kabus geliyorum dedi :((((((

ben annenize uzuluyorum hem cocuga bakıcak bir tarafdan kayınvalidenizin ona karısmasına dayanıcak napıcak oyle 3-4 ayda az degil yahu kısı sizde gecircek resmen

tansiyon bahane..ilacını aldıktan sonra bir şey olmaz..taile geliyor resmen..ben olsam kv ye baktırırım..hep anneannneler mi bakacak..torununa bakmak zorunda..keyfe bak kadının..biraz yumuşak davranmayın eşinizle konuşun..aynı evde ve bakamaz çocuğa ..yok böyle bir şey..o zaman hiç gelmesin bir zahmet...

tansiyonu çıkarmış hasta adamın gezmede işi ne

böylelerini eve bile almıcan aslında az yede hizmetçi tut diceksin gelinler gözlerinde hizmetçi
oğlu da çok koruyosa ananı da al git derdim
bakıcı tutsun çok meraklıysa
insanda azıcık utanma olur
ne utanıcak buraya geldiğinde benden habersiz benim akrabama iğne oyalı yazma yaptırmış parasını filan anlaşmış oya bitmiş gelmiş pahalı bu ben bunun parasını vermicem demiş ama oyalı yazmayıda almış yüzsüzlüğe bakarmısın şok oldum sonradan duydumda parasını ben verdim akrabama ayıp olmasın die bu kadar yüzsüz arsız işte...

ben annenize uzuluyorum hem cocuga bakıcak bir tarafdan kayınvalidenizin ona karısmasına dayanıcak napıcak oyle 3-4 ayda az degil yahu kısı sizde gecircek resmen
zaten huzursuzluk verirse bu kez ciddi bir şekilde uyarırım artık kırılır üzülür umrumda değil koca kadın kendi hareketlerine dikkat etmezse bende uyarmasını bilirim..

zaten sürekli art niyetli davrandığı için ben mesafeliyim oturup sohbet bile etmiyorum artık bişi sorarsa cevap veriyorum onun dışında konuşmuyorum bile ama anlayacak yüz yok kadında hadi gelmeside bişi değil 15 gün filan kalsa gitse idare olur ama azda kalmıyoki

Mühim olan o sabrı sana da gösterip, göstermemesi.
Son durum nedir?
banada gösteriyoda anasını dinleyip dinleyip bana surat asıyo benimle konuşmuyo ben yokmuşum gibi davranıyo ben daha lohusayken yaptı bunların en alasınıda... neymiş ben çocuğu kucağına vermemişim anasının kadın beni öyle diye şikayet etmiş ama benden çocuğu istemedi hiç normalde de istemesine gerek varmı alsın sevsin çok meraklıysa sanki kucağına almışta ben elinden almışım ama işte bahane bulupta beni şikayet edecek konu lazım..

Bu ne be! Bu nasıl anne!
Bu gerzek kaynanaların sen mutlu olursan, huzurlu olursan, minicik ana kuzusu oğullarının mutlu olacaklarından haberi neden yok. Kendileri gelin olmamışlar mı?
Huzursuz edince ellerine ne geçiyor?

onun kendisinden başkası umurunda olmazki, mesela kızı evli ve halinden memnun ikide çocuğu var kadının ama benim kaynana ne diyo keşke bu kızı evlendirmeseydimde elin oğluna bakacağına bana hizmet etseydi diyo banada oğlum evlenmeseydi biz birlikte yaşıcaktık dedi :) .. öyle bi manyak kadın.. ve malesefki pazartesi geliyomuş

Yok artık! Bu nasıl bir bencillik.
Takmıycan umurasamıycan o zaman arkadaşım. He deyip geçicen. Kendi yaşantınız neyse onu sürdürücen.
Bir arkadaşımda da var aynı cinsten.
Ama kendisi, fırlamanın önde gideni.
Annecim ne nasıl yapalım bunu diyip kendi bildiğini okuyordu.
Koca yokken, annecimli annecimli lafı sokup, koca gelince doldurmaya çalışan kaynanaya "Aaaa annecim neden, böyle yapıyorsun? Ben seni çok seviyorum ama" diyor.
Bir gün evlerindeyken telefonu çaldı, kadının gözünün içine baka baka, "napalım işte çok seviyorum, o yüzden idare ediyorum, neyse sayılı gün çabuk geçer dedi"...
Sana da tavsiye ederim. Tatlı tatlı lafı sok kenara çekil...

valla bende başkalarından örnek verip anlamasını sağlıcam çok kalmasının sıkıntı verdiğini , komşum zamanında öyleymiş sonra kadın bunların arasını bozdu ayrılıcaklardı çocukları vardı o çok etkilendi ayrılıcaklar die kocasıda barışalım bu çocuk için bi daha deneyelim demiş, karısıda annen gelmezse öyle barışırım dedi çünkü gelince huzurumuz kalmayacak yine boşuna denemiş olucaz dedi o şartla barıştılar şimdi gayet güzel devam ediyo maşallah adam gidiyo görüyo annesini.. bende bunu anlatıcam artık anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az :)

geldi sonunda belki beni yadırgayabilirsiniz ama resmen dünyam karardı ya ( içim sıkılıyo daralıyorum hiç rahat edemiyorum delirmezsem iyi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…