- Konu Sahibi BiancaDupree
-
işte bu topic tam bana göre olmuş canım :)) ama sakın açılma canım sonra başkasına teklif eder üzülürsün vallaha bende öyle oldu çıldırıyorum imalar yaptı ben yavaştan aldım hep sonra ben az biraz üstüne düştüm hobaaa uzaklaştı şu an duyduğuma göre bir kzın peşinde koşuyormuş ama periyodik olarak aptal bahanelerle beni de arıyor soruyor çıldıracam vallaha öldürmem an meselesi
eğer hoşlanıyorsa gelir açılır zaten gelmiyorsa belki senin ondan hoşlandığını anlayıp oyun için böyle davranıyordur çevremde böyle olaylara şahit oldum çünkü
belki sen yalnış anlıorsun o sana senin düşündüklerini düşünmüyor dostane düşünüyordur çok çekingen bırı diyemıyorum diger arkadaşlarınlada aynı şekilde konuşuyormuş ...
Uzun süredir arkadaş ortamında görüştüğüm bi çocuk var davranışları hoşlanıyo gibi geliyodu başta bana diğer arkadaşlarıma da tabi. Ben ha bugün ha yarın açılır diye bekliyordum hep. Aylar aylaaar geçti tık yokYanyanayken belli ediyo ama diğer zamanlarda aramıyo sormuyo arada msj yazıyo bana yazınca aynı anda başka arkadaşlarımada msj gönderiyo amacı ne bu çocuğun anlayamadım. Belli etsin artık bişey hissetmiyosada unutayım onu :26: :26: Sizce ben mi abartıyorum? yanlış mı anlıyorum hareketlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?