- 6 Ocak 2015
- 2.212
- 1.208
- 133
- 35
- Konu Sahibi ikincielci
-
Kaç tanesini kullanıyorsunuz aktifbenım yaklaşık olarak 500 civarı vardır
Ama sor hepsini takıyon mu dıye hayır . Sadece almayı sevıyorum . 20 Tl ye gördüm mü takarım dıye alıyorum . Bazamın altı full .
Sadece şal takıyorum . Eşarp baş ağrısı yapıyor .
Renk olarak hep tek renk tercıh ederım .
5,5 yıldır kapalıyım..
Hepsini biranda almadım hep zamanla
20 tanesını .Kaç tanesini kullanıyorsunuz aktif
O zaman 20 civarı yeterli oluyor demek ki o kadar alsam olur20 tanesını .
Çalışıyorum .
Her gun farklı takarım .
Çok eskiyince atarım . baza altında olanlardan çıkarırım yerıne
Anlayamadım annemin koyduğu derkenannemin koyduğu 4-5 tane falan var.
aynen tarzına göre çiçkli böcek li mi seviyosun ?O zaman 20 civarı yeterli oluyor demek ki o kadar alsam olur
Ceyizlikten bahsedıyor arkadaşAnlayamadım annemin koyduğu derken
Hı tamam anladın :) valla hepsi güzel geliyor daha yeni olduğum için her tarzı istiyorum:)Ceyizlikten bahsedıyor arkadaş
Aynı benHı tamam anladın :) valla hepsi güzel geliyor daha yeni olduğum için her tarzı istiyorum:)
Evet korkuyorum baştan kendimi sıkı tutayım dedimAynı ben
İşte böyle böyle 500 ate şalın oluyor
Ya fıyat ucuz olunca dayanamıyorum .Evet korkuyorum baştan kendimi sıkı tutayım dedim
Hangi markalar alıyorsunuz genelde. İnternetten aldığınız oldu muAynı ben
İşte böyle böyle 500 ate şalın oluyor
Ama hiç olmadığında bi başlangıç lazım. Yani normalde yetecek kadar olsun ki sonra alacaklarım sadece zevkten olsun yani bu anlamda :)Canım 20 tane birden alıp koymanın anlamı yok bir kıyafet alırsınız evdekiler uymaz kıyafetinizin üzerine uygun eşarp yada sal alırsınız kombin edersiniz öyle öyle sayı artar zaten
İnternetten All day den alıyorum .Hangi markalar alıyorsunuz genelde. İnternetten aldığınız oldu mu
10 tane var demissinizAma hiç olmadığında bi başlangıç lazım. Yani normalde yetecek kadar olsun ki sonra alacaklarım sadece zevkten olsun yani bu anlamda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?