valla ben gösteriyorum deme öyle günah çocuklarının ne suçu var diyorum bana ne diyo, ama başka bişey diyeni görmedim, kızınada trafik kazası geçirsin die beddua ediyoböyle büyük olamaz ama ne demek beddua etmek
nasıl bir insanmış bu böyle.
kimse tepki göstermiyor mu bu duruma.
aklını yitirmiş resmen psikopata bağlamış kadın.valla ben gösteriyorum deme öyle günah çocuklarının ne suçu var diyorum bana ne diyo, ama başka bişey diyeni görmedim, kızınada trafik kazası geçirsin die beddua ediyo
O zaman yaşının haddini bilsin ! Az yesin hizmetçi tutsun anasına. aaaaaaaaaaaaaaa BİNGOOOO !!!alıcam cevap belli hasta o yaşlı o idare et ... 66 yaşında
ya ben çocuğumu emanet etmekte istemiyorum açıkçası çünkü temizliğine dikkat etmiyo tuvaletten çıkınca elini yıkamıyo çoğu kez yıkasada ucunu tutuyo tamam (tuvalet kapısı kapama alışkanlığı olmadığı için aralık kalıyo genelde, kaç kere şahit oldum ellerinin ucunu tutup geçiyo), çıkınca bi kolonya döküyo temizledim sayıyo düşünsenize o ellerle nasıl yavruma baktırayım yemek yedirteyimaklını yitirmiş resmen psikopata bağlamış kadın.
çok feci yaaa.
Allah sabır versin canım böyle bir kadına tahammül edemezdim ben ne yalan söyleyeyim.
eşin biraz görse annesinin durumunu da seni de sinir hastası etmese.
bikaç hafta kalsın gitsin.yeter bence.
annene de yazık,bütün gün dırdırını çekecek.
çocuğu baktırmayı deneyin bir bence kesinlikle.
ama çocuğa da eziyet eder mi ne bileyim aç filan bırakmasın.
bu kez eşimle baştan konuştum zaten bakalım ne yapıcaklar...O zaman yaşının haddini bilsin ! Az yesin hizmetçi tutsun anasına. aaaaaaaaaaaaaaa BİNGOOOO !!!sen de, benim annem de yaşlandı artık annenle pek ilgilenemiyor hayatım bir yardımcı bayan tutsak olmaz mı desene
bu kez eşimle baştan konuştum zaten bakalım ne yapıcaklar...
benim evim kaloriferli anneminki sobalı benim kuzumda çok hareketli odada kapanmayı sevmiyoki annemin evi çok soğuk oluyo, yazın anneme götürüyoruz zaten ama kışın çok soğuk diye annem bana geliyo..
malesef imkansızen iyisi izin al evde kal diyecem ama
3 -4 ay izni kim verirki
Neden o kadar uzun kalıyormuş?kayınvalidem geliyormuş( gelmesi bişey değil gelsin gitsin tabi
ama 3-4 ay kalması sorunum ne yapıcam ben bu duruma ya
bide çalışıyorum, gelicek çocuğada bakmıcak benim tansiyonum çıkar diyo, e çocuğuma annem gelip bakıyor hergün, şimdi onada karışır herşeye burnunu sokar sıkıntı yaşatır annemede banada..........
kocası yok ölmüş 11 sene olmuş oda ağır bi kadın değil kendini avutturcak etrafındakilere herkes onu pışpışlıcak emrine oynucak öyle yaniNeden o kadar uzun kalıyormuş?
Kocası falan yok mu?
yeni evliyken geldi 5 ay kaldı rahat düşünce yok fikirsiz ........Çocuğa anneniz evinde bakasın aynı evde mutlaka çatışırlar
tansiyon işin bahanesi bakmaya gönlü yok demek ki
3-4 ay kalıyorsa gerçekten kabus gibi
Başka çocuğu var mı onlarda da o kadar kalıyor mu?yeni evliyken geldi 5 ay kaldı rahat düşünce yok fikirsiz ........
5 tane çocuğu var biri bekar onunla kalıyo çocuklarının ikisi kendisiyle görüşmüyo o yüzden onlarda kalamıyo geriye bir görümcem kalıyo onada sık sık gider aynı şehirdeler zaten onda da 3-4 gün kalırBaşka çocuğu var mı onlarda da o kadar kalıyor mu?
Akşama kadar ne yapacak siz de iştesiniz sıkılmıyor mu ?5 tane çocuğu var biri bekar onunla kalıyo çocuklarının ikisi kendisiyle görüşmüyo o yüzden onlarda kalamıyo geriye bir görümcem kalıyo onada sık sık gider aynı şehirdeler zaten onda da 3-4 gün kalır
cadıloz kaynanaya bak sen torununa bakmıcakmış bide neden geliyo bu yakayınvalidem geliyormuş( gelmesi bişey değil gelsin gitsin tabi
ama 3-4 ay kalması sorunum ne yapıcam ben bu duruma ya
bide çalışıyorum, gelicek çocuğada bakmıcak benim tansiyonum çıkar diyo, e çocuğuma annem gelip bakıyor hergün, şimdi onada karışır herşeye burnunu sokar sıkıntı yaşatır annemede banada..........
çok iyi fikir,o gelince anneniz rahatsızlanabilir.böylece kayınvalideniz bakmak zorunda kalacaktır bebeğe.yaptığı yemeği yiyemiyorsanız.siz akşamdan ana yemeğinizi pişirip,gidebilirsiniz diğerlerini ve ev işini bırakın o yapsın.annenize yazık kadın bide ona hizmet etmek zorunda kalmasın.annen ağır bir gribe yakalanabilir belki,bu durumda çocuğa bakamaz,bulaşabilir değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?