toparlandı. Yemişim altınını, huzur olsun yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…