Kabus Gelinimiz...

Önceki konuyu okudum. Gelmesin öyle gelin yahu, anneniz de üzülmesin, kardeşiniz gelecekmiş zaten, ötesi çok önemli değil.
Böyle insanlari yok saymak daha sinir bozucu oluyor onlar için tecrübeyle sabit.

Yazık vallahi ya huzur düşmanı insan. Gereksiz triplere girmiş. Siz kardeşinizle, yeğenlerinizle aranızı bozmayın, onu da hiç sallamayın kendi kendine kurulsun

Bence çok fazla ortayı bulmaya çalışıyorsunuz ortayı bulmak derken diğer kardeşinizle kayış kopacak anneniz üzülecek diye kıza haddini bildirmiyorsunuz yani niyetiniz güzel ama bu şekilde de sorunlar bitmez. Gelin gelmesin görüşmek istemeyende artık onunla görüşmesin kayış koparsa kopsun,ortada yapılan yanlış onun düzeltmek isterse ona göre davranır düzeltmeyip hala daha sivriliyorsa ilişkileri kesilir yapacak birşey yok. Kardeşiniz karısına dur demeyi bilmeyen biri olduğu için yüz buluyor zaten madem öyle ailece sonuçlarına katlansınlar.

Bana kalsa çok sert üslup takınacağımda annem frenliyor. Oğlumu göstermez, torunlarımı göstermez. Bir şey deme napalım başımıza geldi kardeşin için sabret diyor ama gel de sabret.
Bence hiç annenizi dinlemeyin. Kardeşiniz de çok afedersiniz e.şek değilse karısını durdurur.

Yukarıda bıraktığım linkteki konuyu bir okuyun isterseniz.
evet şimdi okudum size hak verdim size çocuğun ölümle burun buruna gelmiş aramamış gelmemiş onun çocuğu doğdu gidemediniz gitmeme sebeplerinizde ortada ama anne hakkında kesinlikle fikrim değişmedi sonu gelmez anladınmı annenin üzülmesi kendi suçu boşansalar haklısında kavga etmeleri onu yıpratmasın annenin düşünmesi laızm bunu bunu ona demelisin senin bu konuda öfkenide anlarım ıkı gelinim aralarındaki kıskançlığıda ama yiğenlerinin annesi olduğunu unutma

Bizden uzak durduğu sürece kimse onun adını anmıyor ki. Artık ne arıyor, ne evine gidiyorum. Ama kendisi bir yerlerden çıkıyor önümüze. Yoksa herkes kendi hayatında. Evlerinde naptıkları umurumda değil. Sürekli bizi ortaya atan kendisi. Artı olarak annemin kimsesi yok. Bir kızı benim ve sesinden anladım bir şeyler olduğunu ben zorlayınca anlattı.

Kardesinizle aranız meseleside malesef elbette bu olaydan etkilenir kendinizden pay bicin oda onun eşi çocuğunun annesi hayatı paylaştığı insan size hicbirsey olmamis gibi arada da kalsa huzuruda bozulsa en nihayetinde evladının annesi ve evladı bir tarafta abla yada kızkardeşi yani en nihayetinde hayatı kiminle yaşayıp acikcasi kiminle kapımızı kaoatiyorsak o.Bu konuda yapılacak tek şey bu iki kadının siz ve gelinin cenaze düğün harici yanyana gelmemesi .Onlarda bile tek kelime edin yada etmeyin olmaz bu ilişki

Cartlatın gitsin ya, anneniz de her türlü üzülüyor zaten. Bir kötü lazım böyle ortamda, en aklı başında şahıs olarak siz olun kötü. Bir gün iki gün suçlarlar. Sonra rahmet okurlar hepsi bir.

