kaç kilo aldınız?

ben 29haftalık hamileyim ve 8 kilo aldım nasıl çok mu? son aylar eğer gebbelik sitelerindeki gibi değilse ben kaçla tamamlarım.kimi bana çok iyi derken kimi de daha son aylarda alacaksın diyor.delikafadulden

ben 29haftalık hamileyim ve 8 kilo aldım nasıl çok mu? son aylar eğer gebbelik sitelerindeki gibi değilse ben kaçla tamamlarım.kimi bana çok iyi derken kimi de daha son aylarda alacaksın diyor.delikafadulden

Bence güzel, çok değil... Tam kararında yani... Muhtemelen 13 en fazla 15 kilo arasında bitirirsiniz... Tabi uzman değilim, uzmanlar bile sor tutturabilir böyle şeyleri.

Son düzenleme:
kızlar 33. haftamdayım 10-11 kilo arasında almışım ama ben 4.5 ay olana kadar 1 kilo almıştım son 3 ayda aldım kalan kiloyu bakalım böyle gidersek doğuma kadar 4-5 kilo daha alırım herhalde bana göre çok ama 50 ile hamile kalmıştım kilomda biraz düşük sayılırdı fazla sırıtmadı gibi sanki

48 kilo ile başladım ,şu anda 70 kiloyum:)Ama benimki tedavi ile oldu, hormon takviyesinden falan bu kadar aldım sanırım.Yoksa diyetteyim,şeker çıktı az yiyorum, çikolata falan yasak.Anlamadım nerden aldım...Bir de ilk 3 ay hep yattım, riskliydi.Nasıl vereceğim bu kiloları bilmem artık...

canım anladığım kadarıyla 36 haftalık hamişsin 4 haftan kalmış tabi gününü beklerse bence üzülme verirsin 22 kilo o kadar abartılacak kadar çok degil bebeğin saglıklı olsun gerisi boş

ya ben napayım 19.haftama girdim bugun.54,5 la kalmıştım sabah 60 çıktım.h.sonu dr dan fırça da yedim.patates yeme dedi aklınızda bulunsun.e dıyemedım kı benı son anda bu aşureler mahvetti diye:))

Ben de 31 haftayı bitirdim. 32. haftadayım ve tam 9 kilo aldım.
Doktorum bundan sonra her ay bir kilo çok almışsın dedi ama nasıl olacak bilmiyorum.
2 ay kaldı ve bence ben en aşağı 4 kilo daha alırım.
Bakalım kısmet...

17 haftaligim 1.5 kilo aldim simdilik o bucukta bi kayboluyor bi geri geliyor..yani 1 kilo aldim..
drumda normal iyi gidiyorsun dedi...
ben kilo almaktan deil kilolarla birlikte vucudumun deforme olmasindan korkuyorum..bu yuzden temkinliyim

ben maalesef kilolu hamile kaldığım için hiç kilo almasam yeridir yanii 3.ayım bitti şimdilik kilo almadım hala devam eden aşırı bulantılarım sayesinde ama normalde çok iştahlı biri olduğum için mide bulantım geçerse çok alacağımı tahmin ediyorum dediğim gibi çok kilolu hamile kaldığım için hedefim en fazla 10 kilo alarak bitirmek hayırlısyla çünkü hamilelikte aldığım kilolar dışında vermem gereken 15 kilo var yaniii işim zor kızlar benim

35.haftanın içindeyim ve 12 kilo aldım hatta 13 bile olmuştur..ama inanın dikkat ettim en başından beri..nasıl aldım bilmiyorum..yürüyüşte yaptım diyette..dr ların demesiyle olmuyor o iş..bünye meselesi..ben çok çabuk alırım..kilo almak en iyi ve kolay becerdiğim iştir.vermeside bir o kadar zor..ben ona bağlıyorum yoksa ben gibi yapıpta 8 kiloyla bitiren çok..napıyım artık kafaya tak tak paranoya oldum inanın...bundan sonra takmıcam..yine aynı devam edceğim ama alıyorum diye üzülmeyeceğim çünkü faydası yok..üzülünce alınmasa ohh ne ala...arrık kendimi doğum sonrasına programlamış durumdayım...spor diyet emzirme vs gidecek inşallah hepsi hatta fazlası

niye takıyosun bu kadar canım benim ben 33 haftamdayım ve 20 kilo aldım

Merhaba kızlarrr bende kilo aldım aslında ama normalemi döndüm kilomu aldım bilemiyorum. sadece mide bulantıları yüzünden verdiğim kiloyu geri aldım şimdilik bu kadar yani: 59 ile hamile kalmıştım mide bulantıları sebebi ile 56 ya düştüm şuan 19 haftalık hamileyim ve yine 59 kiloyum ama göbek bariz belli :):):) sizce bu normalmi?
acaba dokuz ayın sonunda nasıl bir şey olucam kim bilir...

Son düzenleme:
ben daha 10.haftamdayım 4 kilo aldım(((( acaba sigarayı bıraktım diye olabilirmi ?

niye takıyosun bu kadar canım benim ben 33 haftamdayım ve 20 kilo aldım
canaım balık etliyim zaten zayıf biri değilim kemikliyim..üstüne almak istemedim:1no2: ama olmuyor işte olmuyorsenağlama

güzelim çok normal hatta süperkaydirigubbakcemile5 şuan 20 haftalık olarak geçiyorsun yolun tam yarısı ve hiç kilo almamış durumdasın ben senin gibiyken 5 kilo almıştım..dikkatli beslenirsen maksimum 10 alırsın onuda hemen atarsındelikafadulden

ayyy inşallah yaaa :Saruboceq: estetik ve dış görünümden ziyade bende bel fıtığı var bu sebeple fazla kilo almamam gerek çünkü biliyorsunuz bel fıtığının en büyük düşmanı kilo ne yazıkki
inşallah en az kilo ile hamileliğimi doğumla sonlandırırım yoksa yatarak geçicek

ben daha 10.haftamdayım 4 kilo aldım(((( acaba sigarayı bıraktım diye olabilirmi ?

canım bende aynı durumdan muzdaribim bende sigarayı bıraktım ve bu yüzden çok aldığımı düşünüyorum çünkü birden bırakınca insan çok alıyorr..senağlama

Slm kızlar takmayın soryun halınede getırmeyın 28 hafdamdayım 13 kg aldım hıcde takmıyorm 2 ayım var 20 kg tamamarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…