Kaç haftalıksınız , bulantılarınız ne durumda ?

Yaaa bende tam tersi durumdan şikayetçiyim aslında dün !akşam misafirlik teydik hadi bakalım inş seninde şöyle bi erkek çocuğun olur dedi biri ki o kişi kız sevdiğimi ve çok istediğimide bilen birisi (sinir oldum tavrınada ) neyse ay dur dedim ben kız olsun diye dua ediyorum dedim neyse ardından rahatım bi sıkıntım yok bulantımda hiç yok valla dedim ahhaa kesin erkek dedi şomağızlı , sonra oradaki diğer bayanlarda AA evet bulantın yoksa erkek dediler erkekte bulantı olmazmış öyle sabah bulantısı falan hiç eve gelince de netten baktım aynen erkek çocuk ta bulantı olmuyomuş :KK43: resmen midem bulansın istiyorum Yaa :KK43:( senin bulantı kızdan yani ne güzeeell
Ah canim o bunyeyle alakali bence ben ilkdogumum olana kdr cikarttim bulantilar maffetti sonra sac durumu derken 2 ay dinlenmisimdir heralde. Oğlum oldu okdr bulantiya.

Bende bulantin yoksa kizdir diyen coksuan Rabbim saglikli versin kuzum Rabbimden bunu dileyelim sadece. Evlat guzelbirsey

Ben 6. Haftadayım sabah hafif bulantı ve kokulara karşı olan hafif bulantı haricinde çok yok inşallah olmaz da :/ ama kokulara asiri hassasiyetim var tansiyonum çok düşmeye başladı bir koku hemen mide bulantısı ardından tansiyonum dusuyor su iki uc gundur sabahlari 9/6 tansiyonla geziyorum bu normal mi bilmiyorum. 15. Haftada karnın belirginlesti mi baya merak ediyorum?
Merhaba bende 15 haftalik hamileyim ilaç kullaniyorum ama hala bulantilarim devam ediyor malesef koku hassasiyeti geçti ama bulanti ne yazikki tam gaz devam umutla geçsin diye dua ediyorum 😢 karnim belirginleşmedi benim sadece dokundugumda hissediyorum 😊

Back