Kaç haftalıksınız , bulantılarınız ne durumda ?

1impossiblelove

Hoșgeldin gün ıșığım
Kayıtlı Üye
14 Mart 2018
1.545
2.886
53
29
15 haftalık hamileyim
6. Haftada başlayıp 8. Haftada bir hafta yok olan ve 9. Haftadan itibaren tekrar geri dönen mide bulantılarım var .
İlk başlarda da çok zorlarken sadece sabah çekerdim .
Şuan gece gündüz hiç farketmiyor .
Yemek dahi zoraki yiyorum midem hem ağzımda .
Geçmiyorda , bebeğim kız
Kız gebelikler nazlı olurmuş
Arkadaşım da doğuma kadar devam etti benim diyor
İyice gözüm korktu artık
Kaç haftalıksınız , bulantılarınız ne durumda ?

9+1 olduk hayırlısıyla.. 6. Haftadan itibaren bulantım başladı hiç eksilmedi sürekli halsizim. Doktorum zofer diye bir bulantı hapı verdi en etkili bu dedi fakat o bile etki etmedi yine de zorla yemeye çalışıyorum bebeğim sağlıklı olsun inşallah annelik kolay değil :anneadayı::KK200:

benimde hic olmadı halada yok canım :) Biraz olsaydı iyidi :))

Bence istifra etmeyi istemeyin ne güzel rahat rahat geçirin boğazım tahriş oldu :KK57::kusmuk: yine çok şükür bebeğim sağlıklı olsun olan bana olsun diyorsunuz ne tuhaf daha orda olduğunuzu bilmeniz bile önceliğiniz o olmaya yetiyor Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin isteyen herkesede nasip etsin inşallah:KK200::nazar: :KK68:

Bence istifra etmeyi istemeyin ne güzel rahat rahat geçirin boğazım tahriş oldu :KK57::kusmuk: yine çok şükür bebeğim sağlıklı olsun olan bana olsun diyorsunuz ne tuhaf daha orda olduğunuzu bilmeniz bile önceliğiniz o olmaya yetiyor Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin isteyen herkesede nasip etsin inşallah:KK200::nazar: :KK68:

Bende yaklaşık 1 haftadır istifra ediyorm benimde boğazım tahriş oldu bulantı bi yandan bide şimdi boğazımın ağrısı eklendi

Bende yeni öğrendim arkadaşlar hamileliğimi 5 haftalık 4+3 ken çarpıntı nedeniyle hastaneye gittim ilaç yaptılar bebeğime bi zarar verir mi birde kalp atışını ne zaman duydunuz lütfen soruma cevap verin arkadaşlar

Sanmıyorum canım bebeğine bişey olmaz ben 4. Haftada kese 6. Haftada kalp atışını duydum hamile olduğumu bilmediğim için bende öğrenmeden 3 gün önce kas gevşetici iğne vurulmuştum bir problem olmadı

12haftalıgız 5.haftadan itibaren bulantılarm başladı, çok aşırı yok ama yemek yapamıyorum da yiyemiyorum da..
Doktorum zofer verdi bulanınca onu içiyorum ne zaman geçer bilmiyorum:(

Benim 7. Haftada biraz bulantım oldu ama sürekli değil kokulara karşı hassasiyet şeklinde. Onun dışında gayet rahat bir şekilde yemek yapıp yiyebiliyorum. Sadece tavuğa dokunmuyorum görünce midem bulanıyor yine. Bulantım olduğunda ekşi meyveler ve çubuk kraker yedim. Sabahları da uyanınca yataktan kalkmadan çubuk kraker yiyorum.

6. Haftaya girmek üzereyim
Dün de bugün de yataktan kalkınca midem bi kötü oldu
Ceviz yedim bastırdı biraz
Kokulara falan bi hassasiyetim yok
Umarım bu düzeyde kalır mide bulantısı da

6. Haftada başladı benim de bulantılar. Su an 9+5 hala devam ediyor. Sabah bulantısı degil de kahvaltidan sonra baslayip tum gün devam eden bulantim var. Herseyden tiksiniyorum. Acikinca bulantim azaliyor yenek yiyince tekrar başlıyor. Süt, yoğurt,yumurta, balık, su yani yemem gereken hicbirseyi yiyemiyorum.

Doktoruma soyledim bunu. İlac vermedi 12.haftada azalicak o zaman yemeye başlayacaksin dedi. Su an birşey yiyemiyorum diye üzülme ilk 3 ay senden beslendiği için cok onemli degil dedi. Bir de ben sürekli halsizim,hep yatasim var. Hergun evden dışarı cikan ben,6. Haftadan beri 3 kere dışarı ciktim..:(

Benim de 6.haftada başladı bulantılarım,mutfağa adım atamıyodumiştahım arttı ama bulantıdan ve şişkinlikten dolayı yiyemedim.Açım diye ağladığım bile oldu Sabahları zencefil çayı içmeye başladım,en önemli özelliği mide bulantısına iyi gelmesiymiş,bağışıklığı kuvvetlendiriyor,hastalıklara karşı koruyor başka bir çok faydası da var.Araştırın mutlaka ,doktorunuza danışarak kullanın.Günde bir iki kere sarımsak boyutunda taze zencefili ve küçük bi parça kabuk tarçını 5 dakika kaynattım,ılıyınca süzüp içtim.bir çay bardağı kadar anca içebiliyordum,kokusu bile iyi geldi kaynatırken koklayınca. : ) 10.haftamda iyice azaldı bulantılar umarım yakında tamamen kurtuluruz.

Back
X