Kaç günden beri flörtüme ulaşamıyorum

Bende
yani bu kadar merak ediyorssani yazabilirsin annesine ama cocuguda zorda birakmadan yazmalisin be

Artık cevrimici görünme özelliği kapatılıyor kapatmistir
Son görülmesi gözüküyor ve wpden de mesaj attım tek tık mesaj hâla telefonu kapalı başına bisey gelmesinden korkuyorum açıkçası. Çünkü değer verdiğim bir insandı.

Öncelikle herkese merhaba. 2 -3 aydan beri konuştuğum bir çocuk vardı. Son zamanlarda bu çocuğun gelgitleri çok fazla olmaya başladı. En sonunda benim canıma tak etti biraz aramızda tartışma geçti konuşmayı kestik fakat her yerden birbirimizi takip ediyoruz. Her neyse neredeyse 1 hafta olacak çocuktan haber yok. Ne instagrama giriyor ne whatsappa yani bildiğiniz ortadan kayboldu. En son o görüldü atmıştı bana. Kendi gururumu ayaklarımın altına alıp gittim onu aradım. Aradığımda ulaşılamıyordu mesaj attım. Hâla ses soluk yok başına bisey gelmesinden korkuyorum. Ailevi sorunları vardı. Tabii doğru mu bilmiyorum. Annesini buldum acaba diyorum annesine yazsam mı? Sizce ne yapmalıyım?
Benim de başıma geldiydi de ablasını aramıştım. Sen biriyle konuşmuşsun seni mi hatırlayacak dedi okul arkadasim dedim ne hatirlayacak seni dedi
Cok tepki verdi belki de evliydi
çocuk hepten facebook u kapadı ölse duyulur sanki ...valla aldatma sorun değil defolsun gitsinler de öldüler mi diye panik oluyor insan tamamen girip kapatınca dedim ki heeeee dedim bu ölmemiş benimle egleniyirrrr

Öncelikle herkese merhaba. 2 -3 aydan beri konuştuğum bir çocuk vardı. Son zamanlarda bu çocuğun gelgitleri çok fazla olmaya başladı. En sonunda benim canıma tak etti biraz aramızda tartışma geçti konuşmayı kestik fakat her yerden birbirimizi takip ediyoruz. Her neyse neredeyse 1 hafta olacak çocuktan haber yok. Ne instagrama giriyor ne whatsappa yani bildiğiniz ortadan kayboldu. En son o görüldü atmıştı bana. Kendi gururumu ayaklarımın altına alıp gittim onu aradım. Aradığımda ulaşılamıyordu mesaj attım. Hâla ses soluk yok başına bisey gelmesinden korkuyorum. Ailevi sorunları vardı. Tabii doğru mu bilmiyorum. Annesini buldum acaba diyorum annesine yazsam mı? Sizce ne yapmalıyım?
Ölmediyse sana yol vermiş yavrum uğraşma 🤣

Ya ben ölüm ilanlarına bile baktim ablasını aramadan hergun yazar birden kayboldu bir sorunda yok insan bir kavga eder degil mi? Kayip sahipsizlere baktim inan ...facebook larini tamamen kapatınca rahatladım ablasi da beni aydınlatti saolsun

Whatsapp son online tarihi gerçekten 1 hafta öncesini gösteriyorsa ben de endişelenirdim şimdi yalan yok. Annesi yerine bahsettiği yakın bir arkadaşı, kuzeni vs varsa ona yazardım ama merak ettim sağlığı yerinde mi diye. Son görülmeleri kapalıysa ve çevrimiçi göremiyorsam umursamazdım

Back
X