onlar kıymetli oğlan anasıya nefret ediyorum zaten sesini duymaya tahammülüm yok bide 3-4 ay çekmek zorundayım ama eşime söyledim yine o kadar kalıcakmı diye eşimde bilmiyorumki git diyememki diyoSenin annenin niye tansiyinu yok elin anasi kiymetli senin ananda kiymetli olsun annen bakmaya gelmezse mecbur bakar kaynanan annen desin ikimiz ayni evdr rahat edemeyiz sen burdayken bakiver desin
benim evim kaloriferli anneminki sobalı benim kuzumda çok hareketli odada kapanmayı sevmiyoki annemin evi çok soğuk oluyo, yazın anneme götürüyoruz zaten ama kışın çok soğuk diye annem bana geliyo..çok anlaşamazsanız anneniz kendi evinde bakamaz mı yavrunuza, çözüm bulamazsanız eğer.
zaten bakmak zorunda değil ama benim annem bakıyor çok güzel e o gelince hanım afra tafra yapıcak, hergün annemin gelmesini kıskanıcak daha öncede kızkardeşimi kıskandı sık sık evime geliyor diye eminim sorun çıkarıcak yani, anası gelince benim kocamda değişiyo biraz tabi..benim annemin yüksek tansiyonu var hem de tehlkeli boyutta ona rağmen 2 toruna bakıyo, sevmekle alakalı, isteyen bin tane bahane bulur, bakmak zorunda mı tabii ki değil, ama evde canı sıkılıyor diye de tatil yapar gibi üç dört ay kalınır mı canım, muhtemelen ev işleri bile sorun olabilir annenle kaynanan arasında
bu alışmış hastayım deyip naz yapmaya ilgi çekmek için sürekli ağlar bile yalandan, herşeyi duygusallaştırmaya bayılır...benim annemin yüksek tansiyonu var hem de tehlkeli boyutta ona rağmen 2 toruna bakıyo, sevmekle alakalı, isteyen bin tane bahane bulur, bakmak zorunda mı tabii ki değil, ama evde canı sıkılıyor diye de tatil yapar gibi üç dört ay kalınır mı canım, muhtemelen ev işleri bile sorun olabilir annenle kaynanan arasında
bilmez miyim drama kraliçeleribu alışmış hastayım deyip naz yapmaya ilgi çekmek için sürekli ağlar bile yalandan, herşeyi duygusallaştırmaya bayılır...
onun dilinde sevmek hiçbir torununu sevdiğini görmedim hatta kıznın biriyle küs onun çocuklarına tinerci balici olsunlar diye beddua ediyo onun herşeyi menfeaat çıkar ilişkisi başka bişey değil...Pek rahatmış hanımefendi.
Öyle babaanne sevmekle olmuyor az baksın torununa.
3-4 ay kalmak ne demek ya sanki yazlığına geliyor mübarek.
Allah yardımcınız olsun ...
benim annem yeni ameliyat olmuştu benim çocuğuma bakmaya başladığında rahmi alınmıştı, ona rağmen bakıcıya verme ben bakarım dedi hergün geldi baktı çocuğuma tansiyonu olsada bakar anneden anneye fark var yani...Senin annenin niye tansiyinu yok elin anasi kiymetli senin ananda kiymetli olsun annen bakmaya gelmezse mecbur bakar kaynanan annen desin ikimiz ayni evdr rahat edemeyiz sen burdayken bakiver desin
Ay şaka gibi bu nasıl bir anne ya?onun dilinde sevmek hiçbir torununu sevdiğini görmedim hatta kıznın biriyle küs onun çocuklarına tinerci balici olsunlar diye beddua ediyo onun herşeyi menfeaat çıkar ilişkisi başka bişey değil...
aynen ya herşeye ağlıyo alışkanlık edinmişbilmez miyim drama kraliçeleri
ben artık 1 ay kalsına bile razıyım belli olmuyoki bazen 5 ay kalıyo ne zaman sıkılırsa öyle gidiyo birde ben sevmiyorum sevemiyorum elimde değil yaptığı şeylerden dolayı sevilecek bişeyi kalmadı yani, ama yinede bişi demiyorum huzursuzluk olmasın diye ama bu kez soracağım ne zaman gidiceksin diye artık saygıda bir yere kadar..Annen gelmesin o ordayken , tabii bakmaz Annen gelirse nasil olsa bakan var der.
Ben olsam annem hasta gelemiyormus derim , kendisi bakmak zorunda kalirsa 3 ayda kalamaz ..
Hem neden okadar uzun kaliyorki , kisi sizdemi gecirecek?
Kayinvalidemi sevdigim halde okadar tahmul edemezdim , SIKILIRIM hep biri basimda dursa.
Evli evinde koylu koyunda kalsin .
Gelsin bir hafta kalsin en fazla gitsin...
annen bi de ona mı hizmet edecek?kayınvalidem geliyormuş( gelmesi bişey değil gelsin gitsin tabi
ama 3-4 ay kalması sorunum ne yapıcam ben bu duruma ya
bide çalışıyorum, gelicek çocuğada bakmıcak benim tansiyonum çıkar diyo, e çocuğuma annem gelip bakıyor hergün, şimdi onada karışır herşeye burnunu sokar sıkıntı yaşatır annemede banada..........
yemek yapmaz ben işten gelirim ben yaparım bide onun yiyeceği şekilde yaparız mecbur, nefret ettim ya inanki melek olsa gözümde yok kadın, onlardaki zihniyette gelin onlara hizmetçi zaten mantık bu yani... ama en ufak bi sıkıntı yaşatırsa anneme çocuğuda alıp anneme gidicem bu kez o gidene kadarda eve dönmeyeceğim..annen bi de ona mı hizmet edecek?
sinir bozucu bir durum.
çocuğa baktırın bir hafta kadar bakalım ne yapacak.
niye 3-4 ay geliyor bu arada.
geldiğinde yemek filan yapar mı hizmetini kendi görür mü?
Eşini fitle biraz bak benim annem bunu bunu yapıyor senin annen elini bir şeye sürmediği gibi bir de kadıncağızın her şeyine karışıyor filan dekayınvalidem geliyormuş( gelmesi bişey değil gelsin gitsin tabi
ama 3-4 ay kalması sorunum ne yapıcam ben bu duruma ya
bide çalışıyorum, gelicek çocuğada bakmıcak benim tansiyonum çıkar diyo, e çocuğuma annem gelip bakıyor hergün, şimdi onada karışır herşeye burnunu sokar sıkıntı yaşatır annemede banada..........
böyle büyük olamaz ama ne demek beddua etmekonun dilinde sevmek hiçbir torununu sevdiğini görmedim hatta kıznın biriyle küs onun çocuklarına tinerci balici olsunlar diye beddua ediyo onun herşeyi menfeaat çıkar ilişkisi başka bişey değil...
ben artık 1 ay kalsına bile razıyım belli olmuyoki bazen 5 ay kalıyo ne zaman sıkılırsa öyle gidiyo birde ben sevmiyorum sevemiyorum elimde değil yaptığı şeylerden dolayı sevilecek bişeyi kalmadı yani, ama yinede bişi demiyorum huzursuzluk olmasın diye ama bu kez soracağım ne zaman gidiceksin diye artık saygıda bir yere kadar..
alıcam cevap belli hasta o yaşlı o idare et ... 66 yaşındaEşini fitle biraz bak benim annem bunu bunu yapıyor senin annen elini bir şeye sürmediği gibi bir de kadıncağızın her şeyine karışıyor filan de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?