- Konu Sahibi derinBzkrt
-
Bhcg değerlerim çok yüksek diye ben de ikiz olabilir mi diye düşündüm başta. 4+6'da 3219 çıkmıştı. 5+1'de keseyi gördüm tekti. Bu perşembe daha detaylı görebileceğiz artık.Benimde perşembe kontrol bizde 7+0 Olacağız teyzesi. Benim ikiz ihtimali var persembeyi sabirsizlikla bekliyorum
Benim 4+3 te 5616 idiBhcg değerlerim çok yüksek diye ben de ikiz olabilir mi diye düşündüm başta. 4+6'da 3219 çıkmıştı. 5+1'de keseyi gördüm tekti. Bu perşembe daha detaylı görebileceğiz artık.
kaç kilo ile hamile kaldınız ve kilo almaya ne zaman başladınız toplam kaç kilo aldınız çok merak ediyorum ve korkuyorum 80e merdiven dayarım diye 62 kiloyum ve hamileyim çok fazla kilo alırım gibi geliyor.
sustum :)))Benim 4+3 te 5616 idi
benim beslenme planım yok hatta o kadar dikkatsiz beslendim ki yumurta ve süte alışamıyorum ialçlarımı hep tam alıyorum omega demir magnezyum. onun dışında zaten iştahlıyım o iştahın üstüne çıkmadım. her gün bir maden suyu içiyorum. ama sanırım tam dengeli ve sağlıklı beslensem hiç kilo almayacaktım belkide. ama ekmek yemezdim yine yemiyorum bi de benim kilomun çoğu sebebi abur cuburdu yine yiyorum ama cips falan almıyor midem. beebk içinde her sabah bi kaşık pekmez içiyorum ona kilo olsun diyeBeslenme planınız var mı?
Bhcg değerlerim çok yüksek diye ben de ikiz olabilir mi diye düşündüm başta. 4+6'da 3219 çıkmıştı. 5+1'de keseyi gördüm tekti. Bu perşembe daha detaylı görebileceğiz artık.
ilk 3 ay almamak en güzel dikkat etmene gerek yok ama normal yediğin miktarın çok üstüne çıkmazsan almazsınBende 60 ile hamile kaldım 6+0 dayım kilo almadım bakalım
ne kadar alıcaz
evet dikkat ediyorum ben hep dikkat ederdim zatenilk 3 ay almamak en güzel dikkat etmene gerek yok ama normal yediğin miktarın çok üstüne çıkmazsan almazsın
4. aydan sonra eli mahkum kilo alıcaksın zaten bebek almaya başlıyor. hatta bebek zayıf giderse panik yapıyosun yemeye başlıyosun önemli olan sağlıklı bebekler kucağa almakevet dikkat ediyorum ben hep dikkat ederdim zaten
doktorum kiloya çok takıntılı 4 aydan sonra kilo almıycaz demi dedi bana
aynen canım ya bende dedim içimde bi sürü kadın 30 kilo almış hastaları4. aydan sonra eli mahkum kilo alıcaksın zaten bebek almaya başlıyor. hatta bebek zayıf giderse panik yapıyosun yemeye başlıyosun önemli olan sağlıklı bebekler kucağa almak
Bencede cok erken ama napmalı belıi daha sonra fazla almayız.sende benim gibi hemen almışsın daha çok erken değilmiki ya
Tebrik ederim nasıl beslendiniz acaba61.5 la hamile kaldım 75 leddoğurdum doğum sonrası 71 di şuan 18. Günümdeyim 65 kiloyum
çok iştahlimıydınız o halde çok az almışsınız hamilelikteBenim pek iştahım kalmadı hamilelikteki gibi aşırı tatlı yiyoyordum emzirmek gerçekten zayıflatıyormuş tek yaptığım ekmeği çok küçük parçalarla yiyerek daha az yemeye çalışmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?