Bi bakayım canım ama o yağlı tariflerden filan korkuyorum saç dökülmesi mevsimselliğin dışına çıktımı önüne geçmek zor :)burda bi konu okumuştum. rapunzel olmak istiyo musunuz gibi bişeydio konuyu bulup ordaki bakımı yapmayı düşünüyorum ben sizde bi bakın bulabilirseniz :)
ben şu ara badem yağı ,argan yağı ve de watsons ın saç maskesini kullanıyorum da yavaş yavaş düzeldi yumuşadı saçım :benim derdim yumuşaklıktı..Ama tabi onu da bulursak denerim güzel olur:)burda bi konu okumuştum. rapunzel olmak istiyo musunuz gibi bişeydio konuyu bulup ordaki bakımı yapmayı düşünüyorum ben sizde bi bakın bulabilirseniz :)
Canım zaten saçın yumuşak olmaması demek saçının tüm doğallığının kaybetmesi matlaşması demek benim öyle bi sorunum yok :) Ama açıcı kullanılan saçlardaki o mat görüntü çok berbat oluyor :) Saçlarının yumusaklığına dönmesine de çok sevindiiim :)ben şu ara badem yağı ,argan yağı ve de watsons ın saç maskesini kullanıyorum da yavaş yavaş düzeldi yumuşadı saçım :benim derdim yumuşaklıktı..Ama tabi onu da bulursak denerim güzel olur:)
Canım zaten saçın yumuşak olmaması demek saçının tüm doğallığının kaybetmesi matlaşması demek benim öyle bi sorunum yok :) Ama açıcı kullanılan saçlardaki o mat görüntü çok berbat oluyor :) Saçlarının yumusaklığına dönmesine de çok sevindiiim :)
Anladım canımm ne güzell :) kalın telli saçlar kırılmazlar ya senin kırılıyor mu peki :)biliyor musunuz aksine gariptir ki saçlarım aşırı parlak hep simli gibi saçların ne kadar parlak derler
çünkü kalın telli yapısı epey...o yüzden de sert maalesef
teşekkür ederim çok :)
yok evet pek kırılma sorunuAnladım canımm ne güzell :) kalın telli saçlar kırılmazlar ya senin kırılıyor mu peki :)
arkadaşım da aynı taktiği yapıyorValla annem kuaför olduğu halde hayatta bılmem sacımın kırıklarını aldırdığımı.
gecen sene kut kestırdım ve pişman olup uzatmaya başladım,şuan yıne göğsüme kadar
uzadı..
demem o ki,ben uzatırım uzatırım,çok lazımsa uzayınca uçlarından aldırırım..yoksa kestır,kırılsın,kestır kırılsın..sac bi turlu uzamıyor..
Kırık olsa dahi kesitrmiyor musun yoksa saçların kolay kolay kırılmıyor mu canım ? :) Uzaması ne kadar zaman alıyor ayrıca :)Valla annem kuaför olduğu halde hayatta bılmem sacımın kırıklarını aldırdığımı.
gecen sene kut kestırdım ve pişman olup uzatmaya başladım,şuan yıne göğsüme kadar
uzadı..
demem o ki,ben uzatırım uzatırım,çok lazımsa uzayınca uçlarından aldırırım..yoksa kestır,kırılsın,kestır kırılsın..sac bi turlu uzamıyor..
kırık olsa dahı,ki şuan var zaten kestırmıyorum..duzlestırınce veya masalayınca kırıklar belli olmaz zaten..bende hiçbir zaman yıka çık BiKırık olsa dahi kesitrmiyor musun yoksa saçların kolay kolay kırılmıyor mu canım ? :) Uzaması ne kadar zaman alıyor ayrıca :)
Anladım canım zaten saçın uzamasının kırıkla hiçbir ilgisi olmadıgını düşünüyorum bende :)ayrıca unutmuşum yazmayı saclarım ınce telli yani kolay kırılır,hemde röfleli.
.kırık olmaması ımkansız olan Bi sac benımkı..yınede kestırmezsem hemen uzar..
Anladım canımm benim doğal haliyle de pek belli olmuyor şekil yapınca zaten daha bi güzel duruyor saçlar haklısın canım :) belli bir boya gelince çatallaşınca saçlar görüntü açısından kestirmek en doğrusu sadece. her kırık çıktıgında kestirsek halimiz ne olur sonraaa :) düşünmek bile istemiyorum :)kırık olsa dahı,ki şuan var zaten kestırmıyorum..duzlestırınce veya masalayınca kırıklar belli olmaz zaten..bende hiçbir zaman yıka çık Bi
insan olmadım..sacını yapınca sorun olmuyor..
uzamasına gelince bence hızlı uzuyor..1 yılda kutten,göğüs boyuna geldi..
Yapılcak bişey yok gibi canımm kat olunca saçlar ince duruyor haliyle ama olsun kötü değil o kadar hareketli duruyor saçların küt olsaydı kat yaptırmak isticektin bi zaman sonra sıkılıp :) Saç rengini de begendimm kendin mi boyuyorsun saçlarını ve de saçlarını ne kadar zamanda uzattın :) saçların ince telli hemen uzamıyodur haliyle belki ama :)Benim saçlarda kırıklarını aldırmasam dahi uzuyor kesinlikle katılıyorum kırık aldırmayla ilgisi olmadıgı fikrineSaçlarım için en sağlıkl ıkuafor kendım oldugunu düşünenlerdenım herşeyini kendım yaparım boya şekil :) 5-6 ayda bır güvendigim bir kuafor var ona gıdıp aynadan kontrol ederek kırık aldırırım o da istisna
Bu aradada bende Katlardan vazgeçip dümdüz saç istiyorum ama o kadar kısa kesılmıskı zamanında katlarım dümdüz olması epey zaman istiyor
Fikir verirmisiniz neler yapabılırım
Benim saçlarda böyle Eki Görüntüle 1279621 Eki Görüntüle 1279623
Canım açtırdıysan saçın yıprandığı için kırık olmuştur ama bence birden kestirme kırıklarının hepsini çünkü uzarken yine kırılcak sadece 1 cm kadar aldır uçlarından tavsiyem 2 ayda bir öyle kendine gelsiiin :)Bende saçlarımı açtırdım çok fena kırıklar dolu , normalde doğru düzgün kırık yoktu saçımda ve uzamıyorda eskisi gibi, yılang yağına tekrar başladım hem beslio hem uzatıo tavsiye ederim. Haftaya kırık için kuaföre gidicem gitti yine saçlar tamda uzamıştı derken
Teşekkür ederim canım :) Uç kısımları ince telli dipleri kalın aslında boya inceltiyo bilirsin işlem görünce cılızlasıyolar süzülüyolarYapılcak bişey yok gibi canımm kat olunca saçlar ince duruyor haliyle ama olsun kötü değil o kadar hareketli duruyor saçların küt olsaydı kat yaptırmak isticektin bi zaman sonra sıkılıp :) Saç rengini de begendimm kendin mi boyuyorsun saçlarını ve de saçlarını ne kadar zamanda uzattın :) saçların ince telli hemen uzamıyodur haliyle belki ama :)
demekki kırıkla bi ilgisi yok yıllardır boşu boşuna kestirip duruyormuşum pühayrıca unutmuşum yazmayı saclarım ınce telli yani kolay kırılır,hemde röfleli.
.kırık olmaması ımkansız olan Bi sac benımkı..yınede kestırmezsem hemen uzar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?