Tutunca haber ver5. gün blost 1. kalite 1 tane transfer edildi. beklemedeyim. allahın izniyle...
Yarın test gunum. Insallah iyi haberlerimi vermek nasip olurTutunca haber ver
İnşallah hayırlı haberlerin olur duamız seninleYarın test gunum. Insallah iyi haberlerimi vermek nasip olur
Veee çok sukur sonucum pozitif. Darısı isteyen herkesin basinaİnşallah hayırlı haberlerin olur duamız seninle
Mîra çok sevindim canım benimVeee çok sukur sonucum pozitif. Darısı isteyen herkesin basina
Süpersin çok iyi oldu bu haber yüzüm güldü vallaMîra çok sevindim canım benim
Cok cok tesekkur ederimSüpersin çok iyi oldu bu haber yüzüm güldü valla
Mira iğnelerdeyim ben daha biraz anlat seninki nasıl olduCok cok tesekkur ederim
Canim ben 17 ocakta adet oldum 19 ocakta gonal f 225 e başladım. 8 gün kullandım. 3 tanede cetro diye kullandım. Sonra 2 tane catlatma iğnesi oldum 28 ocakta opu oldum. 14 yumurta toplandı. 9 u dollenmis. 5.gune 5 tane embriyo çok sukur 1. Kalite olarak geldi. 2 subatta 1 tanesi transfer edildi. 4 unu dondurduk. Bugün 12. Günüm du gittim sonucum 434 cikti çok sukur. Haftaya keseyi gorecez inşallah. Sorunumuz elimde morfoloji yüzde 1 di ve sayı azdı. Çok sukur tuttu. Darısı başına canimMira iğnelerdeyim ben daha biraz anlat seninki nasıl oldu
Sen çok yaşa yüzümü güldürdün ben erkek inf kendime döndü olay birden amh 0,46 ken 1 oldu çok şükür sonra eşime döndük yine sperm az morfoşojide 4 çıktı sence nasıl yüzde 4 iğnelerimiz aynı dozuda aynıCanim ben 17 ocakta adet oldum 19 ocakta gonal f 225 e başladım. 8 gün kullandım. 3 tanede cetro diye kullandım. Sonra 2 tane catlatma iğnesi oldum 28 ocakta opu oldum. 14 yumurta toplandı. 9 u dollenmis. 5.gune 5 tane embriyo çok sukur 1. Kalite olarak geldi. 2 subatta 1 tanesi transfer edildi. 4 unu dondurduk. Bugün 12. Günüm du gittim sonucum 434 cikti çok sukur. Haftaya keseyi gorecez inşallah. Sorunumuz elimde morfoloji yüzde 1 di ve sayı azdı. Çok sukur tuttu. Darısı başına canim
4 normal değer zaten olur inşallah hep pozitif düşün rabbim yardımcınız olsunSen çok yaşa yüzümü güldürdün ben erkek inf kendime döndü olay birden amh 0,46 ken 1 oldu çok şükür sonra eşime döndük yine sperm az morfoşojide 4 çıktı sence nasıl yüzde 4 iğnelerimiz aynı dozuda aynı
Âmin gün sayıyoyorum 4 gün sonra belli olacak4 normal değer zaten olur inşallah hep pozitif düşün rabbim yardımcınız olsun
5. gün transferi oldum 1 . kalite hepsi 4 tane oldu 3ü transfer edildi dua et benim için inşallah tutar4 normal değer zaten olur inşallah hep pozitif düşün rabbim yardımcınız olsun
Inşallah canim Şansın çok yüksek ozaman benim 1. Kalite 1 tane transfer oldu tuttu. Darısı basina5. gün transferi oldum 1 . kalite hepsi 4 tane oldu 3ü transfer edildi dua et benim için inşallah tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?