Önceki konuyu okudum. Gelmesin öyle gelin yahu, anneniz de üzülmesin, kardeşiniz gelecekmiş zaten, ötesi çok önemli değil.
Böyle insanlari yok saymak daha sinir bozucu oluyor onlar için tecrübeyle sabit.
Benim sinirlendiğim nokta, tamam kocana demişsin belli kavgada etmişsin. Gelmezsen gelme ama ne diye beni de ortaya katıp anneme söylüyorsun? Kocana beni kötüle, istediğini de. Ama geçmiş gitmiş bir olayı ne demeye yine hortlatırda kadını zor döneminde üzersin.

Öncelikle iki konuyu da okudun, annenize geçmiş olsun. Gelin geçimsiz olabilir, sizi sevmiyor olabilir, kin tutuyor olabilir, bir sürü sebep olabilir ama annenizin bu kadar takması üzülmesi falan onun kendi derdi. Annenizin hisleri kendisini ilgilendirir ve yapılacak bir şey yok. Üzülmek istemiyorsa kafaya takmayacak. Gelini paralamaya falan ne hakkınız var hiç anlamadım zaten kendinize mi gelseniz biraz. Şuna şuna kafayı taktım gelmek istemiyorum demiş yani ne yapmış sanki. Geçimsiz diyin geçin neden problem yapıyorsunuz bunu anlamadım.

Annem bize çok hassas kendi öksüz ve yetim olduğundan dolayı. Ona kalırsa ben de gelinim ve çocuğum var diye eşimin ailesinin canını okuyacağım anlamını taşımaz. Yani ben torun doğurdum diye zulmetmenin mantığı yok. Eşimin ailesi kötü bile olsa oğlundan ve torundan muaf tutmam. Sevmeyebilirim ama saygı duymak zorundayım. Çünkü kendine yapılmış onur kırıcı veya doğru düzgün bir sebep yok

Yazık vallahi ya huzur düşmanı insan. Gereksiz triplere girmiş. Siz kardeşinizle, yeğenlerinizle aranızı bozmayın, onu da hiç sallamayın kendi kendine kurulsun
Sorun şu ki bunu yapmama rağmen ve uzak durduğum halde yine beni buluyor.

Zaten en büyük sorun kardeşim. Dengeyi kuramadı. Ne ailesini, ne eşini ezdirecekti. Tutsun boşansın vs. Demiyoruz bizi ilgilendirmez. Ama kendi seçimini bizim üzerimize solmasın. Ortada bir sebepte yok. Sus sus nereye kadar?

Tamam da burada suçlu ve hatalı olan gelin değil senin kardeşin.
Senin ve annenin muhattabı kardeşin. Gelin değil.

Kadınla iletişimi keseceksiniz sadece kardeşinle iletişimde kalacaksınız bu kadar. Annenden gelin sorumlu değil kardeşin sorumlu.

Zaten öyle yapıyordum. Durduk yere aramaya başladı. Ben zaten evlerine gitmiyorum bu olaydan sonra. Annemlerde karşılaşıyoruz.
Arada kardesiniz olmasa görmezden gel diyeceğim ancak insan kardeşini kaybetmek istemiyor. Aramaları yüzeysel tutmaya devam edin, annenizin evinde de ortalama muhabbet edin derim.

Neden herkesin huzuru kaçıyor ki kavga da olacaksa olsun söyleyin kardesinize versin kqrisina haddini bu ne herkew bununla mi ugrasacak

Aa ona dikkat etmemişim öylemi yapıyor haklısınız tabikii bizim gelinde böyle malesef abimle ne zaman kavga etse hırsını annemden çıkarıyor

Tesekkürler. Annem bir gece ciddi bir hastalıkla hastaneye kaldırıldı. Kadın kıl payı ölümden döndü. Biz özellikle şu sıra üzmemeye, yormamaya çalışıyoruz. Takipleri daha devam ediyor ve halen iyileşmiş değil. Şu durumda iken annemi üzen evladım olsa tanımam. Zaten kadın öleceğim bu kadın evlatlarımın arasını açacak diye yiyip bitiriyor kendini. En hassas noktası biziz. Annesiz ve babasız büyüyünce bize tutunmuş. Elim ufacık kesilse fenalık geçirir o derece hassas bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…