konular çok başka olsa da durum itibariyle benzer bir hikayem var
bazı şeyler için çok fazla endişe ediyoruz herşeyi kendimiz yönetiyoruz yanılgısına kapılabiliyoruz insanız sonra birşey oluyor dank ediyor .
Yapı itibariyle endişeliyimdir mudahaleciyim oluruna giderine bırakamam
her tarafını dusunur oyle olursa nasıl olur boyle olursa nasıl olur sıkıntı stres
bundan 3 ay once kardeşimin gecici sozleşmeli öğretmenlık atamasında ataması gerçekleşti suriyeli cocuklara 2 yıl boyunca oğretmenlık yapacaktı ama görev yeri kilis multeci kampı
tabi bende ki endişe stres.diyorum ki kıza gitme ablam desem ileri de hersey değişebilir 2 yıllık gecici ogretmenlik için o riski alma desem ilerde ne yapacakları belli olmaz surekli kadroya gecirebilirler tayın ısteme hakkı verebilirler kızın elinden boyle bir hakkı almış olabilirim
git desem kadroya surekli alma ihtimalleri olur bu sefer sakat yer basına birşey gelirse cok pişman olurum mahvolurum
boyle boyle dusunceler ben o gece aglayarak uyudum uyudum denirse
bu ara cuma akşamı belli oldu bu kilise cıktığı ve kendisi sevgilisi yıl donumu suprizi yapmış kapadokyaya balonlara götürcekmiş yoldalar (ve muhtemelen balonda evlenme teklifi etmeyi planlamış)
pazartesi gunu de kilis için gidilip imza atılacak yani karar vermek için kısıtlı zaman var
bunları dusunup iç sıkıntısı ile yattım ya
sabahın 5,30 unda ankarada kaza yapmışlar kardeşimde birşey yoktu ama sevgilisi 3 ameliyat gecirdi yoğun bakıma alındı
7 gun yoğun bakımda kaldı iyileşecek diye beklerken kaybettik kerimi

yani kilis işi onca endişe onca stres sen mi yonetiosun herşeyi ki
ne kadar gereksiz
Allah ne verecek belli mi.senin karar vermenle mi gelecek iyilik veya kotuluk
kilis işi boyle bir olay sonucunda gundeme bile alınmadı
ben nelere sıkılırken kader ne hazırlıormus hiçbirşey biizm elimzde değilken herşeyi yonetmeye çaışmanın herseye stres yapmanın cok anlamsız oldugunu boyle farkettim ve herşeyn hayırlısını ıstemeyi
kardeşim kilise gitmedi evet ama bir kaza sonucu sevgilisi kollarınının arasında öldü
şimdi kendisi de yaşayan bir ölü oldu