KAÇ HAFTALIK GEBEYİM YARDIMMMMM

bebem34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2010
39
3
48
ARKADASLAR İLK DEGERIM 305 2 GÜN SONRA 765 ÇIKTI 5 GUN SONRA GEL DEDI DOKTORUM SUAN KAC HAFTALIK OLUYORUM DOKTORUM HIC BILGI VERMEDI MEMNUN KALMADIM ZATEN DEHA ORAYA GITMICEM BILEN VARSA BILGI VEREBILIRMI NORMAL MI DEGERIM NEZAMAN UTRASYONDA GORUNUR KESE ILACTA KULLANMIYORUM BANA AKIL VERIN LUTFEN NE YAPAYIM

mrblar. beta hcg hormonunuzun hergün ikiye katlanarak yükselmesi lazım. Tebrik ederim çok güzel bi duygu olması lazım. bende çok istiyorum.henüz olmadı..(

mrblar. beta hcg hormonunuzun hergün ikiye katlanarak yükselmesi lazım. Tebrik ederim çok güzel bi duygu olması lazım. bende çok istiyorum.henüz olmadı..(

son adet tarihinizi yazarsanız kaç haftalık olduğu konusunda yrdmcı olabilirim

benim değerim 713 çıkmıştı doktor 5 haftalık demşti tabi son adet tarihinide soruyor.son adet tarihinin başladığı günden itibaren kaç hafta geçtiyse öyle hesaplayabilirsin.

öncelikle tebrikler arkadaşım.panik yapma sakin ol beta hcg 1500 ve üzeri olduğunda kese görünür.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Kese karindan ultrasonla 5000civari oldugunda gorulur. Vajinal ultrasonla 1000civari.

Bu degerinle bir hafta sonra keseyi gorebilirsin insallah.

TESEKKURLER ULTRASYONDA GORUNURMU KESE KAÇ HAFTALIKTA GORUNUYOR BILIYOMUSUN
5. HAFTADAN SONRA USG DE GÖRÜNÜR CANM
BELİRTİLERİN OLUYORMU.ÇOK MERAK EDİYORUM. BENDE PZTSİ BETA HCG BAKTIRCAM.ASLINDA DOKTORUM HAFTAYA CUMA BAKTIR DEMİŞTİ AMA BEKLEMEK ÇOK ZOR.ŞUAN KASIK AĞRILARIM VE BEL AĞRIM VAR. BİRDE İLAÇ KULLANIYORUM DEMİŞSİN. 5. HAFTADAN SONRA FETal dolaşım başladığı için artık kullanmaman lazım. birde ne ilacı alıyorsun

BELIRTILERIM MIDEM COK HASSASLASTI KASIK BEL AGRIM VAR INSALLAH CANIM HAYIRLI HABER ALIRSIN SENDE DUAM SENINLE

BELIRTILERIM MIDEM COK HASSASLASTI KASIK BEL AGRIM VAR INSALLAH CANIM HAYIRLI HABER ALIRSIN SENDE DUAM SENINLE

BİRDE İLAÇ KULLANIYORUM DEMİŞSİN. 5. HAFTADAN SONRA FETal dolaşım başladığı için artık kullanmaman lazım. birde ne ilacı alıyorsun

BİRDE İLAÇ KULLANIYORUM DEMİŞSİN. 5. HAFTADAN SONRA FETal dolaşım başladığı için artık kullanmaman lazım. birde ne ilacı alıyorsun
İLAÇ KULLANMIYORUM CANIM DOKTOR ILAÇ VERMEDI SEN YANLIS OKUMUSSUN GALIBA

İLAÇ KULLANMIYORUM CANIM DOKTOR ILAÇ VERMEDI SEN YANLIS OKUMUSSUN GALIBA

banada ilaç vermedi cnm daha bi belli olsun da dedi ama ben kullanacam folik asit çok önemliymiş adetim gün gecikti kan değerim 190,5 çıktı bende bilmiyorum kaç haftalık olduğunu sat a göre 4 haftalık ama yinede doktor söylemedi işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…