canım benimde sevgilim bayaa bir açılma zorluğu çekmişti. biz 1 buçuk sene bekledik. dışarı çıkıyoruz başbaşa, mesajlaşıyoruz, sabahlara kadar msnde konuşuyoruz, okulda sürekli yanımda vs. ama tık yok açılmıyordu bir türlü çıldırcaktım. hiçte renk vermiyordu. ancak kıskandırma yoluyla hislerini anlamaya çalışıyordum. hatta facebooktan mesajlar falan atıyorlardı. gidip onları söylüyordum. sırf kıskansın diye. çokta kıskandırıyordum. daha sonra tabi bu durum facebook profilimimi kapamama neden oldu ki hala açamadım 2 buçuk senedir o da ayrı mesele
sonunda 3. şahıslardan bahsediyormuş gibi konuşaraktan sevgilimin açılmasını sağladım. zorla itiraf ettirdim. dediği şu oldu. ben hiç hoşlandığımı belli etmiyormuşum beni kaybeder diye korkmuş. senden sadece hoşlanıyor olsam çok değer vermeseydim seni kenara çeker pat diye söylerdim dedi ama hisler gerçek olunca açıklaması bir o kadar zor oluyor dedi. çünkü kaybedecek çok şey vardı benim için dedi.
canım durumun aynı böyle olabilir. biraz renk ver. değer verdiğini diğerlerine göre farklı olduğunu hissettir ama asla itiraf eden taraf olma. bu erkeğin işi. ilk adımı o atsın. kıvransın biraz. zor ol ki sana kavuşması daha tatlı olsun. birazda kıskandır başka taliplerininin olduğunu hissettir elini çabuk tutması için