- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
Ben enayiymişim sanırım. Ne gerek var bilziğe, takmayacağım şey için ne diye para harcayalım demiştim zamanında. Bunları kullanan hatunlar var mı hala ya? Anneme versem o bile takmaz muhtemelen bu ne abartılı şey diye.
E satılınca para etmiyormuş ama öyle diyorlar.Canım takıcağından değil parasından istiyo, kaburga denen şey 16-17 bin
balayı için de dünya turu
bak benim kocam bana kaburga bilezik Aldı hıh. Dicek komşularaBöyle kaburgadır hasırdır ne diye istiyorlar bunları biri bana açıklayabilir mi? Taksan takılmaz bence çok çirkin, yatırım desen öyle yatırım olmaz zarar edersin bir kere. Yani nedir bunun mantığı yalvarırım biri aydınlatsın napıyorsunuz bu takıları? Sırf millete hava olsun diye mi?
aslında biraz salaklık bende aşığız işte pışpışladık evet dedik annemde de hata var düşkün kabulüm onada işte bundan sonrası için ne yapacaz yoksa höt demeyide bilirim ama tepkileri ne olur sizden bunu söylemenizi bekledim
Aynen valla post siliniyor bide.Eskiden olsa anında giderdi erkek üye. Şimdi deli gibi akıl veriyoruz
Bizlerde de var bir değişiklik.
E satılınca para etmiyormuş ama öyle diyorlar.
ohoo her dediğine tamam mi diycen kardeş. bir orta yol bulunur öyle çocuk gibi yol bunu al yok bunu al diye tutturulmaz. taviz vermemek lazım ama kadın ama erkek kim olursa olsun.aslında biraz salaklık bende aşığız işte pışpışladık evet dedik annemde de hata var düşkün kabulüm onada işte bundan sonrası için ne yapacaz yoksa höt demeyide bilirim ama tepkileri ne olur sizden bunu söylemenizi bekledim
aslında biraz salaklık bende aşığız işte pışpışladık evet dedik annemde de hata var düşkün kabulüm onada işte bundan sonrası için ne yapacaz yoksa höt demeyide bilirim ama tepkileri ne olur sizden bunu söylemenizi bekledim
Eskiden olsa anında giderdi erkek üye. Şimdi deli gibi akıl veriyoruz
Bizlerde de var bir değişiklik.
8 ayarları varsa onu çaktırmadan yuttur
Bunlar hep Necmi ve Sadıktan sonra oldu
Yalnız bu da sosyolojik deneyse çıkaracağınız sonuç; evet kadınlar k.valide ile oturmaktan korkuyor
“Korkuyor mu?”Bunlar hep Necmi ve Sadıktan sonra oldu
Yalnız bu da sosyolojik deneyse çıkaracağınız sonuç; evet kadınlar k.valide ile oturmaktan korkuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?