Kaç ay içinde hamile kaldınız acaba

Hayır bende soğan kürü yaptığım ay hamile kaldım ama hamile isen içilmemesi gerekir o yüzden testin silikse içme dedim ama adet olmuşsun zaten iç bence de benim araştırmalarıma göre 6 ayda 1 yapılması öneriliyor

Anladım çok teşekkürler

Evliliğimizin 2inci yılını kutladık, sonra adet oldum. Bir dahaki ay hamile kaldım. 25nci ay kaldım. Eşim de ben de doktora gidip tahlil yaptırdık, sorun yok dedi doktorlar. Bekleyin dediler. İkinci yılı kutladık ve akşam tüp bebek yaptıralım diye konuştuk. Bir kaç gün sonra adet oldum ve bidaha ki adet döneminde adet olmayınca kan testi yaptırdım hamileydim

2 ayda ne ümitisizliği.. 5 yıllık evliyim 4 senedir korunmuyoruz ve yapılan testlerde doğal yol ile hamile kamalazsınız demelerine rağmen doğal yol ile ikizlere hamile kaldım. Allahım korusun onları sağ salim doğarlar umarım. Dünyaya gelecekleri zaman ve yol belli değiştiremiyoruz. Sen ümidini kaybetme.

Yaa ne güzel bi zamanda hediye etmiş rabbim allahım size bağışlasın inşallah bir ömür bende biraz bekleyip doktora gitmeyi düşünüyorum olmazsa hayırlısı beklemek çok sıkıcı geliyor bu kadar isterken

Amin rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Bu kadar isterken beklemek çok dayanılmaz oluyor ama sabır işi dedikleri bu olsa gerek rabbim tez zamanda bana ve isteyen herkese nasip eder inşallah

2 aydır yumurtlama testi ile yumurtlama günü denedik olmadi, hatta geç yumurtlama oldu (19. 20. Gun) ve akabinde adet dongum uzadı o 2 ay, bu ay yumurtla 12. Günde oldu, değerlendirdik, hayırlısı.artik.. sizin gibi yaptım olacak düşüncesindeydim meger oyle olmuyurmus, hakkimzda hayirlisi

Canımm inşallah tutunmuştur miniğin bu ay güzel haberler alırsın Benimde adetim bugün bitti soğan kürüne başladım bakalım ne zaman yumurtlama göreceğim geçen ay çok geç yumurtladım inşallah bu ay öyle olmaz hayırlısı

Amin canimm ❤işte hem mevsim gecişi hem stres geç yumurtlams oldu 2 ay bendede, hayırlısı bakalım bi kaç ay daha deneyip dr a gidicem bende, doğum kürü nedir acaba?

Amin canimm ❤işte hem mevsim gecişi hem stres geç yumurtlams oldu 2 ay bendede, hayırlısı bakalım bi kaç ay daha deneyip dr a gidicem bende, doğum kürü nedir acaba?

Soğan kürüyle hamile kalan çok var canım forumda çok okudum o yüzden çok umutluyum bu aydan. Yumurta gelişimi için içiyorlar adet düzensizliği için birde. Adet bitiminden sonra başlanıyor.her gün sabah akşam aç karna kahverengi soğanı dörde bölüp kaynatıp suyunu içiyorsun. İnşallah etkili olur bakalım

Ay hadi inşallah canim, Allah gönlumuze gore versin

Benim 3 gebeliğim ve Aralık ayında korunmayı bıraktık ve bende aynen yumurtlama takibi yaptım değerlendirdik Şubat ayında da klomen + çatlatma iğnesi yapıldı yine olmadı ve artık yaşım gereği olmayacak dedim ve bıraktık yumurtlama günlerinde birliktelik olmadı biraz ara verme kararı aldık ve o ay hamile kalmışım çok şarşırdık süpriz oldu adet bitimden sonraki hafta içindeki birliktelikle hamile kalmışım Allahım isteyen herkese nasip etsin

Rabbim ol deyince oluyor Allah size bağışlasın inşallah güzel ömürleri olsun Olmayacak mi stresini rabbim kimseye yaşatmasın en kısa zamanda bende güzel haberler alırım inşallah

Ilk hamileliğin 1bucuk senede oldu. Simdi ikinci cocuk düşünüyoruz 2 senedir olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…