Çaki ve gelini.böyle başlıklar atıyorsunuz ve benim sadece çocukluk travmalarım canlanıyor aklımda. hatırlayan var mı şunu?
Eki Görüntüle 3435886
Şekil Aböyle başlıklar atıyorsunuz ve benim sadece çocukluk travmalarım canlanıyor aklımda. hatırlayan var mı şunu?
Eki Görüntüle 3435886
Kardeşimin eşi yüzünden memleketten soğudum.
Merhabalar... Önce şuna açıklama getireyim sonra konuya girecegim. Benden küçük 2 erkek kardeşim var. Biri annemlere yakın ilçede, diğeri annemlere yakın oturuyor. Büyük kardeşimin eşi daha sessiz(di) sakin, küçük olan ise sürekli diğer gelinle yarış halinde ve sorunların ana kaynağıda bundan...www.kadinlarkulubu.com
Merhabalar, konunun başrolünü şu konuda anlatmıştım.
Bu olaydan sonra ben araya ciddi bir mesafe koydum. Kavga etmedim, merhabalar öteye gitmedi, muhattapta olmadım memlekete gitmelerde. Fakat yine ortalık karıştırma eyleminde.
Bu son dönem beni aramaya ve sanki hiç bir şey olmamış gibi mıç mıç mıç. Telefonu açmak istemiyorum arada kardeşim ve yeğenler var soğuk soğuk konuşuyorum.
Yenilerde diğer erkek kardeşimin özel bir günü oldu. Annelemlere "Kızınız benim çocuğumu görmeye gelmedi ben de katılmayacağım demiş. Annem son dönem ciddi bir rahatsızlık geçirdi az kalsın ölüyordu. Bir kaç gündür sesi bir tuhaf olunca ısrarla sordum anlattı. Meğer kadın, ağabey ve kardeşin arası daha da açılacak diye üzülmüş.
Diğer erkek kardeşime ve onun eşine ayrı bir gıcığı var. Mesela hep bir araya geldiğimizde oturur yemeğini yer, çay hizmeti bekler diğer gelinden. O gelinde buna inat olabildiğince temiz niyetli. Saf saf buna çay ikram eder. Oysa ki hepimiz ayrı evlerden geliriz. Tabii ben deliririm o kızı kullanmasına. Bütün bunlar olurken ben de kıza yardım ederim veya beraber yaparız kimse kimsenin uşağı değil. Lakin sırf o yapsın diye yerinden kalkmaz.
Ben şimdi uzaktayım ama yine sıçradı bu. Cidden normal bir insan değil ve yine kafayı bana takmış. Hoş herkese takık ve bıktık.
Akşam üzerinden beri annemi üzmesine bilenin duruyorum. Kadın daha iyi olmadı ne üzüyorsun onu. Vallahi yakın olsam saç baş gireceğim.
Annem ise sakın arama bir şey deme kardeşin üzülür derdinde. Ya hu kardeşim üzülecek diye annemden olacağım.
Sütte leke olur bunda olmaz. Çıkar gelir yine huzursuz eder annemi o. Kaostan besleniyor çünkü.Ben önce annemin telefonundan hepsini engellerim sonra arayıp söylerim. Hatta kardeşimi arar söylerim. Kimse annemi üzemez.
Zaten kardeşim gelecekmiş ama diğer kardeşim bu olanları bilmiyor. Üzülmesin diye konusunu açmadık. Tek gelince dolayısı ile diğeri işkillenecek. Zaten diğer gelinin, kendi eşine davranışından dolayı pek haz etmiyor. İyice kayış kopacak.Gelin gelmiyorsa gelmesin. O ailenizin ne kadar parçası sayılır? Erkek kardeşin kendisi tek gelsin yeter. Annenin bu kadar üzülmesine gerek yok. Annenden sorumlu kişi kardeşin. O bunu düşünecek, kendisi gelecek.
Yukarıda bıraktığım linkteki konuyu bir okuyun isterseniz.Annen niye üzülüyorki eşler arasında kavgaların sonu gelmezki suç annende kusura bakma gelin niye suçlu ki hani elle tutulur bir suçunu bulamadım bu ne öfke sakin ol korktum senden
Herkes evinde mutlu olsun. Sadece kardesinizle muhattap olun. Mecbur olmadıkça eslerle aynı ortama girmeyin.Kardeşimin eşi yüzünden memleketten soğudum.
Merhabalar... Önce şuna açıklama getireyim sonra konuya girecegim. Benden küçük 2 erkek kardeşim var. Biri annemlere yakın ilçede, diğeri annemlere yakın oturuyor. Büyük kardeşimin eşi daha sessiz(di) sakin, küçük olan ise sürekli diğer gelinle yarış halinde ve sorunların ana kaynağıda bundan...www.kadinlarkulubu.com
Merhabalar, konunun başrolünü şu konuda anlatmıştım.
Bu olaydan sonra ben araya ciddi bir mesafe koydum. Kavga etmedim, merhabalar öteye gitmedi, muhattapta olmadım memlekete gitmelerde. Fakat yine ortalık karıştırma eyleminde.
