- 31 Mart 2012
- 52
- 23
- 38
ikinci sonuç pozitif kese için gun sayıyorumbeminki bir sene önce ilk 4, gun embriyosu 1 adet negatif
2, si 9 temmuz 5,gun embriyosu hucre sayılamıyor 19 temmuz test gunum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ikinci sonuç pozitif kese için gun sayıyorumbeminki bir sene önce ilk 4, gun embriyosu 1 adet negatif
2, si 9 temmuz 5,gun embriyosu hucre sayılamıyor 19 temmuz test gunum
ikinci sonuç pozitif kese için gun sayıyorum
Hayirli olsn rabbim tamamina erdirsin .. Benim de 2 tane 2.gun transfer edildi 4 hucreli nedense cogu kisi 2 ci gun oldugu icin pek sicak bakmiyor ama allah isterse hersey olur boyle guzel positifler okuyunca umutlaniyorum..2. gün Embryo 4 cell positiv
Allahima sükür
Hayirli olsn rabbim tamamina erdirsin .. Benim de 2 tane 2.gun transfer edildi 4 hucreli nedense cogu kisi 2 ci gun oldugu icin pek sicak bakmiyor ama allah isterse hersey olur boyle guzel positifler okuyunca umutlaniyorum..
Aynen Oylee dogru soylemis doktorunuz katiliyoruum kisiden kisiye degisiyor transfer gunu..Allah razi olsun
Evet Öyle
Benim Doktor diyorki ne cabuk Anne rahimine dönerse okadar iyi..
Güvendim ve sükür oldu :)
Benim 5.gu transfer edildi çokta umutluyduk ama sonuç negatifBenim 9 ve 10 hücreli iki embriyo 3. gün transfer edildi. Sonucu beklemekteyim. Sizlerde durum nasıl.
belirti kişiden kişiye göre değişiyor..buna hiç takılmayın..benim su gibi akıntım vardı..onuda progestan kullanıyordum fitil olarak ondan olabilir diye düşündüm..gece sağa sola dönerken yada ani hareketlerde kasık batmam oluyordu..test zamanı hatta yeni yeni belirtiler oluyor..inşallah bebeğiniz sizinledir..pozitif olun onunla konuşun annesine sıkıca tutunuyordur inşallah..benimde üçüncü denemem. iki tane blast 5. gün embriyosu transfer edildi. test günüme beş gün var. henüz hiç bir belirti yok normalmi bilemiyorum. hayırlısı artık.
İkiz mi oldu sizinki3. gün 8 ve daha fazla hücreli demiş dr 2 tane trasfer edildi pozitif..
28 yaşındayım. .değere göre tek gibi henüz kese görmedikİkiz mi oldu sizinki
Yaş kaç acabz
Allah gönlüne göre versin arkadaşım28 yaşındayım. .değere göre tek gibi henüz kese görmedik
Hayırlı olsun şimdidenbenm de dün yapıldı transfer biz de verilen kağıtta embriyo kalitesi 8H-G2yazıyordu...8H 8hücrelide G2 ne anlamadım
Hayırlı olsun şimdiden