- 4 Nisan 2013
- 3.100
- 830
- 123
- Konu Sahibi derinBzkrt
-
Saol cnm insallh alirsin kucagina seni cok zorlu 9 ay bekliyo ama sonunda rabbim kucagina bir melegini yolluyo bn cok zor hamile kaldim sevinemedim bile ilk zmnlar adet sokturucu kullanmistim ama dunyada yiycek ekmegi varmis oglusumun annesini uzmedi allah saglikli hayirli evlatlar versin herkezeallah bağışlasın canım geçmiş olsun
ben çok yeniyim kalp atışını duymadım bi duysam
kucağıma alsam nasıl mutlu oılcam
Allah evliliğini sünnetini okulunu herseyi göstersin rabbim sanaSaol cnm insallh alirsin kucagina seni cok zorlu 9 ay bekliyo ama sonunda rabbim kucagina bir melegini yolluyo bn cok zor hamile kaldim sevinemedim bile ilk zmnlar adet sokturucu kullanmistim ama dunyada yiycek ekmegi varmis oglusumun annesini uzmedi allah saglikli hayirli evlatlar versin herkeze
Amin cnm gec dollenme olmustur belki daha bekle dyarsin insallh kotu dusunme sakinAllah evliliğini sünnetini okulunu herseyi göstersin rabbim sana
kalp atışını duymadım ya daha hissedemedim bi duysam
yok canım 15 ine gel dedi doktor ondan 7 haftanın içindeyiiz 8 haftalık olcam doktora gittiğimde kesin duyarım artıkAmin cnm gec dollenme olmustur belki daha bekle dyarsin insallh kotu dusunme sakin
Canım ben 55le hamile kaldım şuan 8. ay 59 kiloyum sanırım son ay alınıyo bu kilolar
Doğumun normal mıydı nasıl geçti pekiŞimdi gözlerinize hakim olun şayet yuvalarından fırlayabilirler
Oğluma 64 kilo ile hamile kaldım ve 104 ile
doğuma girdim
40 kilo toplamda
Sonra oğlum 4 aylıkken 85 kiloya düşmüştüm ve tekrar hamile kaldım
22 kilo aldım ve 107 ile doğuma girdim
Şu an 77 kiloyum 1.72 boyundayım 7 kilo daha versem çok çok iyi olacak inşallah
ne kadar az almışssın nasıl başardın bebeğin kaç kilo oldu
Ay Allâh im esirgesin1. 450 gr Bebeğim 1 ay geriden geliyo. Kan akışı yavaşlamış hayati tehlikesi var plesantadan yeterince beslenemiyo
Ay Allâh im esirgesin
Evet Can'ım normaldi tosuncuğumu yarım saatte kucağıma aldım :) 4.200 doğdu paşaDoğumun normal mıydı nasıl geçti peki
Evet Can'ım normaldi tosuncuğumu yarım saatte kucağıma aldım :) 4.200 doğdu paşa
İnşallah Can'ım rabbim gönlüne göre nasip etsinDemekki kg hareketsizlik vs hikâye tamamıyla kişiden kişiye dgisyoo demekki. Ben normal doğum istiyorum inşallah bizlerde böyle çabucak bi avazda alırız bebisimizi kucagimiza
İnşallah Can'ım rabbim gönlüne göre nasip etsin
Birazda doktorlara bağlı olay ben amerikadayım ve burada ben sezaryen istiyorum diyene gülüyorlar herkes normal doğumdan yana
Türkiye'de hep sezaryenci olmuşlar bıçak parası var sonuçta inşallah doktorlarınız da düşüncenizle çatışmaz :)
Ben kızımı da 12 dakikada kucağıma aldım şükür kavuşturana
allah korusun allah sana bağışlasın canım1. 450 gr Bebeğim 1 ay geriden geliyo. Kan akışı yavaşlamış hayati tehlikesi var plesantadan yeterince beslenemiyo
Amin canım cümlemizinkini İnşallahallah korusun allah sana bağışlasın canım
Her ıkınmada inşirah okudum Can'ım :) allaha teslim ettim kendimi sonucunu da çok şükür aldımSüperrrrmaşallah size . bunun bi taktığı yöntemi varmıdır
Her ıkınmada inşirah okudum Can'ım :) allaha teslim ettim kendimi sonucunu da çok şükür aldım
Boylu poslu olduğun için kolay doğum yaparsın demişlerdi öyle de oldu inşallah rabbim size de kolay doğum nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?