Kac ayda hamile kaldınız

mchdkms

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2022
21
7
1
27
Kızlar 2 buçuk yaşında oğlum var yeniden çocuk istiyoruz 6 aydir korunmuyoruz ama henüz birşey yok acaba bi sorun mu var diye endiselenmeye başladım hastane de korunmasız 1 yil ilişki de bebek yoksa bakıyor 6 ayi önemsemiyor benimle aynı durumda olan var mı kac ayda hamile kaldınız

Ben 6 yılda bebek sahibi oldum bence bedeninize biraz zaman tanıyın, daha önce bir yavrunuz olmuş, fiziksel bir engeliniz olduğunu sanmıyorum

Yumurtlamayı tam olarak yakalıyor musunuz? Akıntılar takvimler yanıltabilir ovulasyon testi + doktor takibi ile mutlaka yumurtlama yakalanmalı

Ovulasyon testi ile denemek en garanti olanı

Onu nasil kullandınız acaba ve kac gün kullanmak gerekiyor pek bilgim yok mesela bir ay boyunca 2 gunde bir ilişki olsa garanti olmuyor mu
Ben sadece yumurtlama tam ne zaman görmek icin adetten hemen sonra her gün yapmaya başladım innovita ovulasyon test trendyoldan almıştım
Biz her gün ilişkiye girdik elbet tutacaktı ama böyle psikolojik olarak yumurtlamayı görmek beni rahatlattı bana iyi geldi o ara tutacağına inandım yumurtlama olduğu dönem ilişkilerde

Sizi onemsemede alttan muayene mutlaka yaparlar diye düşünüyorum bence bir baktırın kendinize sonrasında bir sorun yok ise ovulasyon testleri ve folik asit ile destekleyin kendinizi zaten bir bebiş olmuş ciddi bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum

Cuma gününe zaten randevu aldım gideceğim öncesinde biraz Bilgi sahibi olmak istedim benimle ayni durumda olan var mi acaba diye. Evet oğlum 2. Ayda olmuştu hemen

Canım ben kızımd zar zor hamile kaldım dedim hiç korunmadik dört yıl boyunca olmuyor doktora gitik çatlatma iğnesi ama yok olmuyor hsg çekecem bakalım rabbim nasip etsin inşallah size

Canım ben kızımd zar zor hamile kaldım dedim hiç korunmadik dört yıl boyunca olmuyor doktora gitik çatlatma iğnesi ama yok olmuyor hsg çekecem bakalım rabbim nasip etsin inşallah size
Allah yardımcın olsun canım inşallah

B
Cuma gününe zaten randevu aldım gideceğim öncesinde biraz Bilgi sahibi olmak istedim benimle ayni durumda olan var mi acaba diye. Evet oğlum 2. Ayda olmuştu hemen
Ne güzel hemen bebeğinizi kucağınıza alabilmissiniz. Ben bir yıl denedim polikistik over hastasıyım olmamıştı maalesef folik asit kullandım birnkac ay bu ay kullanmayı bırakmıştım hamileymisim maalesef düşük yaptım ama folik asit etkisi gerçekten büyük yumurtalıkların gelişimine katkısı var o yüzden tavsiye ederim . İnşallah ikinci bebeğinizi de kucağınıza alirsiniz tez zamanda

Merhaba
Ben pko hastasayim 1 yıldır çocuğum olmuyor femara hapini kullanmaya başladım dun kontrolum vardi 2 tane yumurtamin büyüdüğünü soyledi doktor biei 17 mm biri 15 mm bir iki güne catlar dedi igne vermedi . Bende merak ettigim icin ovulasyon testi alip aksam hemen yaptim ama tek cizgi cikti . Yani 2 tane yumurtam var suan testin 2 cizgisi cikmasi gerekmez miydi bilgisi olan yardimci olabillir mi simdiden cok tesekkurler

Çoğunlukla tek çizgi olur yada silik olur sadece yumurtlamanın olduğu gün o pik olan gün İkisi de koyu olur..
Her gün test yapın ancak ilişki sıklığı çok olsun biz her gün ilişkiye girdik test yapmasamda tutacaktık bu yüzden aslında sizin de yumurtanız büyümüş durumda önümüzdeki bir hafta her gün yapmanızı ben tavsiye ederim

Hemenn donus yaptiginiz icin cok tesekkur ederim icimi rahatlattiniz. Gün asirida yapsak sıkıntı olmaz inşallah diye düşünüyorum. Sizin bir rahatsizliginiz var miydi tedaviyle mi hamile kaldiniz

Merhaba ovulasyon testi için en az iki saat su icmemelisiniz onun dışında çatlamaya yakın da olsa mutlaka iki çizgi olurdu silikte olsa bir de her gün aynı saatlerde yapmayı deneyin

Merhaba ovulasyon testi için en az iki saat su icmemelisiniz onun dışında çatlamaya yakın da olsa mutlaka iki çizgi olurdu silikte olsa bir de her gün aynı saatlerde yapmayı deneyin
Merhabalar evet su icmeyi kestim 2 saat öncesinden. Bende oyle düşünüyorum cunku 2 yumurta olusmus ve doktor 2 3 gun icinde catlar dedi sonuc olarak suan yumurtalama döneminde degil miyim ben testte 2. Cizgi cikmasi gerekirdi diye düşünüyorum

Hemenn donus yaptiginiz icin cok tesekkur ederim icimi rahatlattiniz. Gün asirida yapsak sıkıntı olmaz inşallah diye düşünüyorum. Sizin bir rahatsizliginiz var miydi tedaviyle mi hamile kaldiniz
Polikistik vardı ama tedavisiz kaldım. Spor yaptım beslenmeme dikkat ettim 1 ay o şekilde oldu allahım isteyen herkese nasip etsin

Ben 6 yılda bebek sahibi oldum bence bedeninize biraz zaman tanıyın, daha önce bir yavrunuz olmuş, fiziksel bir engeliniz olduğunu sanmıyorum
Merhaba bir polikistik overli olarak merak ettim bir sorun olmamasına rağmen mi 6 cı yılda oldu? 3 yıl oldu bizimde hala yok

Bende öyle biliyorum normalde silikte olsa çıkardı diye biliyorum ama takip edin yarın tekrar deneyin sabah kalkınca mesela vücut zaten susuz olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…