- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
Hayır bende soğan kürü yaptığım ay hamile kaldım ama hamile isen içilmemesi gerekir o yüzden testin silikse içme dedim ama adet olmuşsun zaten iç bence de benim araştırmalarıma göre 6 ayda 1 yapılması öneriliyorBu ay bütün hem erken gebelik hem normal kaset testlerim silik çıktı. Kan verdim 1.28 di. Soğan kürü yumurtalık gelişimi için iyi olduğunu söylediler o yüzden başladım. Bi sakıncası olur mu ki bu ay hamile kalmada
Hayır bende soğan kürü yaptığım ay hamile kaldım ama hamile isen içilmemesi gerekir o yüzden testin silikse içme dedim ama adet olmuşsun zaten iç bence de benim araştırmalarıma göre 6 ayda 1 yapılması öneriliyor
Evet haklısınUzun süreli değildi pek 6 aylık evliyim ilk 4 ay korunduk 2 aydır bıraktık.. hayırlısı herşeyşn bir zamanı var da beklemek düşüyor bize de
Evliliğimizin 2inci yılını kutladık, sonra adet oldum. Bir dahaki ay hamile kaldım. 25nci ay kaldım. Eşim de ben de doktora gidip tahlil yaptırdık, sorun yok dedi doktorlar. Bekleyin dediler. İkinci yılı kutladık ve akşam tüp bebek yaptıralım diye konuştuk. Bir kaç gün sonra adet oldum ve bidaha ki adet döneminde adet olmayınca kan testi yaptırdım hamileydimKızlar 2 aydır hamile kalmak için korunmuyorum. Bu ay ovülasyon takibiyle yumurtlama günümü yakaladım ve değerlendirdim hem çatlama bende yumurtlama gününde fakat hamile kalamadım.. biraz ümitsizliğe kapıldım.. sizler ne kadar sürede hamile kaldınız acaba yazabilir misiniz? Rabbim isteyen herkese tez zamanda versin inşallah...
2 ayda ne ümitisizliği.. 5 yıllık evliyim 4 senedir korunmuyoruz ve yapılan testlerde doğal yol ile hamile kamalazsınız demelerine rağmen doğal yol ile ikizlere hamile kaldım. Allahım korusun onları sağ salim doğarlar umarım. Dünyaya gelecekleri zaman ve yol belli değiştiremiyoruz. Sen ümidini kaybetme.Kızlar 2 aydır hamile kalmak için korunmuyorum. Bu ay ovülasyon takibiyle yumurtlama günümü yakaladım ve değerlendirdim hem çatlama bende yumurtlama gününde fakat hamile kalamadım.. biraz ümitsizliğe kapıldım.. sizler ne kadar sürede hamile kaldınız acaba yazabilir misiniz? Rabbim isteyen herkese tez zamanda versin inşallah...
Evliliğimizin 2inci yılını kutladık, sonra adet oldum. Bir dahaki ay hamile kaldım. 25nci ay kaldım. Eşim de ben de doktora gidip tahlil yaptırdık, sorun yok dedi doktorlar. Bekleyin dediler. İkinci yılı kutladık ve akşam tüp bebek yaptıralım diye konuştuk. Bir kaç gün sonra adet oldum ve bidaha ki adet döneminde adet olmayınca kan testi yaptırdım hamileydim
2 ayda ne ümitisizliği.. 5 yıllık evliyim 4 senedir korunmuyoruz ve yapılan testlerde doğal yol ile hamile kamalazsınız demelerine rağmen doğal yol ile ikizlere hamile kaldım. Allahım korusun onları sağ salim doğarlar umarım. Dünyaya gelecekleri zaman ve yol belli değiştiremiyoruz. Sen ümidini kaybetme.
Kızlar 2 aydır hamile kalmak için korunmuyorum. Bu ay ovülasyon takibiyle yumurtlama günümü yakaladım ve değerlendirdim hem çatlama bende yumurtlama gününde fakat hamile kalamadım.. biraz ümitsizliğe kapıldım.. sizler ne kadar sürede hamile kaldınız acaba yazabilir misiniz? Rabbim isteyen herkese tez zamanda versin inşallah...
2 aydır yumurtlama testi ile yumurtlama günü denedik olmadi, hatta geç yumurtlama oldu (19. 20. Gun) ve akabinde adet dongum uzadı o 2 ay, bu ay yumurtla 12. Günde oldu, değerlendirdik, hayırlısı.artik.. sizin gibi yaptım olacak düşüncesindeydim meger oyle olmuyurmus, hakkimzda hayirlisi
Amin canimm ❤işte hem mevsim gecişi hem stres geç yumurtlams oldu 2 ay bendede, hayırlısı bakalım bi kaç ay daha deneyip dr a gidicem bende, doğum kürü nedir acaba?Canımm inşallah tutunmuştur miniğin bu ay güzel haberler alırsın ❤ Benimde adetim bugün bitti soğan kürüne başladım bakalım ne zaman yumurtlama göreceğimgeçen ay çok geç yumurtladım inşallah bu ay öyle olmaz hayırlısı
Amin canimm ❤işte hem mevsim gecişi hem stres geç yumurtlams oldu 2 ay bendede, hayırlısı bakalım bi kaç ay daha deneyip dr a gidicem bende, doğum kürü nedir acaba?
Soğan kürüyle hamile kalan çok var canım forumda çok okudum o yüzden çok umutluyum bu aydan. Yumurta gelişimi için içiyorlar adet düzensizliği için birde. Adet bitiminden sonra başlanıyor.her gün sabah akşam aç karna kahverengi soğanı dörde bölüp kaynatıp suyunu içiyorsun. İnşallah etkili olur bakalım
Benim 3 gebeliğim ve Aralık ayında korunmayı bıraktık ve bende aynen yumurtlama takibi yaptım değerlendirdik Şubat ayında da klomen + çatlatma iğnesi yapıldı yine olmadı ve artık yaşım gereği olmayacak dedim ve bıraktık yumurtlama günlerinde birliktelik olmadı biraz ara verme kararı aldık ve o ay hamile kalmışım çok şarşırdık süpriz oldu adet bitimden sonraki hafta içindeki birliktelikle hamile kalmışım Allahım isteyen herkese nasip etsinKızlar 2 aydır hamile kalmak için korunmuyorum. Bu ay ovülasyon takibiyle yumurtlama günümü yakaladım ve değerlendirdim hem çatlama bende yumurtlama gününde fakat hamile kalamadım.. biraz ümitsizliğe kapıldım.. sizler ne kadar sürede hamile kaldınız acaba yazabilir misiniz? Rabbim isteyen herkese tez zamanda versin inşallah...
Benim 3 gebeliğim ve Aralık ayında korunmayı bıraktık ve bende aynen yumurtlama takibi yaptım değerlendirdik Şubat ayında da klomen + çatlatma iğnesi yapıldı yine olmadı ve artık yaşım gereği olmayacak dedim ve bıraktık yumurtlama günlerinde birliktelik olmadı biraz ara verme kararı aldık ve o ay hamile kalmışım çok şarşırdık süpriz oldu adet bitimden sonraki hafta içindeki birliktelikle hamile kalmışım Allahım isteyen herkese nasip etsin
İnşallah güzel haberler bekliyorumRabbim ol deyince oluyorAllah size bağışlasın inşallah güzel ömürleri olsun Olmayacak mi stresini rabbim kimseye yaşatmasın en kısa zamanda bende güzel haberler alırım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?