Kabus komşu

Incirella06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2020
562
1.082
43
Selamlar herkese.
Apartmanımızda -benzetmek gibi olsun- bir şeytan var ve artık baş edemiyoruz..
Apartman dahil sitedeki herkese, herkesin hakkında iftiralar atıp küfürler edip hesap sorulunca inkar ediyordu. Önceleri ciddiye almıyorduk kimse muhattap olmayınca kabuğuna çekilir hepimizi rahat bırakır diye düşündük ama tam tersi artık arkadan değil insanların yüzüne hakaretler ediyor.( Psikolojisi bozuk antidepresan kullanıyor, 50 yaşında bu kişi. )
Ses kayıtları vs alındı herşey ispatlı olduğu için artık kimse yüzüne bakmıyor mimlendi. İyice çıldırmış durumda bu yüzden. Ben dahil herkese küfredip, bir çok kadının namusuna dil uzatıyor. Eşine anlatıldı durum, adam hayattan bezmiş elinizi kana bulamayın diyor :) herşey şaka gibi. Oturduğumuz semt ve muhit ne kadar seviyeliyse bu kadın o kadar seviyesiz. Herkes bişey yapmak istiyor ama kimse ne yapacağını bilemiyor. Polise mi gitsek site yönetimine mi ne yapılabilir, buraya danışayım dedim belki benzeri bir durumla karşılaşıp sonuca ulaşan vardır diye.
Buraya kadar okuduğunuz için teşekkürler.

Kime hakaret ediyorsa o kişiler gidip hakaretten suc duyurusunda bulunsun. Ses kaydı cermeyinama tanik bildirin komşularinizdan. Herkes her hakarette şikayet ederse komşunuz surekli emniyet mahkemeye gidip durur pes eder belki. Hakaretten de ceza alır ülkede adalet kirındısı kaldıysa

Elinizde hakaretin ses kayıtları da varmış polise şikayet edin bence. Kendi aranızda imza toplayıp siteden atılmasını da sağlayın. Dingonun ahırı değil orası.
Haklısınız, bunları düşünüyoruz birileri çıkıp attırmak kolay olmaz çok uğraşırsınız diyor, öyle olunca insanlar geri çekiliyor yine olaylar başlıyor tam bi kısır döngü.

Karakterimi ve nasıl bi insan olduğumu hesaba katmadan yorum yapmışsınız, kimseyle can ciğer olmam, tarzım değil. 5 yıl değil 15 yıllık komşularla da. Hadi ben suçluyum size göre, kalan 250 kişi de suçlu, Bu hastalıklı kendini bilmez kişi suçsuz.. Neyse tesekkürler.

Hanfendicigim ben olayda suclu sucsuz aramiyorumki. Siz demekki o yüzü veriyorsunuz.kimin haddine bana kufur iftira atmaj

Öyle olacak sanırım. Size şöyle bir örnek vereyim. İlk taşındığımız gün, sırf saçım sarı diye “nerden geldi bu o…. Tipli “ demiş herkese. Bunu bir değil bi çok kişi söyledi. Diğer komşular haddini bildirmeye kalkıştıkça bu sefer gelip bana onlar hakkında “o o….ların dediklerine inanma “ gibi cümleler kurdu. Leş gibi bişey. Bu arada bu kişi evime dahi almadığım biri. Kapı önlerinde insan yakalayıp ayaküstü böyle rezillikler yapıyor.

Hanfendicigim ben olayda suclu sucsuz aramiyorumki. Siz demekki o yüzü veriyorsunuz.kimin haddine bana kufur iftira atmaj
Gerçekten yüz verdiğim yok, o kadar işsiz o kadar millete sarmış biri ki kapı deliğinden geleni gideni takip eder, bulduğuna saldıran bi tip gibi düşünün. Yani böyle birini hayatımda hiç görmedim bende bi çok insan gibi. Siz de görmeyin, insanın ruhuna zarar böyleleri.

İnsallah görmem.gorursem zaten sonuclarina katlanir o sahis. Benim komsularla selam iyi aksamlar bu sekilde yani.hani desen boyle cok cok medeni bir semtteyim oda yok.gozumun icine baka baka konusanlari gordum ama benle ilgili konusma varmi yokmu bilmem bilmekte istemem.bence size yetistiren insanlarada guvenmeyin derim

Olay sadece iftira atmak ise çok da takmazdım kafaya. Ama zarar verici boyutlara ulaştıysa evden attırma seçeneğini zorlamaya değmez mi? Neden vazgeçiyor ki insanlar?
İftira hakaret dedikodu laf olarak herşey var. Bugün apartmandaki bi komşuya azmış köpek diye bağırmış mesela. Bir de geçenlerde çok iyi bir komşumuz düşüp ölsün diye (bunu da başkalarıyla paylaşacak kadar şuursuz ve tehlikeli biri) merdivenlere yağ dökmüş. Böyle olunca korkunç bi durum oluşuyor herkes korkuyor bize de bi komplo kurar mı diye. Polis bu kişiyi ciddiye almaz diye çekiniyorlar ama fazlasıyla ciddi durum.

Çivi çiviyi söker ..Yok mu şöyle karşısına geçip ağzının payını verecek birisi..Aynalama yöntemini deneyin.Onun yaptıklarını ona yapın.Boyle kudurmuş tiplerin sebebi at kosturacak meydan bulmalaridir

Ay ama bu iftira hakaret olayını çoktan aşmış, fiziki olarak zarar vermeye çalışıyor kadın. Kesinlikle sessiz kalmayın, şikayet edin tabi ki. Gerekirse polise değil savcılığa gidin, o sitede bir avukat yok mu bu işlerde akıl verecek?

En kötü alın aranıza, ağzını burnunu dağıtın; ne demek düşüp ölsün diye merdivene yağ dökmek, aaaaaa!

Var karşı komşusu çok cevval bi kadın. hatta sürekli uyarıyoruz sakın dokunma sakın el kaldırma haklıyken haksız duruma düşmeyelim diye. İşte bugün ona azmış köpek demiş :) şaka gibi ama gerçek maalesef.

Her türlü canlıya her türlü şiddete karşı biriyim ama öyle kötü öyle mundar biriki şeytan dürtmüyor değil. Sadece bu tarz canlılar için halk adaletinin legal olmasını dilerdim.
Haberlere kadına şiddet adı altında malzeme olunacağını bilmeseler sırada cok insan var onu parçalamak isteyen.. Medyadan korkuyor herkes:) en iyisi polise şikayet insallah atılır da kurtuluruz.

bence komşu kadın normal değil. Son paragrafınızı yazmak cesaret ister. Bizde de var öyle bir komşu ama bu kadar değil. Bütün apartman sakinleriyle kavga etmistir adam. Ruh hastası çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…