• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaç hücreli, kaç embriyo, kaçıncı gün transfer ve sonuç...

İlk denemem,5.gün embriyosu, 2 tane sonuç negatif..
İsteyenlerin şansı bol olsun.

Benim de transfer im 17.günü hcg degerim 603,33...size sormak istediğim sizinde göğüs hassasiyetiniz devam ediyor mu benim çok kötü aciyolar ve özellikle geceleri karın ağrım bel ağrım çok oluyor.korkuyorum kaybedecegim bebeğim i diye

Benim de transfer im 17.günü hcg degerim 603,33...size sormak istediğim sizinde göğüs hassasiyetiniz devam ediyor mu benim çok kötü aciyolar ve özellikle geceleri karın ağrım bel ağrım çok oluyor.korkuyorum kaybedecegim bebeğim i diye
Canım benim transferin 7. Günü sonuç bekliyorum hayırlı olsun gebeliğin. Kötü şeyler aklına getirme tatlım bak bebişin seninle ne güzel. İnş sağlıkla kucağına da alırsın.

Benim de 5. Gün embriyosu 2 tane transfer yapıldı.ikisi de şükür tuttu.5. Gün embiriyolarında düşük oranı daha mı az?bilginiz car mı?

Canim ben 17 ocakta adet oldum 19 ocakta gonal f 225 e başladım. 8 gün kullandım. 3 tanede cetro diye kullandım. Sonra 2 tane catlatma iğnesi oldum 28 ocakta opu oldum. 14 yumurta toplandı. 9 u dollenmis. 5.gune 5 tane embriyo çok sukur 1. Kalite olarak geldi. 2 subatta 1 tanesi transfer edildi. 4 unu dondurduk. Bugün 12. Günüm du gittim sonucum 434 cikti çok sukur. Haftaya keseyi gorecez inşallah. Sorunumuz elimde morfoloji yüzde 1 di ve sayı azdı. Çok sukur tuttu. Darısı başına canim
İnşallah benimde tutar.2 denemem 5 gün transfer olacağım .benden 42 yumurta toplandı 32 dollenmis ama kaç hücreye bölünmüş bilmyrum .Perşembe transfer var bana dua edin canm

benimde dün yumurtalarım toplandı. 15 adet yumurta. bugun aradılar 13 u döllenmiş. 3yada 5 gun bekleyip dondurcaz dediler. bu arada bende adetimi bekliyorum sonrasında histereskopi olcam sonra bir adet daha gorcem ve transfer olcak. beklemedeyim

Benim 12 toplandi 8 i olgun dediler 7 si dollendi dediler. 5 gun sonra arayip 3 tanesi cok i y i kalite digerlerini dondurmadik bile dediler.anlamadim gitti:( iyi olan üçü 5. Gune goturulebilirmis ama 3. Gunde transfer edebiliriz çünkü iki gün dışarda kalmasindansa anne rahminde kalmasi daha sağlıklı dediler sizce bir mantiksizlik varmı.

Ve embriliyog allah izin verirse bunlarla hamile kalirsiniz dedi umutlu konustu ama icime sinmeyen biseyler var biriniz bana güzel bisey soyleyin nolur:(

Back
X