Bende öyle düşünmeye başladım ama bu kadar da rahatsız edici bisey ne biliyim yaNaptiysam gecmiyo demissin sasirdim dgrusu bunyen bu sekilde demekki
Evet eşim de farkettiacaba sen mi alıyorsun sadece kokuyu yani belkide psikolojik sana mı öyle geliyor ki, eşin farketti mi mesela?
daha önce gittiğin doktorlar kronik falan dedi mi?
sirkeli su ile her tuvalete gidişinde tahret yapmalısın bence düzenli devam edersen geçeceğini düşünüyorum.
ama hamilelik sonrası iyi bir doktora gidip muayene olmalısın
tamam cok teşekkürler yorumunuz için , yıkamak derken bazı yerlerde yikamaninda iyi olmadığı yazıyor ama ben yani tam içini yikamayinca koku daha beter hale gelmişti. Bu şekilde yıkıyorum acaba sorun olmaz dimi? Gerçi yıkarken ve yıkadıktan sonra bile koku oluyoBazi yiyecekler kokuyu degistiriyor diye biliyorum arastirin bir isterseniz hamilelikte sakincali birsey degilse yersiniz.Sirkeli suylada yikayin.Hergun dus alin ama vajinanizi cok fazla kimyasala maruz birakmayin.Camasirinizi degistirin surekli.
Koku daha kotu oluyorsa yikayin tabi ama icine sabun falan surmeyin sakin su tutun dogal sivilari yok edersiniz.Guzelde kurutun islak kalmasida sebep olabilir.tamam cok teşekkürler yorumunuz için , yıkamak derken bazı yerlerde yikamaninda iyi olmadığı yazıyor ama ben yani tam içini yikamayinca koku daha beter hale gelmişti. Bu şekilde yıkıyorum acaba sorun olmaz dimi? Gerçi yıkarken ve yıkadıktan sonra bile koku oluyo
Evet o Jeli duydum kullanmayi düşünüyorum ya acaba iyi gelir miHamileler icin olan vajinal temizleyicileri kullanin sebamedin kini kullaniyorum bende ve akinti oluyordur muhakkak onun icinde gunluk ped kullanin mutlaka
35 liraydı ben aldıgımda ama cok uzun sure yetiyor pecete yerine gunluk ped koyun sık sık degistirin daha iyi olurEvet o Jeli duydum kullanmayi düşünüyorum ya acaba iyi gelir mibide fiyatı ne kadar, akıntı için peçete koyuyorum bende
Tamam canim tesekkur ederim:) yok normalde ağrı hissetmiyorum , akıntıda beyaz,sarımsı renkte. Ama doktor normal dedi hamilelikteiç çamaşırlarını ütülemeni tavsiye ederim canım ..
ben günlük ped kullandığım gün mantar olurum mesela..
peki ilişkide ağrı falan oluyor mu akıntı ne renk?
Tamam çok tsekkur ederim :)35 liraydı ben aldıgımda ama cok uzun sure yetiyor pecete yerine gunluk ped koyun sık sık degistirin daha iyi olur
O test nasıl oluyor hiç yaptirmadim peki mantar kanda veya idrarda görünmez mi ki ?koku varsa mantar vardır cunku o akıntı ve koku yapar, bence bır smear testı yaptırın dogumdan sonra...
Canım içini yıkamamalısın,mantara zemin hazırlıyorsun..tamam cok teşekkürler yorumunuz için , yıkamak derken bazı yerlerde yikamaninda iyi olmadığı yazıyor ama ben yani tam içini yikamayinca koku daha beter hale gelmişti. Bu şekilde yıkıyorum acaba sorun olmaz dimi? Gerçi yıkarken ve yıkadıktan sonra bile koku oluyo
Merhaba kizlar benim bi turlu çözüm bulamadığım sorunum var . başlıkta da gorduğunuz gibi özel bolgemde çok rahatsız edici bi koku var ,kendimi bildim bileli vardı. Fitil antibiyotik her turlu ilaç kullandım kullanırken geçiyor bırakır bırakmaz başlıyor . şimdi hamileyim 29 haftalık. Dun idrar kan tahlili verdim idrar biraz bulanik cikti (herzaman oyledir)az birsey enfeksiyon hep cikiyor. ama dr ilac verme geregi duymadi bol su ic susuz kalmissin dedi. Ama icebildigim kadar su iciyorum kokuyu Doktoruma söyledim fitil veririm çok rahatsizsan ama hamilelikte çok masum değil dedi bende istemedim öyle deyince. Nasıl geçer koku dedim sirkeli suyla yika dedi. Daha öncede yaptım ama bi işe yaramadı iç camasirimi hergun değiştiririm pamuklu giyiyorum. Ama koku gitmiyor kızlar ne yapmalıyım tiksiniyorum artikkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?