kabus geliyorum dedi :((((((

Hiç yargılamıyorum hatta hak verıyorum

Allah yardımcınız olsun
teşekkür ederim anlayışınız için gerçekten burayada yazmasam çatlayacağım
gideceği zaman belli olsa atıyorum 15 gün sonra gidicek deyip rahatlayacağım ama yok oda belli değil belki kışı bizde geçiricek

geldi sonunda belki beni yadırgayabilirsiniz ama resmen dünyam karardı ya ( içim sıkılıyo daralıyorum hiç rahat edemiyorum delirmezsem iyi....

sabret canim herseyi unut tm kotu anilari varsa ii seyler getir aklina
ezdirmeden kendini saygi cercevesinde cevap ver susma hic bence

canım istersen bu arada psikoloktan yardım al sabretmen çok zor olacak onun kalacağı süredede kendini ve evliliğini yıpratmamaya çalış.allah yardımcın olsun.

3-4 ay ne için okdar uzun süre kalacak anlamadım hasta falan mı birde bence anneniz ile tabiki yan yana hergün gelmesinler olmaz yanlış bırakın anneniz 3-4 ay dinlensin kv baksın nedemek yani tansiyonu çıkar tansiyon hapı kullansın ozaman tövbe yarabbii bu şekilde evdeki tansiyonlar yükselir bu sefer eşiniz ile aranız açılmasına kadar varır hem annenizede yazık azıcık dinlenmesi yönündeyim kv ise azıcık sorumluluk üstlenmesi tarftarıyım.Bence eşiniz ile de konuşun 2 si yanyana asla olmaz aralarında bişey yok iken problem çıkabilir annen baksın canım de bişeylerde gönlünü yap fikrini al yoksa gidişat kötü

benim annem bakıcak o mümkün değil bakamaz annem bile zor oyalıyo benim çocuğum çok hareketli o idare edemezki..
SENIN kv annenede kaynanalik yapmasa bari
kan çikar valla
bende yangina korukle gidiyorum ama annende yasli basli kadin altda kalmaz , kalmasinda zatennn

kv tansiyon hapıda kullanıyo ama ne desen boş o kadar yüzsüzki zaten benim çocuğumu hayatta idare edemez oğlum sevmiyo birde onu hiç bilmiyorum ne olucak..

SENIN kv annenede kaynanalik yapmasa bari
kan çikar valla
bende yangina korukle gidiyorum ama annende yasli basli kadin altda kalmaz , kalmasinda zatennn
annem söylemez ama öyle bişey yaparda ben farkedersem benden karşılığını alır gelinlik nasıl yapılıyomuş öğrenir..

kv tansiyon hapıda kullanıyo ama ne desen boş o kadar yüzsüzki zaten benim çocuğumu hayatta idare edemez oğlum sevmiyo birde onu hiç bilmiyorum ne olucak..

canım oyle bir idare eder ki verin siz bırakın kendisine annem yoruldu annecim siz biraz idare edin deyin. tansiyon hapıda kullansın benim kv de kullanıyo tek böbrekli üstelik canım ama bakıyor öyle yada böyle bişekilde yani anneye de yazık hem 3-4 ay kalacaksa dua edelim de aralarında tatsızlık çıkmasın annen ile birde anneciğin kötü birşey olsada söylemez bence allah hayırlısını versin

işte onun bahanesi hastalık ciddi bişeyi yokki herkeste olan şeyler ama bunlar abartmaya bayılırlar bi bunlarda varmış gibi işlerine öyle geliyo..

Aklıma şey geldi kaynanama otururken sütlaç yapmıştım niye ona sormamışım diye laf sokup sürat asmıştı
Bildiğim şeyi neden sana sorcam be diyemedimmm diyemedimmm!

Herseyi o bilir, o daha iyisini bilir sen bilemezsin bilsende beceremezsin onun gibi çünkü o anasının karnında öğrenmişti aynen böyleydi tavırlarına hasta oluyodum.

Bi an kendimi gördüm geçmiş olsun valla ne diyim.

sizinkide bi tuhafmış ama bizimki bilmişlik yapar sadece icraata gelince yok kendi bi tas çorba kaynatmaz, ama kızındayken mantı yaptı un helvası yaptı neler neler bize gelince fos..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…