Merhaba son adet tarihinizden baz alacaksınızmerhaba kızlar ben 18.07.2025 yani 27.gün önce transfer oldu. 5.gün embriyosu kaç haftalık gebeyim bilen var mı ? Hesaplayamıyorum ben
Son adet tarihim 30.06 … doktor 5 haftalık dedi de aklım karıştı sanki daha fazlaMerhaba son adet tarihinizden baz alacaksınız
Merhaba son adet tarihine göre hesaplayabilirsin canmmerhaba kızlar ben 18.07.2025 yani 27.gün önce transfer oldu. 5.gün embriyosu kaç haftalık gebeyim bilen var mı ? Hesaplayamıyorum ben
Merhaba son adet tarihine göre hesaplayabilirsin canm
Cnm ilk zamanla doktorun ölçtüğü ile bizim hesapladığımız uymayabiliyor sonrasında dengeleniyorSon adet tarihim 30.06 … doktor 5 haftalık dedi de aklım karıştı sanki daha fazla
Cnm ilk zamanla doktorun ölçtüğü ile bizim hesapladığımız uymayabiliyor sonrasında dengeleniyor
Merhaba.5. gün embriyosu ise 6 hafta 5 günlük hamilesin
Bazılarında geç döllenme oluyor cnm ondan bebekte geç gözükebiliyorr inşallah öyledir başka doktorada git istersenKese var bebek gözükmedi doktor 5 haftalıksın daha erken dedi bana
doktoru dinle o zaman.Ben internetten tüp bebek gebelik hesaplama uygulamasıyla baktım.Sakin ol yakında kalbini duyarsın Allah ın izniyle Amin.Kese var bebek gözükmedi doktor 5 haftalıksın daha erken dedi bana
Kese var bebek yok dahaCnm ilk zamanla doktorun ölçtüğü ile bizim hesapladığımız uymayabiliyor sonrasında dengeleniyor
pazartesi ben başka doktora gidecem ama morelim bozuldu kese 18mmBazılarında geç döllenme oluyor cnm ondan bebekte geç gözükebiliyorr inşallah öyledir başka doktorada git istersen
Evet bende ordan baktım ondan aklım karıştı ama doktor erken haftaya gel dedi 5 haftalıksın dedi ama kese 18mm büyük geldi banadoktoru dinle o zaman.Ben internetten tüp bebek gebelik hesaplama uygulamasıyla baktım.Sakin ol yakında kalbini duyarsın Allah ın izniyle Amin.
Canm karınddanmı bakıldı vajinalmiKese var bebek yok daha
pazartesi ben başka doktora gidecem ama morelim bozuldu kese 18mm
Kelimeleri karıştırdım geç tutunma evet :)Tüp bebekte geç döllenme olmaz döllenmiş yumurta yani embriyo transfer ediliyor. lakin geç tutunma olduysa öyle bir şey olduysa bilmiyorum...
Vajinal Dan bakıldı ama detaylı değilCanm karınddanmı bakıldı vajinalmi
Doktormu keseye 18 mm dediVajinal Dan bakıldı ama detaylı değil
Doktormu keseye 18 mm dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?