kaç kilo aldınız?

52 kiloyla hamile kaldim ilk gunden itibaren balon sismeye basladim(( 66 kilo oldum 28 haftada tam 14 kilo ya ben nasil vericem bu kilolari(

32 bitti 51.5la başladım şuan 69 um .18 kilo.2 ay var dersek 4 kilo oda en az
eder 73..doktor bi dahaki aya 2 kilo al gel dedi çok alıyosun dedilmaz:..ya napim alınıyo işte sadece sabah ekmek yediim sonra yemedim anlamıyorum ya..ama gören çok az almılşın dio ..hah bide bana sor...:CüvCüv:

neden sürekli yatmak zorundasın merak ettim??
bu arada bende 47 kiloyla hamile kaldım birbuçuk aydır yatıyorum sürekli 12 hafta bitti iki kilo almışım.dr.um yağmasada damlıyo dedi. :1rolleyes:zaten kimseyi tartmıyormuş öyle duydum. yeterki kilo al doğumdan sonra verirsin diyor sürekli..

Ben de 20 ncı haftaya gırdım 70 le hamıle kaldım gecen hafta kontrolum vardı 74 cıktım ama bugun sabah tartıldım ac karna 72. Anlamıyorumm kac kılo aldım doktorda ustumuzle tartılıyoruz tabı bır de benım tuvalete cıkamama problemım oluyo o yzuden cok oynuyo kılom. cok korkuyorum duba gıbı olcam dıyeÇok üzgünüm çoook

kıslar ben 7 ayıma kadr 8kilomu ne aldm sanrsamm fakat 7aydan sonra çok aldm bebğmn plesentası kreçlenmş karnı geride kalmş suyu az ded
ler ve herhafta 2 kilo ben 300 gr oğlm aldı ve zayf doğdu bende 22 kilo aldm ve kilolarm duruoo nese sağlıklı olsunlarda önmli değil ama genede morlm bopzuluo nerde eski benn!!

dogumdan sonra kilolarim duruyo diyenleri hic anlamiyorum..tabiki yerseniz kilo durur nereye gitcek dikkat etmek gerek..eltim 1 bucuk ayda 17 kilo verdi bogazindan kesti bol hareket ve gitti kilolar..bi arkadasimda bogazdan hic kismadi ve üzerine aldi kilo....yemezsek gider arkadaslar irade lazim birazda..

cnm yazdğn msj bana komik geldi annemisin sen yada anne adayımızın sütün gittiğinde yada sütün olmadğnda sırf bebeğini beslemk için günde 8 tabak bulgr yednmi hiç??yada akşama kadr rezene çayı içtnmi yada 2 tencere komposto içtinmi grtlağn yana kadr??

23. haftamınn içerisindeyimm 7-8 kilo aldımmm
ilk başlarda çokk takıyordumm gripp oldummm yorgann döşekk
yatıyorummm kilooo falann hiççç önemlii diilll sağlıkkk
herşeydenn önemlii biz ve bebeklerimiz içinn inşallahh

senin yazdiginda bana komik geldi...anne adayiyim...dediklerini hic yemedim zaten günde 8 tabak bulgur ne demek ya...haaa sütün yoksa gelmiyosa süt olsun diye yersen ona zaten bisey denmez ama normalde...dogurup hala hamileymis gibi beslenenler var yok degil onlara dedim ben tabiki zayiflanmaz diye.cünkü benim tanidigim cok kisi var öleee..doktorlar sürekli diyor zaten hersey süt yapmaz...o süt yapar bu süt yapar diyye yemeyin diye...sen yiyosun diye herkes günde 8 tabak bulgur yiyemezya..ilk defa duydum ....2 tencere kompostomuuudelikafaduldenayrica benim bilgim kesin demiyorum ama mantik acisindan konustum

:))mantığını unutup anne olmann verdiği duyguyla bebeğinn enaz 6 ay emmesiyle alakalı durum bu bağşklık sistnmnn gelişmesyle anne oldğnda bana sölersn inş ben bugün bunları yedm sütüm azaldı yada bi topik açarsn napsam sütüm az die emnm bundan çünkiii.:)yaa evttt 2 tncere kompostooo günde 6 tabk bulgur evt uzmnlar sıvı almk sütü arttrır dio fakat bulgur yiyince şekerli şeler tüketnce btki çayları içnce sütün artıo..inş sende pes etmes herşeye rağman sütün olmassa bile günde 8 tbk bulgur yemeye razı olman dileğiylee sevgili anne adyıı.ii bak bebğineee..hoşçkl

insallah öle bi sorunum olmaz...her hamile ayni sorunu yasiycak sütü gelmiycek diye birsey yok...kendimi zorlasamda o kadar yiyecegimi sanmam aslaa..ama tabi .bakalim 3 ay sonra görüsürüz....sende hoscakal.

evt bak farkta burda saten ben heranne adayı ve herhamile insan gibi değilm herkesten farklıyım))
sütün glmicek die bişi yok tatlım saten.süt azalması die bişi vardr...
inş senn sütün çook olurda bolbol beslersn bebeğini:)bu arad mrk ettm cnsyeti ne genç anne:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…