Kaç günden beri flörtüme ulaşamıyorum

farkettim🤭 ne bileym ay ben kendim merak ederim detaylari bilmiyoruz nolcak sorsun diye dediydim 🤷🏻‍♀️
Ay ama karşı tarafın açısından baksanıza olaya bi de. Adam kızdan kurtulmak istiyor, kız annesine ulaşıyor. Yapışıp kalıyor gibi, çok kötü. Hele bir de annenin gözünden bakın. Hiç tanımadığı oğlunun sevgilsi ulaşıyor. Bilmiyorum bana garip geldi belki de ama ben olsam asla tanımadığım anneyle irtibat kurmazdım. Ondan 🤗🤗

Ay ama karşı tarafın açısından baksanıza olaya bi de. Adam kızdan kurtulmak istiyor, kız annesine ulaşıyor. Yapışıp kalıyor gibi, çok kötü. Hele bir de annenin gözünden bakın. Hiç tanımadığı oğlunun sevgilsi ulaşıyor. Bilmiyorum bana garip geldi belki de ama ben olsam asla tanımadığım anneyle irtibat kurmazdım. Ondan 🤗🤗
Haklısın ben de istemem ama merakta da bırakmazsın istemiyorum dersin kizda endiselenmisti simdi ne yaparsa yapsin diyor

neyse haber almis zaten bosverelim 🙂

bakmada baktım valla aramadan çok korktum anlatamam niye yaşadım ki ben bunu istemiyorum de git veya engelle bu kadar mı zor du ben de ayrıldım ölü taklidi yapmadım zararım dokunur yanında olamam dedim bazı arkadaşlarımın gittim ama ölü taklidi yapmadım
Var öyle akıl hastaları 😑

Var öyle akıl hastaları 😑
Yok geldi yine az yazmis kac sene sonra andık ya ....telepati resmen yaşasın
Kabus

Arkadaşlarıma soruyormuş

...Ben hatayı ablasını uyarır gibi sormakla yaptim ...
Kadının beni azarlamasi hala kulağımda ....

Aradim kac günden beri telefonu da kapalı. Sadece arkadaşına yazıp yazmama arasında kararsız kaldım buradaki yorumlardan dolayı
ben olsam yazardım ne olmuş yani . Baktım cevap olarak keyfi olarak bu davranışları yapmişsa bir daha muhatap olmazdım.

Back
X