Kaç başörtünüz var?

ikincielci

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2015
2.212
1.208
133
35
Arkadaşlar merhaba, ben yeni tesettüre girdim ve her kadın gibi alış veriş tutkum var. Şimdilik 10 adet baş örtüm var(2 eşarp) çalışan bir kadınım. Bir iki tane de düz modeller aldım. Sizce bunlar yeter mi daha alınmalı mı? Sizin kaç tane eşarp ve şalınız var?

yukarıdaki soruma verilen cevaplar için teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak:) hazır bone-şal kullanıyor musunuz rahat ve kullanışlı mı? Hangi marka ya da kumaştan almak lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben türbanlı değilim.
Etrafımdaki tek başını örten kişi kayınvalidem. :) O da çok asortik, 40_50 tane vardır rahat. Ve çok güzeller.

benım yaklaşık olarak 500 civarı vardır
Ama sor hepsini takıyon mu dıye hayır . Sadece almayı sevıyorum . 20 Tl ye gördüm mü takarım dıye alıyorum . Bazamın altı full .
Sadece şal takıyorum . Eşarp baş ağrısı yapıyor .
Renk olarak hep tek renk tercıh ederım .
5,5 yıldır kapalıyım..
Hepsini biranda almadım hep zamanla

Kaç tanesini kullanıyorsunuz aktif

Canım 20 tane birden alıp koymanın anlamı yok bir kıyafet alırsınız evdekiler uymaz kıyafetinizin üzerine uygun eşarp yada sal alırsınız kombin edersiniz öyle öyle sayı artar zaten

Canım 20 tane birden alıp koymanın anlamı yok bir kıyafet alırsınız evdekiler uymaz kıyafetinizin üzerine uygun eşarp yada sal alırsınız kombin edersiniz öyle öyle sayı artar zaten
Ama hiç olmadığında bi başlangıç lazım. Yani normalde yetecek kadar olsun ki sonra alacaklarım sadece zevkten olsun yani bu anlamda :)

Hangi markalar alıyorsunuz genelde. İnternetten aldığınız oldu mu
İnternetten All day den alıyorum .
Sefa merve , Tozlu , Morhipo , Modanisa (**)
Alvina ** , Armine **

** lılar en çok aldıklarım .
Birde ınstagram butıklerınden alıyorum .
Hatta biri şuan site almış oda çok guzel özelden vereblirim reklam gibi olmasın :))

5 tane ipek eşarbim var ( onların fiyatı daha fazla )
Onun haricinde de 15 yada 20 tane vardir
Eskiden şalı çok severdim simdi normal eşarp kullaniyorum
Kullanmadiklarimi ablama verdim
Kıyafetini önce al en son eşarp al bence
Çünkü eşarbı her renkte bulmak daha kolay
Tek renk kıyafetin üzerine karışık renklerde eşarp seviyorum ben
Kıyafetinin rengi karışıksa da tek renk eşarp
Anlatabildimmi acaba :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…