Doğuma Hazırlık Kac kilo aldiniz hamileliginizde ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Merhaba Arkadaşlar bende yeni katıldım gruba 1.69 boyum 60 kilo ile hamile kaldım şu anda 25+1 haftalığız 8 kilo aldım bile inşallah sınırları fazla zorlamam dikkat etmeye çalışıyorum

Arkadaslar 5 haftalik hamileyim 65 kilo ile hamile kaldim balik etliyim boyum 159, ilk hamileligim ve cok cabuk kilo alan biriyim nasil kontrol edebilirim? Benimlr ayni kiloda hamile kalan varmi veya sizler kac kilo aldiniz ?
66 kilo ile hamile kaldım boyumuzda aynı.. 90 kilo ile doğuma gittim! Şuan oğlum 11 günlük 10 kilosu kendiliğinden gitti darısı diğerlernin başına :) bende gebelik şekeri vardı onu öğrenene kadar aldım kiloların hepsini neredeyse sonra diyete başladım yavaşladı..

en son 19 haftada yazmışım...şimdi 27 deyiz + 2.5 kğ ile devam ediyoruz bizde:))

Selamlar, 150 boyunda 46 kiloyla hamile kaldım. Yani normal zayıflıktaydım. Bugün 16. haftadayım, 5 kilo aldım bile, biraz endişeleniyorum. Hepiniz ne kadar az kilolar almışsınız ne güzel.
Doktorum beni 10. haftadan beri görmemişti. Muayanem bugün, bakalım ne diyecek...

Ay herkes kilo alıyor ne güzel :) ben 67 ile hamile kaldım. 21 haftalık hamileyim ama almadım hiç ya bi sorun da yok doktor normal herşey demişti

Ay herkes kilo alıyor ne güzel :) ben 67 ile hamile kaldım. 21 haftalık hamileyim ama almadım hiç ya bi sorun da yok doktor normal herşey demişti

korkma canım ne güzel işte bebek iyiyse sıkıntı yok ben 25+2 deyim 8 kilo aldım bile inşallah 12-15 arası kapatabilirim. Dikkat ediyorum bakalım.

dikkat etmekte fayda var canım ileriki aylarda daha hızlı alınıyor diyorlar ama panik yapma herkesin bünyesi farklı belki de sen ileri ki aylarda çok almayacaksın. yürüyüş yapmaya çalış hamur işinden, pilav, makarna türlerinden ve tatlıdan da uzak durmaya çalış

Sağol canım. Aslında bu dikkat etmiş halim Hamilelik öncesinden fazla yemiyorum. daha sebze ağırlıklı besleniyorum. Nasıl oldu şaştım.
Akşamları pilav-makarna-tatlı-kızartma asla yemiyorum. Öğlenleri yarım porsiyon ama onu da bırakmam gerekiyor sanırım...Bünyem sağlıklı beslenmeye hiç alışık olmadığı için sapıttı diye espri yapıyorum kendime :)) Kolasız hazır gıdasız, aburcubursuz günüm geçmezdi benim.

eğer çok sorun ediyorsan bir diyetisyen ile görüş istersen canım ama çok da problem etme herkesin metabolizması farklı vücudun ve hormonların değişiyor netice de

Ben de 55 ile hamile kaldım, bulantı olmasa bile 53e düştüm ilk haftalarda. Şimdi 54 kiloyum 19 haftada sadece 1 kilo aldım, ama bebek sağlıklı sıkıntı etmiyorum fazla. Alırız biz de ilerleyen haftalarda.

eğer çok sorun ediyorsan bir diyetisyen ile görüş istersen canım ama çok da problem etme herkesin metabolizması farklı vücudun ve hormonların değişiyor netice de
canım doktora dün gittim. 4 kilo almanı beklerdim 5 almışsın. Çok sorun değil ama dikkat et dedi :)
(46 kilo hamile haldım, 16. haftada 51 kiloyum)

Kilo almıyorsun ne güzel ya kiloyu ne yapacaksın çatlak selülit İnan anlamıyorum zaten 21 haftadasın 7.aydan sonra çok alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…