• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaç hücreli, kaç embriyo, kaçıncı gün transfer ve sonuç...

1.kalite 5.gün embriyosu (blast) bir tane transfer edildi dört tane donduruldu..çok şükür rabbime isteyen bekleyen herkese nasip etsin hep dualarimdasiniZ

1.kalite 5.gün embriyosu (blast) bir tane transfer edildi dört tane donduruldu..çok şükür rabbime isteyen bekleyen herkese nasip etsin hep dualarimdasiniZ
ay canım hayırlı olsun. benimde ilki negatif sonuçlandı. şimdi dondurulmuşlardan iki blast embriyo transfer edildi. cts test günüm beklemedeyim.

ay canım hayırlı olsun. benimde ilki negatif sonuçlandı. şimdi dondurulmuşlardan iki blast embriyo transfer edildi. cts test günüm beklemedeyim.
inşallah pozitif sonucu alirın canım az kalmış test gününe hayırlı haberlerini bekliyorum ;)

inş. canım. yarın sonucumu paylaşırım. cts yi beklemeyeceğim. allah sağlıkla kucaklarımızla almayı da nasip etsin inş.

İlk denemem 5. Gün blastokisti yani maksimum hücreli ve çok iyi kalitedeki 1 adet embryo yine çok iyi durumdaki rahim duvarına bırakıldı. Sonuç: test günü gelmeden 8. Günde regl oldum.

Arkadaşlar tup bebek merkezlerinde yasağa cikarttildi bir embrion konulacak duydunuzmu hic?ben istanbul tup bebek merkezine tedavi baslamak istiyorm dr. Ancak 1 embriyon koyacas dediler.

Benim 5.gün iyi kalitede 2embriyo transferim yapıldı. Çarşamba test günüm. Hayırlısı bekliyorum. Hiç belirti yok bu dördüncü denemem. Hiç umudum yok.

Merhaba kizlar benimde gecen sene ilk tup bebek denemem negatifle sonuclandi bu ay icinde 2. Denememizi yapacagiz insallah rabbim benim ve isteyen herkezin kollarini bos birakmaz saglikli sihatli evlatlar nasip eder.Cokk zormus bu durum dualarinizi bekliyorum allahim yardimcimiz olsun insallah

Merhaba kizlar benimde gecen sene ilk tup bebek denemem negatifle sonuclandi bu ay icinde 2. Denememizi yapacagiz insallah rabbim benim ve isteyen herkezin kollarini bos birakmaz saglikli sihatli evlatlar nasip eder.Cokk zormus bu durum dualarinizi bekliyorum allahim yardimcimiz olsun insallah
Canim ins sağlıklı hayırlı Çifter Çifter evlatlarin olur. Allah herkesin gönlüne göre versin

1. tedavimde 2. ve 3. kalite iki yumurta 2. gün trasferi NEGATİF
2. tedavimde 1. ve 2. kaliteli her ikisi de 8 hücreli 3. gün transferi POZİTİF
3. tedavim 1 tane 1. kalite 6 hücreli 3. gün transfri NEGATİF
4. tedavim 06/07/2015 tarihinde OPU var

1. tedavimde 2. ve 3. kalite iki yumurta 2. gün trasferi NEGATİF
2. tedavimde 1. ve 2. kaliteli her ikisi de 8 hücreli 3. gün transferi POZİTİF
3. tedavim 1 tane 1. kalite 6 hücreli 3. gün transfri NEGATİF
4. tedavim 06/07/2015 tarihinde OPU var

merhaba, sizin bu mesajınızı görüp okuyunca merak ettim... Opu yapıldı mı? herşey yolunda mı?

beminki bir sene önce ilk 4, gun embriyosu 1 adet negatif
2, si 9 temmuz 5,gun embriyosu hucre sayılamıyor 19 temmuz test gunum

Back
X