kaç hücreli, kaç embriyo, kaçıncı gün transfer ve sonuç...

3.gün 8 hücreli olan 5.gününde kaç hücreli olduğunu bilmediğim blast olduğu söylenen 5.gün embriyom transfer edildi.. hayırlısı beklemedeyim..
bazı merkezler embryoların fotoğraflarını vermişler. bana onu da vermediler.. elimde sadece merkezden alınan fatura var.

Benim 13.gun saglikda yaptim cikmadi pazartesi günü yaptircam tekrar belirtileri ne oldu kaldiysaniz hamile

Mira iğnelerdeyim ben daha biraz anlat seninki nasıl oldu
Canim ben 17 ocakta adet oldum 19 ocakta gonal f 225 e başladım. 8 gün kullandım. 3 tanede cetro diye kullandım. Sonra 2 tane catlatma iğnesi oldum 28 ocakta opu oldum. 14 yumurta toplandı. 9 u dollenmis. 5.gune 5 tane embriyo çok sukur 1. Kalite olarak geldi. 2 subatta 1 tanesi transfer edildi. 4 unu dondurduk. Bugün 12. Günüm du gittim sonucum 434 cikti çok sukur. Haftaya keseyi gorecez inşallah. Sorunumuz elimde morfoloji yüzde 1 di ve sayı azdı. Çok sukur tuttu. Darısı başına canim

Sen çok yaşa yüzümü güldürdün ben erkek inf kendime döndü olay birden amh 0,46 ken 1 oldu çok şükür sonra eşime döndük yine sperm az morfoşojide 4 çıktı sence nasıl yüzde 4 iğnelerimiz aynı dozuda aynı

4 normal değer zaten olur inşallah hep pozitif düşün rabbim yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…