Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim transferin 7. Günü sonuç bekliyorum hayırlı olsun gebeliğin. Kötü şeyler aklına getirme tatlım bak bebişin seninle ne güzel. İnş sağlıkla kucağına da alırsın.Benim de transfer im 17.günü hcg degerim 603,33...size sormak istediğim sizinde göğüs hassasiyetiniz devam ediyor mu benim çok kötü aciyolar ve özellikle geceleri karın ağrım bel ağrım çok oluyor.korkuyorum kaybedecegim bebeğim i diye
kiz huriye burdadami varsin sen4 günlük 2 embriyo transferi ve şükür hamileyim
Ay bakiim bensiz de olmaz heraldekiz huriye burdadami varsin sen![]()
Bensiz olur mu tatlıııımmmmmmmkiz huriye burdadami varsin sen![]()
İnşallah benimde tutar.2 denemem 5 gün transfer olacağım .benden 42 yumurta toplandı 32 dollenmis ama kaç hücreye bölünmüş bilmyrum .Perşembe transfer var bana dua edin canmCanim ben 17 ocakta adet oldum 19 ocakta gonal f 225 e başladım. 8 gün kullandım. 3 tanede cetro diye kullandım. Sonra 2 tane catlatma iğnesi oldum 28 ocakta opu oldum. 14 yumurta toplandı. 9 u dollenmis. 5.gune 5 tane embriyo çok sukur 1. Kalite olarak geldi. 2 subatta 1 tanesi transfer edildi. 4 unu dondurduk. Bugün 12. Günüm du gittim sonucum 434 cikti çok sukur. Haftaya keseyi gorecez inşallah. Sorunumuz elimde morfoloji yüzde 1 di ve sayı azdı. Çok sukur tuttu. Darısı başına canim
İçini ferah tut herseyin hayırlısı ni işte cnm.ins.hepmzn bebisler olacakVe embriliyog allah izin verirse bunlarla hamile kalirsiniz dedi umutlu konustu ama icime sinmeyen biseyler var biriniz bana güzel bisey soyleyin nolur![]()
Inşallah hepimize de en hayırlısı ni nasip etsin Allahim
İçini ferah tut herseyin hayırlısı ni işte cnm.ins.hepmzn bebisler olacak