Hiç bulantım olmadı . Hamile olduğumu öğrendiğim anda hamur işini pilavı makarnayı kestim .Yaz meyvelerini sayarak yedim . Mesela 1 salkım üzüm bir şeftali değilde , 20 tane işi üzüm yarım şeftali yarım kayısı gibi. Haftada bir kez yürüyebildim ve yüzdüm . Hep oturarak çalıştığım için çok dikkat ettim .Doğumdan 1 hafta sonra üzerimde bir kilo bile kalmadı .Sezaryen ağrısı nedir bilmem. Dikkat edin sakın almayın . Siz kaç kilosunuz ve kaçıncı hafta .Bir de tabi benim doktorum çok katıydı kilo konusunda .Bu arada biri 35+3 2640 gr biri 36+2 yada 36+3 tam hatırlamıyorum 3200 gr doğdu . 40 hafta olsaydı 4 kiloyu aşacaktı .Aldığınız kiloyla bebeği beslemeye dikkat edinKilolu başlamamanıza rağmen fazla kilo almamışsınız. Nasıl beslendiniz, yürüyüş yaptınız mı? Bulantı yüzünden kilo vermiş miydiniz?
Ben 63le hamile kaldım. 27. haftamdayım ve 6.5 kg aldım. İlk hamileliğimde 11 kg almıştım ama bunda nedense daha fazla kilo alacakmışım gibi geliyor. Kızımı 38+2de doğurdum ve 3750 kg idi. Bu hamileliğimde daha hareketsiz ve dikkatsizim. Keşke bu hamileliğimi de 10-11 kg ile bitirebilsem.Siz 27. haftada veya 7. ayda kaç kg aldığınızı hatırlıyor musunuz?Hiç bulantım olmadı . Hamile olduğumu öğrendiğim anda hamur işini pilavı makarnayı kestim .Yaz meyvelerini sayarak yedim . Mesela 1 salkım üzüm bir şeftali değilde , 20 tane işi üzüm yarım şeftali yarım kayısı gibi. Haftada bir kez yürüyebildim ve yüzdüm . Hep oturarak çalıştığım için çok dikkat ettim .Doğumdan 1 hafta sonra üzerimde bir kilo bile kalmadı .Sezaryen ağrısı nedir bilmem. Dikkat edin sakın almayın . Siz kaç kilosunuz ve kaçıncı hafta .Bir de tabi benim doktorum çok katıydı kilo konusunda .Bu arada biri 35+3 2640 gr biri 36+2 yada 36+3 tam hatırlamıyorum 3200 gr doğdu . 40 hafta olsaydı 4 kiloyu aşacaktı .Aldığınız kiloyla bebeği beslemeye dikkat edin
Ilk 3 ay toplam 2 kilo 4 ve 5.ay toplam 3 kilo 6 ve 7 yaklasik 4 kilo aldim. Ama tabi 40 haftalik dogum yapamadigim icin de sansliydim kilo olarak. Benim bebeklerim 7. Ayda iceride sıkışıyor nedense. Kan akislari yavasliyor. 35. Hafta da da doguyorlar.Ben 63le hamile kaldım. 27. haftamdayım ve 6.5 kg aldım. İlk hamileliğimde 11 kg almıştım ama bunda nedense daha fazla kilo alacakmışım gibi geliyor. Kızımı 38+2de doğurdum ve 3750 kg idi. Bu hamileliğimde daha hareketsiz ve dikkatsizim. Keşke bu hamileliğimi de 10-11 kg ile bitirebilsem.Siz 27. haftada veya 7. ayda kaç kg aldığınızı hatırlıyor musunuz?
Kilo olarak çok iyi ilerlemişsiniz. Ben de 5. aya kadar iyi geldim. Sonra kilo alımım hızlandı. Bebekleriniz sağlıklıysa doğum zamanı pek de önemli değil. İkinci hamilelik biraz daha yorucu oluyor. Ben de doğacağı zamanı iple çekiyorum.Ilk 3 ay toplam 2 kilo 4 ve 5.ay toplam 3 kilo 6 ve 7 yaklasik 4 kilo aldim. Ama tabi 40 haftalik dogum yapamadigim icin de sansliydim kilo olarak. Benim bebeklerim 7. Ayda iceride sıkışıyor nedense. Kan akislari yavasliyor. 35. Hafta da da doguyorlar.
Hayirlisiyla alin kucaginiza inşalalhKilo olarak çok iyi ilerlemişsiniz. Ben de 5. aya kadar iyi geldim. Sonra kilo alımım hızlandı. Bebekleriniz sağlıklıysa doğum zamanı pek de önemli değil. İkinci hamilelik biraz daha yorucu oluyor. Ben de doğacağı zamanı iple çekiyorum.
Harika. En fazla 2 kg daha alıp 10 kg ile hamileliği tamamlarsınız. Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi.49 la hamile kaldım. Ilk 4-5ay hamile olduğum belli bile değildi.
Sonra yavaş yavaş kilo almaya başladım. Son tartildigimda 56 idim. Şuan en fazla 57 olmuşumdur. Bebişim iki hafta önce 2kilo50gramdi maşallah.
