kabus geliyorum dedi :((((((

seyda83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2012
768
65
73
kayınvalidem geliyormuş ( gelmesi bişey değil gelsin gitsin tabi
ama 3-4 ay kalması sorunum ne yapıcam ben bu duruma ya
bide çalışıyorum, gelicek çocuğada bakmıcak benim tansiyonum çıkar diyo, e çocuğuma annem gelip bakıyor hergün, şimdi onada karışır herşeye burnunu sokar sıkıntı yaşatır annemede banada..........

Kesinlikle anneniz çocuğa bakmaya gelmesin o varken.
Durduk yere tatsızlık çıkar.
Anneniz bir bahane bulsun ve gelmesin.
O anneanneyse,öbürüde babaanne birsüreliğine de baksın.

Kesinlikle anneniz çocuğa bakmaya gelmesin o varken.
Durduk yere tatsızlık çıkar.
Anneniz bir bahane bulsun ve gelmesin.
O anneanneyse,öbürüde babaanne birsüreliğine de baksın.
bakamam benim tansiyonum var diyo hem gelicek hem çocuğa bakmayacak uyanık.......

bence kayınvalideniz baksın.. anneniz bir bahaneyle gelmesin, mecbur kalsın bakmaya.. yok öyle şey, hem gel herşeye karış bi de keyif yap..

Sen calisiyorsun evde degilsin, e torun da bakmayacak bu kadin, ne yapacak bütün gün?

Anladigim kadariyla buyuk bi saglik sorunu yok kayinvalidenin.Aksam isten geldiginde bi de yemek yapmani beklemesin senden?

Pek rahatmış hanımefendi.
Öyle babaanne sevmekle olmuyor az baksın torununa.
3-4 ay kalmak ne demek ya sanki yazlığına geliyor mübarek.
Allah yardımcınız olsun ...

madem geliyor baksın işte çocuğa en azından bakmayı deensin olmazsa annen gelir yine

Senin annenin niye tansiyinu yok elin anasi kiymetli senin ananda kiymetli olsun annen bakmaya gelmezse mecbur bakar kaynanan annen desin ikimiz ayni evdr rahat edemeyiz sen burdayken bakiver desin

rahat o bi naz bi niyaz oğlu dayanamaz oda hemen der annemin tansiyonu var panik yapar falan fistan..
Hiçbirşeycik olmaz annecim deyip üste çıkın, torunun özledi seni vs... Eşinize de babanne torun bağları kuvvetlendin, ilgiyi sever çocuk. Babannesini bir ayrı sevsin, annen baksın canım bunlar önemli şeyler gibi şeyler söyleyin... Senaryoyu yazın oynayın yani. Başka çıkarınız yyok.

Sen calisiyorsun evde degilsin, e torun da bakmayacak bu kadin, ne yapacak bütün gün?

Anladigim kadariyla buyuk bi saglik sorunu yok kayinvalidenin.Aksam isten geldiginde bi de yemek yapmani beklemesin senden?
bekliyo ben gelince kendim yapıyorum şimdi annem gündüz bende çocuğa baktığı için annem yapıyo yemek, ama bide ona tuzsuz yapcan o dokunur bu dokunur.........

çok anlaşamazsanız anneniz kendi evinde bakamaz mı yavrunuza, çözüm bulamazsanız eğer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…