- 16 Nisan 2008
- 5.329
- 14.363
- 773
- Konu Sahibi Incirella06
-
Garpuz, guzum 5 yıla 5 mahalleye bedelSiz nasil bu hale geliyorsunuz komsularla aklim hayalim almıyor5 yillik evliyim 5 eve girdim kimseyle kavgamiz olmadi. Ne kimse bana iftira atti ne küfür.
Bu olaylarin biraz sebebide sizsiniz bence.once can ciger kuzu sarmasi oluyorsunuz sonrada boyle olaylar
Yavrum karistirdin heralde kayinvalide konusunu en son ne zaman actim hatirlamiyorum bileGarpuz, guzum 5 yıla 5 mahalleye bedel
kayınvalidenden, kayınvalide konusu açmaktan sana komşu görmeye fırsat kalmadı ki
Konu da bahsi geçen kadından bütün site şikayetçiymiş, bireysel bir anlaşmazlık yok ki ortada.
sizin konularınızı da bilmeyen inanıcak bunaSiz nasil bu hale geliyorsunuz komsularla aklim hayalim almıyor5 yillik evliyim 5 eve girdim kimseyle kavgamiz olmadi. Ne kimse bana iftira atti ne küfür.
Bu olaylarin biraz sebebide sizsiniz bence.once can ciger kuzu sarmasi oluyorsunuz sonrada boyle olaylar
Sen cok mutsuzsun biliyosun degilmi ? Benim konum benden daha cok snaa dert olmus.agzindan tek hayirli birsey gormedim bugune kadar,cogu yorumlarda boylesin oyuzden yazdigini dikkate almiyorum hadi canimsizin konularınızı da bilmeyen inanıcak buna
O zaman siz vereceksiniz medyaya elinizdeki görüntüleri. Medya sadece şiddeti haber yapmıyor sonuçta..Her türlü canlıya her türlü şiddete karşı biriyim ama öyle kötü öyle mundar biriki şeytan dürtmüyor değil. Sadece bu tarz canlılar için halk adaletinin legal olmasını dilerdim.
Haberlere kadına şiddet adı altında malzeme olunacağını bilmeseler sırada cok insan var onu parçalamak isteyen.. Medyadan korkuyor herkes:) en iyisi polise şikayet insallah atılır da kurtuluruz.
O da aklımda uzun suredir elimizi taşın altına koyacağız artıkYönetim imza kararıyla çıkarabilir polisle falan uğraşmayın bi şey elde edemezsiniz
Kattı zaten herkes birbirine küsüyordu ilk başlarda, sonra baktık ki işin iç yüzü başka yüze gülüp arkadan söven bir şeytanmış.Bu tipler yedi mahalleyi birbirine katar. Muhattap alsan bir türlü almasan bir türlü
Ay ne demek bu? Bizde apartmanda herkes çalışıyor, komşuluk yok. Ayda bir belki denk gelinirse günaydın deniyor. Bir komşumuz kayınvalidesini yanına aldı, kadın yalnız sıkılmıs, apartmanda dolanmış zillere basmış herkes işte, kimse açmayınca da aynı şekilde ağza alınmayacak iftiralar attı, çoğu sağlık çalışanı apartmanın, nöbetten dönülüyor geç saatte diye ne meslek yakıştırmaları… sanki manyak dolu değil ortalık.Siz nasil bu hale geliyorsunuz komsularla aklim hayalim almıyor5 yillik evliyim 5 eve girdim kimseyle kavgamiz olmadi. Ne kimse bana iftira atti ne küfür.
Elbette var oyle insanlar.yani dusundumde ben eve gecerken komsun bana kufur ediyor inanilir gibi degil hemde ben hiçbirsey yapmamisimAy ne demek bu? Bizde apartmanda herkes çalışıyor, komşuluk yok. Ayda bir belki denk gelinirse günaydın deniyor. Bir komşumuz kayınvalidesini yanına aldı, kadın yalnız sıkılmıs, apartmanda dolanmış zillere basmış herkes işte, kimse açmayınca da aynı şekilde ağza alınmayacak iftiralar attı, çoğu sağlık çalışanı apartmanın, nöbetten dönülüyor geç saatte diye ne meslek yakıştırmaları… sanki manyak dolu değil ortalık.
Aynen öyle yapıyordu. Muhattap bulamazsa apartmanın içinde bağırıyordu. Oğlu gelini herkesten özür diledi kaç defa. Birkaç haftadır sesi çıkmıyor kızına gitmiştir diye umuyoruz ama sormak dahi istemiyoruz.Elbette var oyle insanlar.yani dusundumde ben eve gecerken komsun bana kufur ediyor inanilir gibi degil hemde ben hiçbirsey yapmamisimbana denk gelmedi boylesi inşallah bundan sonrada gelmez
Çocukken karşı komşumuz çok sesli hapşırırdı. sabahları da böyle peşpeşe 9-10 kere hapşırırdı niyeyse. Kahvaltı masasında gülerdik sesini duyuncaKiracı ise ev sahibi ile görüşüp attırabilir. Eşim sesli hapşırıyor biraz da sesli konusuyor diye ev sahibimiz aranmıştı geçtiğimiz aylarda
Evet eşimde çok sesi hapşırıyor , ev sahibine kendimi tutamam ciğerlerim ağrıyor demişÇocukken karşı komşumuz çok sesli hapşırırdı. sabahları da böyle peşpeşe 9-10 kere hapşırırdı niyeyse. Kahvaltı masasında gülerdik sesini duyunca
InşallahYönetimle birlikte karakola şikayette karar kıldık umarım bi yaptırım vs olur.
Olay bu boyuttaysa kesinlikle şikayet edin. Belliki gerçekten psikolojik olarak sağlıklı düşünemeyen bir insan cezai ehliyeti yoksa akıl hastanesine yatıp tedavi görsün. Allah muhafaza çoluk çocuk bu tür durumlardan zarar görebilir. Hep birlikte toplanın ve eşine ya tedavi ettirin yada şikayet edeceğiz diye bildirin. Eğer eşi önlemini almazsa da mutlaka şikayet edin çünkü bu tür olaylardan biri zarar görebilir. Sizler hadi diyelim dikkat etseniz bile en basitinden çocuklar, durumu bilmeyen kargo görevlileri vs. Yaralanabilir. ALLAH yardımcınız olsun.İftira hakaret dedikodu laf olarak herşey var. Bugün apartmandaki bi komşuya azmış köpek diye bağırmış mesela. Bir de geçenlerde çok iyi bir komşumuz düşüp ölsün diye (bunu da başkalarıyla paylaşacak kadar şuursuz ve tehlikeli biri) merdivenlere yağ dökmüş. Böyle olunca korkunç bi durum oluşuyor herkes korkuyor bize de bi komplo kurar mı diye. Polis bu kişiyi ciddiye almaz diye çekiniyorlar ama fazlasıyla ciddi durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?