Bu son dönem beni aramaya ve sanki hiç bir şey olmamış gibi mıç mıç mıç. Telefonu açmak istemiyorum arada kardeşim ve yeğenler var soğuk soğuk konuşuyorum.
Yenilerde diğer erkek kardeşimin özel bir günü oldu. Annelemlere "Kızınız benim çocuğumu görmeye gelmedi ben de katılmayacağım demiş. Annem son dönem ciddi bir rahatsızlık geçirdi az kalsın ölüyordu. Bir kaç gündür sesi bir tuhaf olunca ısrarla sordum anlattı. Meğer kadın, ağabey ve kardeşin arası daha da açılacak diye üzülmüş.
Diğer erkek kardeşime ve onun eşine ayrı bir gıcığı var. Mesela hep bir araya geldiğimizde oturur yemeğini yer, çay hizmeti bekler diğer gelinden. O gelinde buna inat olabildiğince temiz niyetli. Saf saf buna çay ikram eder. Oysa ki hepimiz ayrı evlerden geliriz. Tabii ben deliririm o kızı kullanmasına. Bütün bunlar olurken ben de kıza yardım ederim veya beraber yaparız kimse kimsenin uşağı değil. Lakin sırf o yapsın diye yerinden kalkmaz.
Ben şimdi uzaktayım ama yine sıçradı bu. Cidden normal bir insan değil ve yine kafayı bana takmış. Hoş herkese takık ve bıktık.
Akşam üzerinden beri annemi üzmesine bilenin duruyorum. Kadın daha iyi olmadı ne üzüyorsun onu. Vallahi yakın olsam saç baş gireceğim.
Annem ise sakın arama bir şey deme kardeşin üzülür derdinde. Ya hu kardeşim üzülecek diye annemden olacağım.
Daha önceki konumda bahsettim. Bir kasıt asla yoktu birincisi korona riski vardı ikincisi oğlumu asfalttan topladım kaza geçirdi. O halde çocuk görecekmişim. Hediyesini gönderdim ama o olaydan sonra evine gitmedim.Diğer yeğenini gördün onunkini görmedin diye mi hırsı?
Hediyesini verdin mi belki hırsı gecer
Zaten kardeşim gelecekmiş ama diğer kardeşim bu olanları bilmiyor. Üzülmesin diye konusunu açmadık. Tek gelince dolayısı ile diğeri işkillenecek. Zaten diğer gelinin, kendi eşine davranışından dolayı pek haz etmiyor. İyice kayış kopacak.
Evet okudum daha önceki konunuzu. oğlunuz için çok geçmiş olsun. Vallahi ben yok sayarım böyle bir insanıDaha önceki konumda bahsettim. Bir kasıt asla yoktu birincisi korona riski vardı ikincisi oğlumu asfalttan topladım kaza geçirdi. O halde çocuk görecekmişim. Hediyesini gönderdim ama o olaydan sonra evine gitmedim.
Zaten öyle yapıyordum. Durduk yere aramaya başladı. Ben zaten evlerine gitmiyorum bu olaydan sonra. Annemlerde karşılaşıyoruz.Herkes evinde mutlu olsun. Sadece kardesinizle muhattap olun. Mecbur olmadıkça eslerle aynı ortama girmeyin.
Tüm kardeşler aile anne baba hepsi bir aradayken açacaksınız konuyu. Senin derdin ne hadi herkes varken konuşalım diye. Asla sizi manipüle etmesine izin vermeyeceksiniz, annemi bir daha rahatsız ederseniz mahvederim sizi falan gerekli her şeyi serttçe söyleyeceksiniz. Bir daha olsun polis çağıracağım bu konuda çok ciddiyim de deyin.Sütte leke olur bunda olmaz. Çıkar gelir yine huzursuz eder annemi o. Kaostan besleniyor çünkü.
İnanın sürekli bir şeyler yapıyor. Annemin en korktuğu şey bizim aramızın açılmasıydı. Annem, anne ve babası olmadan büyümüş. Ikisini 1.5 yaşında kaybetmiş. Bu sebepten dolayı en hassas yanı biziz.Kardeşin gelecekse sıkıntı yok. Gelin hasta, çocuklarla ilgilenecek denilir geçilir konu. Annenin bu kadar üzüleceği bir durum yok.
Bana kalsa çok sert üslup takınacağımda annem frenliyor. Oğlumu göstermez, torunlarımı göstermez. Bir şey deme napalım başımıza geldi kardeşin için sabret diyor ama gel de sabret.Tüm kardeşler aile anne baba hepsi bir aradayken açacaksınız konuyu. Senin derdin ne hadi herkes varken konuşalım diye. Asla sizi manipüle etmesine izin vermeyeceksiniz, annemi bir daha rahatsız ederseniz mahvederim sizi falan gerekli her şeyi serttçe söyleyeceksiniz. Bir daha olsun polis çağıracağım bu konuda çok ciddiyim de deyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?