Kabusum köpek korkusu.!! Canımdan bezdıren hayvan fobim :((

aynı bensin ya.bundan önce eşimle bir ilçede yaşıyorduk ve heryer köpekti.3 sene boyunca tek başıma hiçbir yere gitmedim.Yürüyerek 2 dk. olan okula hergün eşim bıraktı.böyle hayatımı etkiliyor işte.çok kötü ama yenemiyorum.hele kediler aynı senin gibiyim.bana değse ölürüm gibi geliyor
 
Hemen , korktuğun bütün hayvanlardan eve al :)
Bir de şöyle, köpeği muhtaç ve derdini anlatamayan aciz bir canlı olarak gör. Ki öyleler.
O zaman daha masum geliyorlar ki gerçekten masumlar.
Ben sokaktaki köpekleri de severim. Ama önceden sevmezdim, ama korkmazdım da.
Benim de köpeğim var. Şimdi tüm köpekleri insanlardan daha çok seviyorum.
Ama pitbull lardan tırsarım. onlara alışamam. Üzgünüm :)​
 
Sen yine köpeklerden korkuyorsun,yine az biraz normal geldi,sevmeyebilirsin,tiksinebiirsin bişey diyemem.Amaa ya benim korkuma ne demeli"karafatma,hamamböceği vs.

Bu adı batasıca böceği gördüğüm anda çığlık çığlığa kaçarım.Şimdi lanet olsun ki havalar ısındı kaldırımlarda bile varlar yaa,gözlerim yerlerde geziyorum geceleri çıkınca...Geçen sene ilaç alıp apartmanın,içini dışını ilaçlayıp tertemiz etmiştim valla.Bu sene yine yapıcam.

Dayanamıyorum yaa,tirtir titriyorum görünce,öldüremiyorum aslaaaaaaaaaaa,apartmanın çıkışında kaldırımda bazı geceler görüyorum basıyorum çığlığı koşa koşa apartmana giriyorum.Eşim gülüyor bana her seferinde ama elimde değil...

Evde görsem herhalde uyuyamam diye düşünüyorum ay Allah korusun yarabbiii!!!
 

Cok haklisin benimde tirsdigim o cins pibull'du.
Cogu kopekler, dost gibi! ben kedicikleride cok seviyorum

eyer bir gun kendimize ayit bir evimiz olunca, tavuk bile alacagim ne guzel, taze, taze yumurtalarinsallah tavukdan korkan yokdur!
 
Cok haklisin benimde tirsdigim o cins pibull'du.
Cogu kopekler, dost gibi! ben kedicikleride cok seviyorum

eyer bir gun kendimize ayit bir evimiz olunca, tavuk bile alacagim ne guzel, taze, taze yumurtalarinsallah tavukdan korkan yokdur!

Evet , maalesef ağız yapısının, diş yapısının bir kere ısırınca, ısırdığı yerin kurtulmayacağın bildiğim için, pitbull dan korkuyorum :)

Ben de kedileri de severim. Ama her kediyi değil. :)​
 
Küçükken köpek ıssırdı, kedi tırmaladı, keçi tepti hatta çocukluğumun yarısı peşimdeki horoz ve kazlardan kaçmakla geçti. Ama hala hayvanlara deli oluyorum.Her hallerini bildiğim için çok seviyorum. Sanırım onlarla ne kadar çok vakit geçirirseniz sizin için bu fobiyi atlatmak o kadar kolay olur. En zararsızını besleyerek başlayın kaplumbağa, muhabbet kuşu falan. Yavru kedi köpeklere yaklaşmaya onları beslemeye çalışın. Gerçekten bu fobiyle yaşamak çok zor olmalı ama aşılmayacak bişey değil bence... İnşallah değildir yani:)
 

Kezinlikle! zaten bu cinsler kendi sayipleri icin bile cok tehlikelilerdir. Bu cins kopekler iste katil olanlarin ta kendileri oluyor. Benim cevremde bu cins kopekden cok var. hata hemen kapi komsumusunda var:97:

disari cikardiginda bagliyor.. ama insan yinede cok tirsiyor cunku bunlar cok ama cok gucluler.
 
