Iltihap oldugu surece koku hep olur. Hijyene dikkat edeceksin ve usutmeyeceksin.Merhaba kizlar benim bi turlu çözüm bulamadığım sorunum var . başlıkta da gorduğunuz gibi özel bolgemde çok rahatsız edici bi koku var ,kendimi bildim bileli vardı. Fitil antibiyotik her turlu ilaç kullandım kullanırken geçiyor bırakır bırakmaz başlıyor . şimdi hamileyim 29 haftalık. Dun idrar kan tahlili verdim idrar biraz bulanik cikti (herzaman oyledir)az birsey enfeksiyon hep cikiyor. ama dr ilac verme geregi duymadi bol su ic susuz kalmissin dedi. Ama icebildigim kadar su iciyorum kokuyu Doktoruma söyledim fitil veririm çok rahatsizsan ama hamilelikte çok masum değil dedi bende istemedim öyle deyince. Nasıl geçer koku dedim sirkeli suyla yika dedi. Daha öncede yaptım ama bi işe yaramadı iç camasirimi hergun değiştiririm pamuklu giyiyorum. Ama koku gitmiyor kızlar ne yapmalıyım tiksiniyorum artikkkk
tabıkıde gorunmez ..O test nasıl oluyor hiç yaptirmadim peki mantar kanda veya idrarda görünmez mi ki ?
Hayr tabikide doktor vermişti bitene kadar kullandm.tabıkıde gorunmez ..
vajınadan sıvı alıp onunla test yapıyorlar yuzde doksan mantarınız var kı hamıleyken mantar artar...
fitil vs kullandım demısınız yanılmıyorsam doktora gıtmeden kafanıza gore mı kullandınız onu mrk ettım???
Evet cevremdekilerde enfeksiyon için doğumda için komple temizlenir diyor ama :SBi hastalık vardı belirtisi vajinadan gelen aşırı koku yabancı bi filmde izlemiştim. Soyunuyor kişi hemşirenin arkası dönük koku geliyor soruyo (hastalığın adını diyo) bu mu
Kişi başını öne eğiyo evet filan.
Bulaşıcıymış filan ama bu film gerçekte varmı bilmiyorum. Düzgün uzman bi doktora gitmeni öneririm.
Yada Doğumdan sonra git bi Doğum yap bi rahmin temizlensin belki geçicek
doktor test vs yapmadan verdı ıse genel gecer ılaçları vermıs sıze ıdaar kulturu ve smear sart kesın tanı ıcın gerekırse ultrason hatta, ayrıca dogum yapınca enfeksıyon vs gecmez sadece normal dogum yaparsanız vajına ıcı yenılenır ama var olan bır enfeksıyon varsa tedavı olmadan asla gecmez..!Hayr tabikide doktor vermişti bitene kadar kullandm.
Mrb cok açık olmassa ben birşey sorucam bende sebamedi yaklaşık 4 aydır kullanıyorm koku sorunum geçti. Ama ben köpürtüp iç tarafa(biraz derinlere) komple uygulayıp bol suyla yıkıyıp kurutuyorum güzelce. Günde 1 yada 2 defa. Acaba içe uygulamam sıkıntı olur mu? Anlatabilmisimdir umarim. Üstünde dış genital bölge yazdığı için merak ettim kusura bakmayin.. :)Hamileler icin olan vajinal temizleyicileri kullanin sebamedin kini kullaniyorum bende ve akinti oluyordur muhakkak onun icinde gunluk ped kullanin mutlaka
Aa cidden mimantara sebep olur yanlıs uyguluyorsunuz
koku olmasının sebeplerı buyuk ıhtımal mantarAa cidden miofff.. uygulamadıgımda koku oluşuyor ama , uygular uygulamaz kesiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?