• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaç hücreli, kaç embriyo, kaçıncı gün transfer ve sonuç...

Hayirli olsn rabbim tamamina erdirsin .. Benim de 2 tane 2.gun transfer edildi 4 hucreli nedense cogu kisi 2 ci gun oldugu icin pek sicak bakmiyor ama allah isterse hersey olur boyle guzel positifler okuyunca umutlaniyorum..

Allah razi olsun

Evet Öyle
Benim Doktor diyorki ne cabuk Anne rahimine dönerse okadar iyi..
Güvendim ve sükür oldu :)

1 deneme 4 gun embiyosu pozitif ikinci denemem dondurulmus 4 gun 8 hucreli ayin sonu beklemedeyim

Arkadaşlar benim ilk tüp bebek tedavimde 1 kalite 5. gün 2 adet blastokist transfer edilmişti. şimdi 3. gün trasfer günü diyorlar :( kötü bişey mi anlamadım

benimde üçüncü denemem. iki tane blast 5. gün embriyosu transfer edildi. test günüme beş gün var. henüz hiç bir belirti yok normalmi bilemiyorum. hayırlısı artık.

benimde üçüncü denemem. iki tane blast 5. gün embriyosu transfer edildi. test günüme beş gün var. henüz hiç bir belirti yok normalmi bilemiyorum. hayırlısı artık.
belirti kişiden kişiye göre değişiyor..buna hiç takılmayın..benim su gibi akıntım vardı..onuda progestan kullanıyordum fitil olarak ondan olabilir diye düşündüm..gece sağa sola dönerken yada ani hareketlerde kasık batmam oluyordu..test zamanı hatta yeni yeni belirtiler oluyor..inşallah bebeğiniz sizinledir..pozitif olun onunla konuşun annesine sıkıca tutunuyordur inşallah..

benm de dün yapıldı transfer biz de verilen kağıtta embriyo kalitesi 8H-G2yazıyordu...8H 8hücrelide G2 ne anlamadım

slm benim kaç hücreli bilmiyorum ama 2 tane 5. gün dondurulmuş embriyo transfer edildi, benim ilk denemem 29 yaşındayım ve sonucum çok şükür pozitif, darısı bekleyenlerin başına inşallah

Back
X