• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kabus

fakatmuzeyyen

tomorrow the world would be the same as yesterday
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2017
287
276
103
Bundan 5 sene önce bir rahatsızlık geçirdim ve annem bana bakarken çok yıprandı. Hastalığım devam ederken bana bir rüya gördüğünü, rüyasındaki adamın ona 5 sene verdiğini ve 5 sonra canını almaya geleceğini söylediğini anlattı. Bu olay haliyle 5 senedir ara ara aklıma geldi durdu.. Ama şu aralar pek hatırlamıyordum.

Gel gelelim asıl duruma... Yaklaşık 2-3 gün önce çok kötü bir kabus gördüm. Rüya yorumlarına çok inanmam ama nedense birden bakmak istedim. Sitelere göre rüyanın anlamı genel olarak sıkıntıya düşmek, yakın birinin vefat etmesi, yakın birini kaybetmek. Anneme anlatamadım ama aklımdan hiç çıkmıyor, annemi kaybedeceğim diye çok korkuyorum. Aşırı saplantı haline getirdim bu durumu, ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun

Bundan 5 sene önce bir rahatsızlık geçirdim ve annem bana bakarken çok yıprandı. Hastalığım devam ederken bana bir rüya gördüğünü, rüyasındaki adamın ona 5 sene verdiğini ve 5 sonra canını almaya geleceğini söylediğini anlattı. Bu olay haliyle 5 senedir ara ara aklıma geldi durdu.. Ama şu aralar pek hatırlamıyordum.

Gel gelelim asıl duruma... Yaklaşık 2-3 gün önce çok kötü bir kabus gördüm. Rüya yorumlarına çok inanmam ama nedense birden bakmak istedim. Sitelere göre rüyanın anlamı genel olarak sıkıntıya düşmek, yakın birinin vefat etmesi, yakın birini kaybetmek. Anneme anlatamadım ama aklımdan hiç çıkmıyor, annemi kaybedeceğim diye çok korkuyorum. Aşırı saplantı haline getirdim bu durumu, ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun
Ruya tabirlerine bakmakla hata etmişsiniz bence cunku inanin.hayra cikacak ruyayi bile icinize kurt dusurecek hale getiriyor.takıntı olabiliyor,insan surekli bakmaya ihtiyac duyabiliyor.uzak durun

Allah annene uzun ve saglikli bir omur versin basindan eksik etmesin. Bilincaltidir bence birden aklina gelmistir sonra ruyana yansimistir. Ayrica ruya tabirlerini daima iyiye yormak gerekiyor diye biliyorum

Ruya tabirlerine bakmakla hata etmişsiniz bence cunku inanin.hayra cikacak ruyayi bile icinize kurt dusurecek hale getiriyor.takıntı olabiliyor,insan surekli bakmaya ihtiyac duyabiliyor.uzak durun
Genelde bakmam zaten öyle kabus görünce bir bakayım dedim ama bundan sonra ona bile bakmayacağım, teşekkür ederim

Rüyalarla yakından ilgilendim bi dönem,kesinlikle bilinçaltı zamanlaması ,hiç birşey olmayacak annenize kötü düşünmeyin,akan bir suya anlatın rüyanızı suyla birlikte gitsin

Allah korusun canım ya. Rüyan banada bilinçaltı gibi geldi.. bide bu internetteki rüya yorumlarına fazla aldırma.benim rüyalarıma neler neler diyorlar.:kahve:

Gündüz bir kap suya anlatıp dökün derler. Sıkma canını sen. 4 sene önce rüyamda sözde melekler gelip benim iyilik kötülük dereceme bakıyorlar ve diyorlarki 2 gün sonra gelcez seni cehenneme götürcez dediler. Ay ben ağla ağla çatladım ki cehennemlik bi insan değilimdir. İşte o 2 günün üstünden 4 sene geçti şükür halime ama rüya müthiş gerçekçiydi. Diyeceğim o ki takma kafana kötü düşünme Allah bilir zamanını. Rabbim ailelerimizle ve sevdiklerimizle uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin.

bencede hangi yoruma bakarsanız bakım hem olumlu hem olumsuz yorum verıyorlar aynı tabırde :) zaten ıkı ıhtımal var ya sıkıntı ya mutluluk onlar ıkısınıde yazıyor kı ne olursa bak dogru cıktı olsun :)

allah tüm annelerimizi başımızdan eksik etmesin ne yaparız onlar olmadan

Back
X