Doğuma Hazırlık Kac kilo aldiniz hamileliginizde ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
25 kg ile rekor bendedir heralde

Şu an 25.haftamdayim 6 kg aldım doğuma kadar daha ne kadar alırım bilmiyorum inşallah çok almam

su ana.kadar 9 :)
Maşallah. Kaç kiloyla başladınız?
Inşallah. Bakalim hayırlısıyla. Onlar sağlıklı olsunlarda kilolar hiç önemli değil bence
En önemlisi sağlıkları. Ben çok zor kilo veren biri olduğumdan biraz dikkat etmeye çalışıyorum açıkçası.
Allah kucağımıza almayı nasip etsin. Bende mide yanması henüz yok ama hararet çok var. Sade sodaya limon sıkıp biraz ferahlamaya çalışıyorum .
58 kg ile hamile kaldım , toplam 12 kilo aldım. Son haftalarda kilo artışı durdu...
Yarında Allah izin verirse doğum yapacağım , inşallah...
Allah hayırlı doğum nasip etsin.
11 aldım şimdiye kadar dogurunca 20 kg vermeyi hedefliyorum inş
Doğumdan sonra hamileyken aldığından fazlasını vermeyi planlayan bir de ben varım :)))) İnşallah veririz de.

68le başladım.kilo aldığım.bi dönemdi diyet yapıyodum hamile olunca tabi bıraktım.hic modem.bulanmadi hamileyken hic kilo veremedim dikkatte etmedim ama benim istahim sadece sabah açık kahvaltı akşamları çorba salata hafif bi yemek sonrası meyve sut yoğurt ceviz derken boyle oldu :)

Inşallah doğumdan sonra istediğiniz kiloya ulaşırsınız. Bende aksine zor kilo alan cabuk kilo veren biriyim bakalim herşeyin hayirlisi

Bende 19.haftadayım...60 kğ ile hamile kaldım..şu an 61 kğ dayım...ilk hamileliğimde 52 ile başlayıp 85 le doğum yapmıştım..hiç dikkat etmemiştim çünki..iki canlısın ye dediler herşeyi yedim.cahilliğime geldi.bunda sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum..bakalım kaç kğ ile tamamlıycm

Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Ben 20. haftaya kadar iyi geldim. Sonra kilo alımım hızlandı. Keşke biraz daha dikkat etseydim. Siz de şu an gayet iyi gidiyorsunuz.

Bende 65 ile hamile kaldim ve suan 78 kiloyum boyum1.70 ben ekmek pilav normal sekilde beselnmeye devam ettim ama bence ekmek seker tatli makarna.pilav gibi seyleri beslenmemden cikarsaydim daha az kilo alirdim

Cok iyi masallah keske bende dikkat etseydim 13 kilo aldim

Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Ben 20. haftaya kadar iyi geldim. Sonra kilo alımım hızlandı. Keşke biraz daha dikkat etseydim. Siz de şu an gayet iyi gidiyorsunuz.
Amin canım.sizde hayırlıca kucağınıza alırsınız inşalah...biliyorum 20 haftadan sonra hızlı alınıyormuş kilolar..Tedbir bizden taktir Allah'tan artık.Siz kaç kilo aldınız 20 haftadan sonra

Cok iyi masallah keske bende dikkat etseydim 13 kilo aldim
Siz kaçıncı haftadasınız? Kimi ilk aylarda kilo akmayıo 5 aydan sonra alıyormuş..kimide ilk aylarda alınca kilo alımı yavaşlıyormuş..Tamamen bünye meselesi ama tabiki dikkat etmekte etkili..Bebişlerimiz sağlıklıca doğsunlarda az yada çok kilo farketmez..Rabbimiz hepimize kolay doğumlar nasip etsin

38

Hayırlı doğumlar diliyorum. Benim 20 aylık oğlum var. Hamileliğimde 11 kilo aldım. Düzenli beslenin bol bol yürüyüş yapın öneririm.

Amin canım.sizde hayırlıca kucağınıza alırsınız inşalah...biliyorum 20 haftadan sonra hızlı alınıyormuş kilolar..Tedbir bizden taktir Allah'tan artık.Siz kaç kilo aldınız 20 haftadan sonra
Maalesef 4 kg aldım. Hem kilo alımı hızlandığından hem de annemin yaptığı sarma ve böreklerden. Bir ara eşim hafta sonu kahvaltılarında hep simit, poğaça alır vrya tost yapardı. Ben de fazla kilo almadım diye yedim. Onları yemeseydim şimdi belki toplam 5-5.5 kg almış olurdum. Hedef en çok 11-12 kg ile tamamlamak ama bakalım ne olacak.

Rabbim gönlünüze göre versin.Bence sizde çok almamışsınız inşallah umduğumuza nail oluruz..Banada eşin çok kızıyo dikkat ettiğim için rejim yapıyorun sanıyo..Bakalım bende sizin gibi en fazla 12 kğ ile tamamlamak..Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Amin. Bence dikkat ederek giderseniz 9-10 kg ile bile tamamlarsınız bu dönemi. Ben ilk hamileliğime göre hareketsizim. Siz yürüyüş yapıyor musunuz ? Eğer yapmıyorsanız onu da işin içine katarak hedefe ulaşabilirsiniz.

Ayy inşallah canım..Düzenli bir yürüyüşüm yok ama onada başlıycam en kısa sürede ..ev içinde ne kadar hareketli olsakta yürüyüş şart .çok haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…