Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay canım hayırlı olsun. benimde ilki negatif sonuçlandı. şimdi dondurulmuşlardan iki blast embriyo transfer edildi. cts test günüm beklemedeyim.1.kalite 5.gün embriyosu (blast) bir tane transfer edildi dört tane donduruldu..çok şükür rabbime isteyen bekleyen herkese nasip etsin hep dualarimdasiniZ
inşallah pozitif sonucu alirın canım az kalmış test gününe hayırlı haberlerini bekliyorumay canım hayırlı olsun. benimde ilki negatif sonuçlandı. şimdi dondurulmuşlardan iki blast embriyo transfer edildi. cts test günüm beklemedeyim.
Canim ins sağlıklı hayırlı Çifter Çifter evlatlarin olur. Allah herkesin gönlüne göre versinMerhaba kizlar benimde gecen sene ilk tup bebek denemem negatifle sonuclandi bu ay icinde 2. Denememizi yapacagiz insallah rabbim benim ve isteyen herkezin kollarini bos birakmaz saglikli sihatli evlatlar nasip eder.Cokk zormus bu durum dualarinizi bekliyorum allahim yardimcimiz olsun insallah
1. tedavimde 2. ve 3. kalite iki yumurta 2. gün trasferi NEGATİF
2. tedavimde 1. ve 2. kaliteli her ikisi de 8 hücreli 3. gün transferi POZİTİF
3. tedavim 1 tane 1. kalite 6 hücreli 3. gün transfri NEGATİF
4. tedavim 06/07/2015 tarihinde OPU var
Cok sukur opu yapildi 5 tane yumurta toplandi bugun 3. Gunu ama 5. Gune bekletecekler kaliteyi cumartesi ogrenecegiz insallahmerhaba, sizin bu mesajınızı görüp okuyunca merak ettim... Opu yapıldı mı? herşey yolunda mı?
Cok sukur opu yapildi 5 tane yumurta toplandi bugun 3. Gunu ama 5. Gune bekletecekler kaliteyi cumartesi ogrenecegiz insallah
Dondurulmuş bir tane 7 hücreli üçüncü gün embriyosu..sonuç pozitif :)