Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İzmir'de büyümüş, üni.yi yine İzmir'de okumuş bir kişi olarak söylüyorum, bulunduğun ortamları, takıldığın mekanları değiştirmeni tavsiye ediyorum. İşler sarpa sarıyor sonunda, ne işim vardı benim oralarda, o insanlarla diye diye kendini yiyorsun.......
İç birşey diyemem.
Öpmüştür birşey diyemem.
Ama ilk öpüştüğüm kişi yakışıklı ama dünyanın en boş insanı demekte ne ?
Yakışıklı olmasıyla mı kendini avutucaksın ?
Yakışıklı diye oluru var.
Yakışıklı diye anlayış var.
Yakışıklı diye öpebilir.
Ama dünyanın boş insanı olmasa hiçççç sorun yok..
Pesss..
İç birşey diyemem.
Öpmüştür birşey diyemem.
Ama ilk öpüştüğüm kişi yakışıklı ama dünyanın en boş insanı demekte ne ?
Yakışıklı olmasıyla mı kendini avutucaksın ?
Yakışıklı diye oluru var.
Yakışıklı diye anlayış var.
Yakışıklı diye öpebilir.
Ama dünyanın boş insanı olmasa hiçççç sorun yok..
Pesss..
ya zaten kendimi avutamadığım için içim içimi yiyor,yaptığım şeyin pişmanlığını duymasam buraya bu şekilde dertleşmek için yazmazdım.Yakışıklı olduğu için çok avunmuşum gibi anlamışsınız ancak benim için yakışıklı olup olmaması pek birşey anlam ifade etmiyor çünkü benim pişmanlığım kendi hatama.yaptığım davranışın doğruluğunu savunmuyorum zaten lütfen üzgünken beni daha fazla üzmeyin rica ediyorum.
ya zaten kendimi avutamadığım için içim içimi yiyor,yaptığım şeyin pişmanlığını duymasam buraya bu şekilde dertleşmek için yazmazdım.Yakışıklı olduğu için çok avunmuşum gibi anlamışsınız ancak benim için yakışıklı olup olmaması pek birşey anlam ifade etmiyor çünkü benim pişmanlığım kendi hatama.yaptığım davranışın doğruluğunu savunmuyorum zaten lütfen üzgünken beni daha fazla üzmeyin rica ediyorum.