Kaç aydır açılmadı, Yoksa ben mi yanlış anlıyorum???

canım benimde sevgilim bayaa bir açılma zorluğu çekmişti. biz 1 buçuk sene bekledik. dışarı çıkıyoruz başbaşa, mesajlaşıyoruz, sabahlara kadar msnde konuşuyoruz, okulda sürekli yanımda vs. ama tık yok açılmıyordu bir türlü çıldırcaktım. hiçte renk vermiyordu. ancak kıskandırma yoluyla hislerini anlamaya çalışıyordum. hatta facebooktan mesajlar falan atıyorlardı. gidip onları söylüyordum. sırf kıskansın diye. çokta kıskandırıyordum. daha sonra tabi bu durum facebook profilimimi kapamama neden oldu ki hala açamadım 2 buçuk senedir o da ayrı mesele sonunda 3. şahıslardan bahsediyormuş gibi konuşaraktan sevgilimin açılmasını sağladım. zorla itiraf ettirdim. dediği şu oldu. ben hiç hoşlandığımı belli etmiyormuşum beni kaybeder diye korkmuş. senden sadece hoşlanıyor olsam çok değer vermeseydim seni kenara çeker pat diye söylerdim dedi ama hisler gerçek olunca açıklaması bir o kadar zor oluyor dedi. çünkü kaybedecek çok şey vardı benim için dedi.

canım durumun aynı böyle olabilir. biraz renk ver. değer verdiğini diğerlerine göre farklı olduğunu hissettir ama asla itiraf eden taraf olma. bu erkeğin işi. ilk adımı o atsın. kıvransın biraz. zor ol ki sana kavuşması daha tatlı olsun. birazda kıskandır başka taliplerininin olduğunu hissettir elini çabuk tutması için

Ayy çok utanıyorum ben belli edemem ki Kıskandırmaya çalıştım bi kaç defa işe yaradı hatta face de eski sevgilimle ilşkisi var yaptığımda benimle konuşmadı sonrasında da ben sana mesaj yazdım gelmedi mi falan dedi ama yalan tabi İşin kötüsü o da beni kıskandırmaya çalışıyo ama yemezler hiç tepki vermiyorum Bide nasıl belli etcem ki Açılsın artık o da kurtulsun bende

kızlar o zaman ben bir kıskandırma durumuna mı maruz kaldım acaba ? bi kız varmış duydum demiştim ya? kafam karıştı şimdi :S

daha önce de yazanlar olmuş ama ben yine de tekrarlayacağım.

sakın açılma, bence bu bir kızın yapacağı en son şeydir.

ama şunu da hatalı buluyorum. biri sana ilgisini belli edince neden biz kızlar hemen onunla duygusal düşünmeye başlıyoruz ki? resmen hayaller kurmaya, kendimizi o kişiye endekslemeye çalışıyoruz. onu unutayım eğer hoşlanmıyorsa demişsin. niye unutasın ki? zaten aranızda bir şey olmamış. kendini ona kaptırma :)

Siz en saf duygularınızla açılamadığını düşünün

Ben inanmıyorum bır erkek bır kızı istese gercekten bır sekılde kesınlıkle söyler...

Kızlar gıden sevgılınızı bekleyın en güzel yerde (yedekte)

Giden adam bır süre sonra neden döner ,ya tur bindiriyordur sıra size gelmiştir.ya da sizden daha kendine uygununu bulamamıstır bulduğu an yine gidecektır...

sevennnn gitmez... sevenin içi içine sığmaz mutlaka açılmak için en kısa sürede harekete geçer

bırakın bu hayal alemınde yaşamayı ya

canım ben olumsuz baktım yanlış anlamak istemedim aslında ve hep olumsuz sinyaller verdim ve sonuç uzaklaştı aslında ben kaçırdım yada bekleme süresi derken b...nu çıkardım arkadaşlarım hep dediklerime şaşardı nasıl dedin falan diye ama çok ilgilendiği için böyle olması beni şaşırttı aslında şaşırmamam da gerek ama neyse bide ben alışmamışım birinin böyle yapmasına hep ilgi gördüm takıntı oldu sanırım ama dediğini bende düşünüyorum yedekte tutup unutmaya izin vermemek ve zamanı gelince ortaya çıkıp bir şeyler yaşamak istemek bunu düşünmek bile sinir bozucu ama görünen köy ve mantık çizgiside başka birşey göstermiyor

Kızlarrrrr ben vazgeçtim artık istemiyorum Hoşlanmıyo benden hoşlansa çoktan olurdu.. Başka kızlarla buluşcağına bana söylerdi Görüşmicemde artık ne hali varsa görsün Gitsin o kızlarla mutlu olsun diyemicem sürünsünnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…