- 23 Mayıs 2018
- 1.482
- 2.792
- 133
- 35
66 kilo ile hamile kaldım boyumuzda aynı.. 90 kilo ile doğuma gittim! Şuan oğlum 11 günlük 10 kilosu kendiliğinden gitti darısı diğerlernin başına :) bende gebelik şekeri vardı onu öğrenene kadar aldım kiloların hepsini neredeyse sonra diyete başladım yavaşladı..Arkadaslar 5 haftalik hamileyim 65 kilo ile hamile kaldim balik etliyim boyum 159, ilk hamileligim ve cok cabuk kilo alan biriyim nasil kontrol edebilirim? Benimlr ayni kiloda hamile kalan varmi veya sizler kac kilo aldiniz ?
en son 19 haftada yazmışım...şimdi 27 deyiz + 2.5 kğ ile devam ediyoruz bizde:))Bende 19.haftadayım...60 kğ ile hamile kaldım..şu an 61 kğ dayım...ilk hamileliğimde 52 ile başlayıp 85 le doğum yapmıştım..hiç dikkat etmemiştim çünki..iki canlısın ye dediler herşeyi yedim.cahilliğime geldi.bunda sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum..bakalım kaç kğ ile tamamlıycm
en son 19 haftada yazmışım...şimdi 27 deyiz + 2.5 kğ ile devam ediyoruz bizde:))
Ay herkes kilo alıyor ne güzel :) ben 67 ile hamile kaldım. 21 haftalık hamileyim ama almadım hiç yabi sorun da yok doktor normal herşey demişti
Selamlar, 150 boyunda 46 kiloyla hamile kaldım. Yani normal zayıflıktaydım. Bugün 16. haftadayım, 5 kilo aldım bile, biraz endişeleniyorum. Hepiniz ne kadar az kilolar almışsınız ne güzel.
Doktorum beni 10. haftadan beri görmemişti. Muayanem bugün, bakalım ne diyecek...
Ay ne güzel ya eski kıyafetlerimin çoğunun içine giriyorum ben de kilo almak istiyorum ama olmuyor :)korkma canım ne güzel işte bebek iyiyse sıkıntı yok ben 25+2 deyim 8 kilo aldım bile inşallah 12-15 arası kapatabilirim. Dikkat ediyorum bakalım.
Sağol canım. Aslında bu dikkat etmiş halimdikkat etmekte fayda var canım ileriki aylarda daha hızlı alınıyor diyorlar ama panik yapma herkesin bünyesi farklı belki de sen ileri ki aylarda çok almayacaksın. yürüyüş yapmaya çalış hamur işinden, pilav, makarna türlerinden ve tatlıdan da uzak durmaya çalış
Ay ne güzel ya eski kıyafetlerimin çoğunun içine giriyorum ben de kilo almak istiyorum ama olmuyor :)
Sağol canım. Aslında bu dikkat etmiş halimHamilelik öncesinden fazla yemiyorum. daha sebze ağırlıklı besleniyorum. Nasıl oldu şaştım.
Akşamları pilav-makarna-tatlı-kızartma asla yemiyorum. Öğlenleri yarım porsiyon ama onu da bırakmam gerekiyor sanırım...Bünyem sağlıklı beslenmeye hiç alışık olmadığı için sapıttı diye espri yapıyorum kendime :)) Kolasız hazır gıdasız, aburcubursuz günüm geçmezdi benim.
Ay inşallah :)alırsın canım daha çok var 25 den sonra alırsın mutlaka :)
Ay herkes kilo alıyor ne güzel :) ben 67 ile hamile kaldım. 21 haftalık hamileyim ama almadım hiç yabi sorun da yok doktor normal herşey demişti
19 kilo
canım doktora dün gittim. 4 kilo almanı beklerdim 5 almışsın. Çok sorun değil ama dikkat et dedi :)eğer çok sorun ediyorsan bir diyetisyen ile görüş istersen canım ama çok da problem etme herkesin metabolizması farklı vücudun ve hormonların değişiyor netice de
Kilo almıyorsun ne güzel ya kiloyu ne yapacaksın çatlak selülit İnan anlamıyorum zaten 21 haftadasın 7.aydan sonra çok alırsınAy herkes kilo alıyor ne güzel :) ben 67 ile hamile kaldım. 21 haftalık hamileyim ama almadım hiç yabi sorun da yok doktor normal herşey demişti
Merhaba cnm benim doğumumda son günler, 39+4ümMErhaba canım kaç haftalıksın, birde kaç kilo ile hamile kaldın ?
Merhaba cnm benim doğumumda son günler, 39+4üm
71 kilo ile hamile kaldım şuan 90ım[/QUOTE
Vu 20 kg hiç dikkat etmedin mi yemene ? Hangi ayda daha çok aldın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?