- Konu Sahibi blackberry__
-
Ben de köpeklerden oldum olası kaçmışımdır. Kedileri çok severdim ama son yaşadığım kedi paralamasından sonra onlardan da korkmaya başlamıştım. Son 1 aydır hayvanlara pek dokunmuyordum açıkçası. Şirketin köpeği ortalardaysa içeriyi "çıkın beni alın gelemiyorum" diye arıyordum.
Geçen Pazar günü o koca kurt köpeğini çalıştığım odaya getirdiler sırf her sabah beni almasınlar alışayım diye, ödüm kopuyor. Hayvan da üstüme üstüme yürüyor kalbim duracak, ağlamaya başladım düşün korkuyu. O arada getiren eleman "Uyuz, git ablanın yanına!" dedi, hayvan koşuverdi yanıma. Baktım bir şey yapmıyor, ona alıştım en azından diye düşünürken bugün de kedilere yemek verirken gelen sokak köpeğini doyurup bir güzel sevdim.
Üzerine gitmek lazım korkuların, ne olursa olsun. Kediler için şu an bir şey yapmadım ama bir kaç gün içinde alıp kucğıma mıncıklarım birini, o da geçer heralde. Yeni oluştu çünkü, ilerlemeden onu da bitirmem lazım.
Tanıdığın birinin köpeği falan varsa yaklaş, onun dışında eve köpek almanı tavsiye ederim. Kaçarak korkunu yenemezsin ki.
Aynen ben de yenemiyorum.
Olmuyor ne yapsam yenemiyorum bu korkuyu.
İşin kötü yanı sadece köpek degil tüm hayvanlardan.
Dokunamıyorum bile
Ben de çok korkardım köpekten çünkü küçüklükten çok korkunç anılarım vardır..Liseye kadar çok korkardım, sonra komşumuzun köpeği vardı evlerinde, sürekli de onlara giderdim onlar bize gelirdi falan, beni zorlamadılar ama sen sadece otur o seni koklayacak birşey olmayacak dediler. Ben nefes nefeseyim köpek beni kokladı sonra gitti...Çok şaşırmıştım..Ve rahatladım, Alman kurdu idi bir de..
Sonra bir kere de tek başıma bir yere gidiyordum köpek arkamdan geliyordu koşa koşa, nasıl bir korkuydu yaşadığım anlatamam, sonra dedim "dur" birşey olmayacak, olursa da olacak zaten...Durdum köpek yanımdan koştu gitti....
Hep korktuğunu belli etme derlerdi, beceremezdim o günden sonra başardım...
Hatta üniversitedeyken, köpekten çığlık çığlık kaçan arkadaşlarımı arkama alıp, tamam sakin ol, dur çığlık atma zıplama kaçma, gel buraya diyen bendim:)
Sonra deli gibi koşan köpek görünce, pişttt ne oluyor nereyeeee diyecek kadar rahatlamış bir haldeyim!:)
Gerçekten önce birinin ev köpeği ile alıştırma yapın sonra da korkmamayı öğrenince gerisi zamanla gelecektir.:)
köpekleri seviyorum ama bende tirsiyorum karsidan kopek geliyorsa yolumu degistiyorum esim yanimdaysa yapisiyorum ona oda biliyo artik huyumu
bende sırf kopek degıl kedıde kuşta cıvcıv bıle elleyemem benAynen ben de yenemiyorum.
Olmuyor ne yapsam yenemiyorum bu korkuyu.
İşin kötü yanı sadece köpek degil tüm hayvanlardan.
Dokunamıyorum bile
ben sorunuza atladım ama en son 6 yasında bı kopek sevmıstım. sevıs o sevıs omrum boyu bole kalıcam sanırımAngeldreams, hiç bir hayvana mı dokunamıyorsun? Peki cesaretini toplayıp, yüzleşme denemeleri yaptın mı?
aynı bennnköpekleri seviyorum ama bende tirsiyorum karsidan kopek geliyorsa yolumu degistiyorum esim yanimdaysa yapisiyorum ona oda biliyo artik huyumu
Eşinle bir gün birlikteyken ona yapışmadan cesaretini toplayarak bir kere denemelisin kaçmamayı........Bir kez denedin mi gerisi gelicek
Angeldreams, hiç bir hayvana mı dokunamıyorsun? Peki cesaretini toplayıp, yüzleşme denemeleri yaptın mı?
korkunu yenmek için neler yaptın?
Ben ıste o yanıma yaklasınca bır cıglık kıyamet bıde şöyle bi takıntım var kopek dıyelım yakınımda ama asla bana dokunmayacak oldugunu bılırsem bı nebze.
aslında takıntım şu köpek bana dokunmasın ne yaparsa yapsın.
allahım suan okurken bıle o korkuyu yasıyorum pesınızden kopek kosması kadar berbat bı durum olabılırmı.
banada herkes dıyo korkma bagırma kosma neeerrdeeeee.(
alıstırma asamasına bıle gelemıyorum vahım bı haldeyım.
belki bi psikologla bikaç saatlik randevu iyi gelebilir
Evet hiç bir hayvana
Kuşa bile
Yaptım fakat dokundugum an bir garip oluyorum.
Sebebini de biliyorum. Küçükken bir arkadaşımın kucagında kedi var.
Ben de kafasını okşuyordum.
Sonra al sen de tut dedi
çekinerek aldım fakat alır almaz kedinin kemikleri parmaklarıma degdiği an bırakttım kediyi.
O gün bu gündür hiç bir hayvana dokunamıyorum
Eşim de tam tersi hiç birinden korkmaz. Aşırı düşkün.
Hatta benim bu korkuyu yenmem için köpek ya da kedi alalım dedi kabul etmedim.
6 yaşındaki oglum bir yere giderken köpek varsa köpegi o kavalıyor ya da anne köpek var bekle diyor.
Kızımda çok seviyor. Allahtan çocuklarım babalarına çekmiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?