Kesinlikle anneniz çocuğa bakmaya gelmesin o varken.kayınvalidem geliyormuş( gelmesi bişey değil gelsin gitsin tabi
ama 3-4 ay kalması sorunum ne yapıcam ben bu duruma ya
bide çalışıyorum, gelicek çocuğada bakmıcak benim tansiyonum çıkar diyo, e çocuğuma annem gelip bakıyor hergün, şimdi onada karışır herşeye burnunu sokar sıkıntı yaşatır annemede banada..........
bakamam benim tansiyonum var diyo hem gelicek hem çocuğa bakmayacak uyanık.......Kesinlikle anneniz çocuğa bakmaya gelmesin o varken.
Durduk yere tatsızlık çıkar.
Anneniz bir bahane bulsun ve gelmesin.
O anneanneyse,öbürüde babaanne birsüreliğine de baksın.
aslında bende aynı taktiği uygulamayı düşünüyorum çocuğum çok hareketli zaten dayanamaz ama baştan ben bakamam diyo zaten..Biraz da kv baksın çocuğa.Belki bıkar 2 ayda gider ne dersin:)
Diyebilir,dinlemeyin.bakamam benim tansiyonum var diyo hem gelicek hem çocuğa bakmayacak uyanık.......
rahat o bi naz bi niyaz oğlu dayanamaz oda hemen der annemin tansiyonu var panik yapar falan fistan..K.validene baktir kesinlikle katılıyorum. .
Yok oyle rahat..
Annecigin de dinlensin kesin erkenden kacar gider yaziiikk :))
hanım rahat 3-4 ay yemek yapma ev işi yapma derdi yok yan gel yat, para harcama daha ne olsun..3-4 ay kalmasını gerektiren durum nedir?
kayınvalidem geliyormuş( gelmesi bişey değil gelsin gitsin tabi
ama 3-4 ay kalması sorunum ne yapıcam ben bu duruma ya
bide çalışıyorum, gelicek çocuğada bakmıcak benim tansiyonum çıkar diyo, e çocuğuma annem gelip bakıyor hergün, şimdi onada karışır herşeye burnunu sokar sıkıntı yaşatır annemede banada..........
Hiçbirşeycik olmaz annecim deyip üste çıkın, torunun özledi seni vs... Eşinize de babanne torun bağları kuvvetlendin, ilgiyi sever çocuk. Babannesini bir ayrı sevsin, annen baksın canım bunlar önemli şeyler gibi şeyler söyleyin... Senaryoyu yazın oynayın yani. Başka çıkarınız yyok.rahat o bi naz bi niyaz oğlu dayanamaz oda hemen der annemin tansiyonu var panik yapar falan fistan..
bekliyo ben gelince kendim yapıyorum şimdi annem gündüz bende çocuğa baktığı için annem yapıyo yemek, ama bide ona tuzsuz yapcan o dokunur bu dokunur.........Sen calisiyorsun evde degilsin, e torun da bakmayacak bu kadin, ne yapacak bütün gün?
Anladigim kadariyla buyuk bi saglik sorunu yok kayinvalidenin.Aksam isten geldiginde bi de yemek yapmani beklemesin senden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?