Kaç ay içinde hamile kaldınız acaba

Hanımlar yasmin kullanıyordum hem adet düzenlemesi için hem korunmak için.
Bı aydır kullanmıyorum bıraktım.... Doğum kontrol hapı kullanan biri bıraktıktan ne kadar süre sonra hamile kalabilir.

Kimi hamile kalmayı kolaylaştırır diyor
Kimi bkac ay hamile kalmazsın malesef diyor

1.5 yıldır istiyoruz hala olmadı. Soğan kürü, hayıt tohumu çayı, çakşır kökü suyu denedim birer ay olarak yine olmadı. En son doktora gittik. Testler yapıldı eşim de sorun çıkmadı 38 milyon sperm var dedi doktor. Klomen, ağızdan alınan ilaçlar vs kullandım takviye gibi. Sonra Bana hsg çekildi( rahim filmi). Tüplerim de temiz çıktı. Doktor hsg den sonra genelde hamile kalınıyor kalırsın dedi. Üstünden 3 ay geçti 4. Aya giriyoruz hala olmadı. Bu sefer doktor senin yumurtan döllese bile stresten tutunamıyor bence dedi. Kafana takma zamanı gelince olur dedi. Öyle kaldı. Hala kucağım boş

Az önce bi arkadaş yazmıştı 4 ay kullanıp bırakmış ve hamile kalmış. Rabbim nasip eder inşallah iyi düşün iyi olsun

Rabbim tez zamanda doldursun inşallah isteyen herkese nasip etsin. Bu dönemler çok zormuş. Evlenmeden önce hemen olacak sanıp korundum. Meğersem ne zormuş. Beklemek o kadar sıkıyor ki bazen.. hayırlısı diyip zamana bırakmak lazım ama bunu yaşayan anlar sadece olmuyor stres illaki oluyoruz üzülüyoruz.. duadan başka elimizden bişey gelmiyor

Uzun süreli korunma yaşadıysan, rahim artık o duruma alıştığı için sperm gelse bile yine bildğini okurmuş. Yani rahim gebe kalmamaya daha yatkın olurmuş. Bir nevi alışırmış. Bizde uzun süre korunduk. Acaba diyorum bazen bu yüzden de olabilir mi

Uzun süreli değildi pek 6 aylık evliyim ilk 4 ay korunduk 2 aydır bıraktık.. hayırlısı herşeyşn bir zamanı var da beklemek düşüyor bize de

Aminn canımm ins doktorum bana folık asit kullan sadece dikkat et beslenmene dikkat et dedi inan simdi daha umutluyım dier doktoruma gidiyordum her seferin bi sekilde moralımı bozup gönderiyordu bu doktorumdan cok memnunum istanbuldaysan eger önere bilirim

Evet İstanbul’da yaşıyorum çok sevinirim

Kimyasal gebelik olabilir canım İnş bu ay gebe kalırsın bu silik olayı önemli soğan kürü vs yapıyorsan dikkat et

Bu ay bütün hem erken gebelik hem normal kaset testlerim silik çıktı. Kan verdim 1.28 di. Soğan kürü yumurtalık gelişimi için iyi olduğunu söylediler o yüzden başladım. Bi sakıncası olur mu ki bu ay hamile kalmada

Doktor Aynur BaysoyCemaloglu beylikdüzünde medihaus tip merkesınde canım randevu dolu enelfe ama süreklı ararsan bulabilirsin turkiye genelinde 5 ci ve capa birincisıymış benım arkadaslarımdan da gidip memnun kalan oldu bende memnun kaldım nettenden baka bilirsin

Yaaa şansa bak bende beylikdüzünde oturuyorum çok teşekkür ederimmm

Canım 2 ay çok çok erken. Ben 4 ay da falan kaldım ama 1 senede kalan da var

Ne güzel komsu ciktık ins hayırlı haberleri alır kontrollerimize beraber gideriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…