Hafta içi kontrolumuz var. Bakalım sıpa kaç kilo olmuş.
Bu arada ilk 3 ay Super ötesi kustum kilo verdiysem bile tartilmak hiç aklıma gelmedi :)
İnşallah ilk Dogumum olacak
Amin. Sağlıklı bir şekilde doğarlar inşallah. Hareketli olur ve yediklerinize dikkat ederseniz 5-6 kg daha alarak hamileliğinizi bitirebilirsiniz. Ben de daha kaç kg alacağımı merak ediyorum. Dikkat ediyorum ama bakalım ne olacak?Boyum 1.57 47 kiloda hamile kaldım. 28.haftadayim kilom 58. Normalde gebe olan çok iştahlı olur diyorlar ama benim o kadar iştahım yok. Hep iki katını ye diyorlar ama o kadar çok yiyemiyorum. Bebegimde gayet sağlıklı ondan bildiğimi okuyorum. Daha ne kadar kilo alırım bilmiyorum. Doğumdan sonra ne kadar kilom gider onu da bilmiyorum. Ilk gebeligim. Allah hayırla kucagimiza almayı nasip eder insallah
Inşallah. Bakalim hayırlısıyla. Onlar sağlıklı olsunlarda kilolar hiç önemli değil benceAmin. Sağlıklı bir şekilde doğarlar inşallah. Hareketli olur ve yediklerinize dikkat ederseniz 5-6 kg daha alarak hamileliğinizi bitirebilirsiniz. Ben de daha kaç kg alacağımı merak ediyorum. Dikkat ediyorum ama bakalım ne olacak?
Kilo olayını hep kafaya taktım ne yalan soyliyim. Cunku hep zayıf bi yapım vardı. Ama bak sonlara geldik artık. Artık kaç kilo alırım alır miyim bilmiyorum ama son günlerde karnım acıyor. Sanırım son anda catlayanlardan olacağım bende.Harika. En fazla 2 kg daha alıp 10 kg ile hamileliği tamamlarsınız. Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi.
Benimde o kadar iştahım yok evet. Mide bulantısı yok benim mide yanması var. Onun için bende günde bir elma,bir bardak süt tuketiyorum. Iyi geliyorlar. Gazlı içecek hiç içmiyorum ama mide yanması çok var. Göğsümde ve karnimda da kaşındılar var. Gittikçe o kasintilar çoğalıyor. Zeytin yağı kullanıyorum. Şimdilik idare ediyorum. Şuan bebeğimin sağlığı çok daha önemli benim vücudundan. O yüzden kiloları hiç bir zaman dert etmedim. Inşallah sağlıkla sihhatle kucagimiza alırız. Benimde doğumumu az kaldı. Doğum korkum var ama daha çok bebeğimi kucağıma almanın sabırsızlığı var içimde.Kilo olayını hep kafaya taktım ne yalan soyliyim. Cunku hep zayıf bi yapım vardı. Ama bak sonlara geldik artık. Artık kaç kilo alırım alır miyim bilmiyorum ama son günlerde karnım acıyor. Sanırım son anda catlayanlardan olacağım bende.
Senden Gelen benimde aman aman istahim olmadı hiç. Gece yemeleri vardı bi ara onu kestim zor olsada. Iki kişilik yiyemiyorum midem almıyor maalesef. Elma çok tükettim ama ben. İçim yanıyor diye. Son iki gündür de midem bulaniyor. Hiç tadım yok. Yemek yemek bile istemiyorum inanki.
Sırda doğuma sayılı gun kaldı. Sağlıkla dogumumu yapabilirsem başka da birsey istemiyorum valla.
Kaşıntı için , sirkeli suyla duş alabilirsiniz... Ben de yaşadım birkaç kez geçen aylarda. Rahatlatıyor elma sirkesi veya üzüm...Benimde o kadar iştahım yok evet. Mide bulantısı yok benim mide yanması var. Onun için bende günde bir elma,bir bardak süt tuketiyorum. Iyi geliyorlar. Gazlı içecek hiç içmiyorum ama mide yanması çok var. Göğsümde ve karnimda da kaşındılar var. Gittikçe o kasintilar çoğalıyor. Zeytin yağı kullanıyorum. Şimdilik idare ediyorum. Şuan bebeğimin sağlığı çok daha önemli benim vücudundan. O yüzden kiloları hiç bir zaman dert etmedim. Inşallah sağlıkla sihhatle kucagimiza alırız. Benimde doğumumu az kaldı. Doğum korkum var ama daha çok bebeğimi kucağıma almanın sabırsızlığı var içimde.
Çok teşekkür ederim. Allah hayırlı sağlıklı doğumlar nasip eder insallah.Kaşıntı için , sirkeli suyla duş alabilirsiniz... Ben de yaşadım birkaç kez geçen aylarda. Rahatlatıyor elma sirkesi veya üzüm...
çok artarsa , karaciğer enzimlerinize baktırın ... Geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?