Kaç kilo ile hamile kaldınız ?

allah bağışlasın canım geçmiş olsun
ben çok yeniyim kalp atışını duymadım bi duysam
kucağıma alsam nasıl mutlu oılcam
Saol cnm insallh alirsin kucagina seni cok zorlu 9 ay bekliyo ama sonunda rabbim kucagina bir melegini yolluyo bn cok zor hamile kaldim sevinemedim bile ilk zmnlar adet sokturucu kullanmistim ama dunyada yiycek ekmegi varmis oglusumun annesini uzmedi allah saglikli hayirli evlatlar versin herkeze

Allah evliliğini sünnetini okulunu herseyi göstersin rabbim sana
kalp atışını duymadım ya daha hissedemedim bi duysam

Amin cnm gec dollenme olmustur belki daha bekle dyarsin insallh kotu dusunme sakin
yok canım 15 ine gel dedi doktor ondan 7 haftanın içindeyiiz 8 haftalık olcam doktora gittiğimde kesin duyarım artık
hiç kötü düşünmüyorum ama varlığını hissetmek açısından söyledim

Doğumun normal mıydı nasıl geçti peki

Evet Can'ım normaldi tosuncuğumu yarım saatte kucağıma aldım :) 4.200 doğdu paşa

Demekki kg hareketsizlik vs hikâye tamamıyla kişiden kişiye dgisyoo demekki. Ben normal doğum istiyorum inşallah bizlerde böyle çabucak bi avazda alırız bebisimizi kucagimiza

Haziranda bebek istiyorum dediğimde 51 kiloydum.5 aylik denemeden sonra hamile olduğumu ögrendiğimde 56 kiloya çiktim.anlayacağiniz sadece düsunurken aylik 1 kilo alan ben doguma kadar kaç kilo olurum merak konusu:)
Bebğim Sağlikla dogsun buyusun de kilolar verilir insallah.

Kızlar kilo alma meselesi kişiden kişiye değişiyor.benim kuşakların olmadı ilk uç ay.ben 13 HF da 1,5-2 kilo aldi!m.13 HF dan sonra iştah açılıyor eskisine gore. Esas irade o zaman başlıyor. Ben iş sonrası hergun yarım saat yürümeye calisiyorum.ben 19 HF da beş kiloya yakın aldım inşallah maksimum onbeş kiloya tamamlarim.

Demekki kg hareketsizlik vs hikâye tamamıyla kişiden kişiye dgisyoo demekki. Ben normal doğum istiyorum inşallah bizlerde böyle çabucak bi avazda alırız bebisimizi kucagimiza
İnşallah Can'ım rabbim gönlüne göre nasip etsin
Birazda doktorlara bağlı olay ben amerikadayım ve burada ben sezaryen istiyorum diyene gülüyorlar herkes normal doğumdan yana
Türkiye'de hep sezaryenci olmuşlar bıçak parası var sonuçta inşallah doktorlarınız da düşüncenizle çatışmaz :)
Ben kızımı da 12 dakikada kucağıma aldım şükür kavuşturana

Süperrrr maşallah size . bunun bi taktığı yöntemi varmıdır

Süperrrr maşallah size . bunun bi taktığı yöntemi varmıdır
Her ıkınmada inşirah okudum Can'ım :) allaha teslim ettim kendimi sonucunu da çok şükür aldım
Boylu poslu olduğun için kolay doğum yaparsın demişlerdi öyle de oldu inşallah rabbim size de kolay doğum nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…