oldum olası hayvanları aşırı sevmişimdir.daha sonra bi köpek ısırdı beni ve korkmaya başladım evde beslenenlere yaklaşabiliyordum ama sokaktakilere asla yaklaşamıyordum.
gel zaman git zaman böyle yaşadım.2 sene önce evime sokaktan minik bi köpek aldım.ee dogal olarak ondan korkmuyordum ama dışarıdakilerden korkmaya devam ettim ama şu anda dışardakilerdende korkmuyorum hatta dışardaki köpekleri elimle besliyorumm.can onlar yaaa.
sende kesinlikle evine bir köpek almalısın zamanla alışırsın fakat eger alırsan hiç bir şekilde bırakma bebegin falan olsa bile ona göre düşünüp almalısın yani
 

Canım merak ettim sen yurtdışında mı yaşıyorsun ? :)​
 
2 tane kopegim var . Husky ve Golden-Husky melezi. Husky olani ucret karsiligi aldim, Husky-golden melezi olani barinaktan kurtardim. Kopuslerimle cok mutluyum. Eskiden kopekten korkardim, fakat elinizde buyuyen bir hayvan olunca ne kadar savunmasiz, ne kadar bebek size muhtac oldugunu ve hicbir hayvanin besleyen eli isirmadigini goruyorsunuz. Artik kopeklerden korkmuyorum.
 
Son düzenleme:

Korktugunu hissedince daha cok gelirler ustune. Belli etmeyeceksin. Hipnoz ise yarayabilir sende. Bir dene istersen.
 
Konu sahibi bir iki hafta sende kalsin. Birseyi kalmaz:)

Benim kopeklerim havlamak nedir bilmez valla....bak yanlarinda birde kedi vardi hic kavga etmiyorlar.Eski Kayinvalidemin kedisi idi bir sure onlarda kalmistik. Valla ayni evde olsa kedi kopek bile oluyormus aslinda ama kedi dusunmuyoruz.Kediye laf anlatmak tirmalama demek zor.Ama kopekler anliyor bir kere soyledinmi bir daha yapmiyorlar. Mesela mutafaga girmek yasak. Hic girmiyorlar. Ben cok korkardim kendi kopegim olunca alistim.
 
Son düzenleme:

Simdiki hayvanlar cok zeki. Zamana ayak uyduruyorlar.
 
Simdiki hayvanlar cok zeki. Zamana ayak uyduruyorlar.

Evet canim once bir hir gur oldu kedi tisladi ama bakti kopekler takmiyor ;d sindi mecburen idare etmeye calisti.Ben disari cikacagim zaman kafese git bakalim diyorum. Ikiside gider oturur. Hatta bir aliskanlik edinmislerdi, ayakkabilarimi giyip , anahtari elime aldimmi otomatikman gidip kafesin icine oturuyorlardi birsey demeden. Kopekler insanlari hissediyor bence, sokakta korkan olursa ustlerine daha cok giderler. Havlayan kopek isirmaz derler dogru ama hirlayan disini gosteren kopek isirabilir.Disardaki sokak kopeklerini takmamak lazim.
 

Sadece kopek degil her hayvan hissediyor. Birde kopek dusmanlari var. Sokak kopeklerini yaraliyorlar. Yazik ya onlar insan bile degil Ben yatayim simdi cunku birazdan cift gormeye basliycam:)
 
Sadece kopek degil her hayvan hissediyor. Birde kopek dusmanlari var. Sokak kopeklerini yaraliyorlar. Yazik ya onlar insan bile degil Ben yatayim simdi cunku birazdan cift gormeye basliycam:)

Herkes korkabilir, korkmak dogal , yeteki kimse zarar vermesin sokak hayvanlarina yeter.. iyi geceler size.
 
Bana hep çok ilginç gelmiştir korkmak. Mesela beni ortaokul zamanımda 10 tane köpek kovaladı korkup kaçtım dükkana. Ama hala onlardan korkmuyorum ve çoookkk seviyorum :) Senin gibi bir arkadaşım vardı psikiyatr a gitti tedavi oldu 6 ay ilaç kullandı ve sonuç iyileşti, köpeği kucağına bile alabildi. Bir an önce tedavi olmalısın. Yoksa hayat sana zindan olur ve o kadar güzel varlıklara dokunup sevemememin acısını yaşayabilirsin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…