Boyunuza göre aslında normal kiloda hamile kalmışsınız. Dr niye o kadar sınır koydu ki? 14-15 kg normal diyor bazı drlar. 1 kg yürüyüşle mi verdiniz? Çok mu yürüdünüz?69 kiloyla hamile kaldim, boyum 168, 31. Haftamdayim ve 11 kilo aldim. Ama son bir haftadir kaldigimiz yerde sonunda havalar biraz isininca ben de yurumeye basladim ve 1 kilo vermis halim bu. Yani aslinda 12 kilo almistim. Doktoruma kalirsa artik asla kilo almamaliyim cunku sınır hamileleik sonuna kadar 12 kilo diyor
bence kiloyu dert edip kendini üzme hamilelik sonrası zayıflarsın elbetArkadaslar 5 haftalik hamileyim 65 kilo ile hamile kaldim balik etliyim boyum 159, ilk hamileligim ve cok cabuk kilo alan biriyim nasil kontrol edebilirim? Benimlr ayni kiloda hamile kalan varmi veya sizler kac kilo aldiniz ?
Arkadaslar 5 haftalik hamileyim 65 kilo ile hamile kaldim balik etliyim boyum 159, ilk hamileligim ve cok cabuk kilo alan biriyim nasil kontrol edebilirim? Benimlr ayni kiloda hamile kalan varmi veya sizler kac kilo aldiniz ?
Ben 55 kilo ile hamile kaldım 25 haftalık oldum 7 kilo aldım.5.ayla bu ay arası yediklerime pek dikkat edemedim biraz kaçamaklarım oldu en çok bu zamanda aldım ilk 3 ay almamıştım aslındaArkadaslar 5 haftalik hamileyim 65 kilo ile hamile kaldim balik etliyim boyum 159, ilk hamileligim ve cok cabuk kilo alan biriyim nasil kontrol edebilirim? Benimlr ayni kiloda hamile kalan varmi veya sizler kac kilo aldiniz ?
Şekeriniz falan yok dimi? 20. Haftaya gelip kilo almamak bebek sağlıklı ve gelişimi iyiyse süper birşey :)Benim de 20. Haftam bitti. 66-67 ile hamile kaldım hala aynıyım. Alamadım kilo
şeker yok canım bildiğim kadarıyla 68 e çıktım düştü yine.bugun kontrol vardı doktor da herşeyin yolunda olduğunu söyledi bilmiyorum artık :)Şekeriniz falan yok dimi? 20. Haftaya gelip kilo almamak bebek sağlıklı ve gelişimi iyiyse süper birşey :)
Kocaman bir maşallah diyorum o zaman :)şeker yok canım bildiğim kadarıyla 68 e çıktım düştü yine.bugun kontrol vardı doktor da herşeyin yolunda olduğunu söyledi bilmiyorum artık :)
10 kıloyu hemen vermişsin ne güzel canım bende 60 la hamıle kaldım şuan 69 olmusum bır bırbucuk ayım var bende inşallah aldığını senın gibi veririmToplamda 12 kilo aldım 61 le hamile kaldım 73 le doğum yaptım doğum yapalı 46 gün oldu 2 kilo fazlam var şuan da
Boyunuza göre aslında normal kiloda hamile kalmışsınız. Dr niye o kadar sınır koydu ki? 14-15 kg normal diyor bazı drlar. 1 kg yürüyüşle mi verdiniz? Çok mu yürüdünüz?
Merhaba. İyi haberlerle gelmişsiniz. Tebrik ederim. Benim hareketlerim iyice kısıtlandı. Maalesef yürüyüş yapamıyorum. Yediklerim aynı olsa da kilo alımım devam ediyor . Şu an 11-12 kg aldım sanırım . Üç hafta sonra doğum inşallah. Hedefim 11 kg ile hamileliği bitirmekti ama olmadı. Bebeğim 2 hafta ileride ve suyum hala fazla. Su fazla olunca karın da büyük oluyor ve hareket etmek işkenceye dönüşüyor . Sağlık olsun diyeyim artık. Sanırım 13-14 kg ile hamileliği bitireceğim .Merhaba dun kontrolum vardi. son 1 aydir hic kilo almamisim. Bebegin aldigini dusunursek ben vermisim demektir. Gunde 15000 adimin altina dusmemeye calisiyorum. Ekstrem bir durum olursa da en azindan 10000 i tamamliyorum. Yurumeye tekrar basladigimdan beri cok cok iyilesti hareketlerim ve bacak kramplarim son buldu. Ama ben hamileligimin ilk trimestrini da boyle hareketli gecirmistim, hamilelik oncesi de idmanliydim. Yani birden bire bu kadar yurumeye baslamadim. kilo alimini durdurunca, seker tesleri de iyi gelince doktorla aramiz duzeldi sonunda. Artik kontrol sonrasi duyetisyeni yanima yollayip onu yeme bunu yeme vaazlari verdirmiyor sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?